nickeler, Фарматекс - хароша штука :)
От тільки непонятно, шо ж дєлать, якщо на нього алєргія)))))))))))))
Mr.Kronko, кому кльова, а кому не пре.
Вы просматриваете тему Современные средства контрацепции в подразделе Контрацепция и зачатие, который находится в форуме Для будующих родителей; nickeler , Фарматекс - хароша штука :) От тільки непонятно, шо ж дєлать, якщо на
nickeler, Фарматекс - хароша штука :)
От тільки непонятно, шо ж дєлать, якщо на нього алєргія)))))))))))))
Mr.Kronko, кому кльова, а кому не пре.
Приймала Джаз. За чотири місяці хотілося (дайте згадать, бо треба ж так, шоб не збрехать)...ну може разів 5. Ну це так, щоб я відчула, шо даааааа, от я хочу!!! Попустило дуже конкрєтно. І ще, я округлилася :) Ну там де були в основному кості, стали вже не совсєм кості ))) Одним наравицця, мені - не дуже. Хоча більшість знайомих каже, шо стала схожа на дівчину, а не на підлітка (треба вірить:). Плюс - лікування акне: влітку було просто незамінне срєдство - нічого не робиш, і все отлічно.
Вобщєм, добре, що це була тимчасова контрацепція - лібідо вернулося у норму! Жаль тільки не похудала, як було....
laithemmer, мале... куда тобі худать! даже я щитаю шо я в нормі, а шарпея надо було б пресом попугать. но мені ліниво. а затим - ну і мать його за ногу, хай собі буде.
тоже думала одно время перейти на форматекс (эротекс как вариант), но пока я надумала цены подскочили вдвое, поэтому презервативы форевер!
Я колись пила здається Навінет, чи якось так називається. Щоб лібідо впало - не замічала. А то що самопочуття наладилось, то да. Всі оті непонятні псіхи і нєрви отпали, скачки настрою.
Я так нічим не пользуємся, вже років 5, ну якось так получається у нас з чоловіком. Бояться немає чого, хворіть не хворі, і зальоту теж не боїмся, бо як планували дитину, то 3 місяці не змогли. Мать така в нас природа з ним.
у фарматекса главный побочный эффект - беременность ) слышала не один и не два, а множество случаев!
Методов контрацепции подходящих всем и каждому не существует! В настоящее время существует ряд общих рекомендаций по предохранению от нежелательной беременности.Вот они:1. Не рожавшим-средства барьерной контрацепции(презерватив,колпачки на шейку матки и т. д.),спермицидные средства(фарматекс,эротекс и т.д),календарный метод. 2. Рожавшим женщинам ВМС или спирали(мультилоад,Мирена,Копер-Т CU375A и другие) и средства перечисленные в пункте 1. 3. Женщинам старше 45 -50 лет оральные контрацептивы(подберет врач) и средства из пункта 1. Для всех групп подходит метод прерванного полового акта,но он требует некоторого опыта от мужчины и не совсем полезен для здоровья женщины. На последок хочу сказать что подбор контрацетива очень серьезное дело от которого зависит здоровье женщины! Поэтому им должен заниматься СПЕЦИАЛИСТ!!!!
доктор, от скажіть мені як спеціаліст (якщо роблю невірні висновки з Вашого ніку - пробачте): як лікар може з ходу, через 5 хвилин спілкування (!) з паціентом казати "Пий Яріну, все буде добре!"?Я так розумію це панацея, якщо можна її рекомендувати навіть без первинного огляду?...
Уважаемая OLIO! Ярина является действительно хорошим комбинированым препаратом,но и он имеет достаточно много противопоказаний! Проконсультируйтесь у другого специалиста.