Помповые продают![]()
Вы просматриваете тему Отримання дозволу на носіння зброї в подразделе Консультация, который находиться в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; Помповые продают
34Благодарности Так
Ні
Збираюся придбати
Помповые продают![]()
У мого знайомого був полуавтомат Сайга - річ не погана! Ще краже ДЕСАНТ - подібно до Сайги. А який принцип дії помпової зброї? Скільки коштує помпова, а скільки Форт?
Я хочу сказати одне.Мати зброю півділа.Треба ще вміти її застосувати і мати на це психологычну готовність.А бандюки як правило атакують тих хто не має такої можливості із чисто психологічних причин(людей невпевнених у собі і т п)що багнально не встигннуть нею скристатись.Тож я думаю толку з дозволу не буде
Коновалець, ага мени росказувалы як тебе меладон потовк! ОТ БАНДИТ!
не потовк на щастя а спробував.Взагалі про людей ницих духом і ролзумом мені говорирти не надто хочеться але якщо робити його прикладом до цієї теми то скажу був би у мене пістолет а він налетів би з вугла неочікувано то фіг би я встиг захиститись.обто мало мати зброю треба ще мати реакцію і силу волі щоб її застосувати.
Коновалець, тоби треба спортом займатысь щоб маты реакцию!!
шааашкы-чапаева (розвивай щелбан).... дартц в конце концов.... желательно на репаны - заодно и набивка
а я за отрымання збройи! в конце концов если и не вспие психологично слабонервный одбыцця писталетом от врага и таки натыкають йому пряныкив в пачку то хоть со спокойной душой можна застрелыцця! Ведь кожному по скыбци! Мы заслуговуем на свою долю! Даж?
Якщо конкретно про мене то ідеальних людей немає.І якщо я улдарюсь спорт(чого зовсім не бажаю)то не встигну чогось іншого.А щодо того хто яку долю заслуговує і чи є вона взагалі то глибоко філософське питання на яке людство досі однозначно не відповіло.Я не кажу що я проти зброї я кажу що толку не буде
Офтоп:
Офтоп:
Коновалець, а хто перший вжив слово "ідіоти" в даному топіку? хто перший вжив слово "бидло" в темі про Тімашенку мля??? "і ці люди забороняють мені колупатися в носі"! не дуріть, хлопче! не перевішуйте свої проблеми на інших! ок?
а зброю ваще то нада, ну шоб було! а вдруг маскалі або інопланетяни!