Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 06.07.2008   [permalink]
Новачок
Lol "Жах" на Гожулах!

У мого батька Якименко Миколи Михайловича, голова Сільської Ради, Бублик Олександр Данилович забрав землю з могилами родини Якименко Катерини Максимівни, які померли від Голодомору 1933р, і віддав під будівництво! ДОПОМОЖИТЬ ПОРАДОЮ
Старий 06.07.2008   [permalink]
сцуко работящий

Re: "Жах" на Гожулах!

а шо тут радити.... до Мера й в Суд!!!
Старий 07.07.2008   [permalink]
Гуру

Tretyakova86, А каким образом "забрали"? Решение сельсовета было? Информации, к сожалению, мало. Места захоронений есть объектами коммунальной собственности, и передавать их в аренду под застройку, мягко говоря, не по понятиям.

Для теоретической базы вопроса закон соответствующий можно честь по ссылочке"Про поховання та похоронну справу".
В Вашем случае раздел III (ст.23-31).
Завсідник

У нас на форумі є журналісти (aneisha, nickeler), можливо, вони зможуть порадити щось з тим, щоб це з'явилось в пресі. А ще я би радив звернутись до голови облдержадміністрації Асадчева, бо для нього це принципове питання.
Адмін ГУМВС

Відповідь:
Допис від Tretyakova86 Переглянути допис
У мого батька Якименко Миколи Михайловича, голова Сільської Ради, Бублик Олександр Данилович забрав землю з могилами родини Якименко Катерини Максимівни, які померли від Голодомору 1933р, і віддав під будівництво! ДОПОМОЖИТЬ ПОРАДОЮ
справа в тім, що офіційно після визначеного періода (нажаль я не пам’ятаю, здається десь років 70-80) дозволяється розрівнювати кладовище та починати будівництво. Так зробили у місті Лубнах, де були поховані мої родичі. Але Ви маєте право зробити переховання, якщо бажаєте.
горгона пилипівна

Victorious, практика показує, що після отримання "перемоги" на майданах влада перейшла в іншу позицію: замість "мовчіть, нічого не кажіть", тепер "говоріть, говоріть, все рівно без толку".

Tretyakova86, якщо є бажання, напишіть мені ПП, переговоримо в особистому "режимі". Хоча, якщо є отой закон, то навряд чи хтось чимось поможе.
Старий 20.07.2008   [permalink]
Новачок

Не маю можливості кожен день використовувати ИНТЕРНЕТ, - але відповім усім. ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ.

Про який закон ви говорите?
"Нас багато і нас не подолати"
Але якщо забируть и і землю то ничого не буде.
Я хочу боротись до останього.
мовчати не можна.
дякую.

Про який закон ви говорите?
"Нас багато і нас не подолати"
Але якщо забируть и і землю то ничого не буде.
Я хочу боротись до останього.
мовчати не можна.
дякую.

Я хочу поставити памятний знак бо і мий дід Биковець Герасим Захарович був розтриляний на Магадані і родина залишилася голодувати. Тому для мене це принципове питання.І навіщо комусь '' Чужая Земля"? ДЯКУЮ

Востаннє редагував Tretyakova86: 20.07.2008 о 16:33. Причина: Automerged Doublepost
Старий 20.07.2008   [permalink]
Новачок

А як приватизировати землю? Якщо вона була батьківською і чому її забрали?ДЕ ТІ ЗАКОНИ.
Старий 21.07.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Tretyakova86, якщо на землю немає документів, які засвідчують Ваше право користуватися нею, то про приватизацію певно не йдеться.
Ктулху гарно і правильно вам порадив перепоховати родичів. При чому маєте право фінансування цього процесу вимагати від тих, кому та земля потрібна.
І ще, нині коли така ситуйовина сталася, навряд чи вам хтось сприятиме у "відновленні справедливості". У замовників певно є гроші, а в кого вони є той музику і замовляє.
Закони пишуть у ВР, і навряд чи для людей....
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Український "Beeline" пропонує своїм абонентам "Довірчий платіж" fragov Оператори мобільного зв'язку 0 23.06.2008 15:57
"Київстар" змінив умови послуги "Переказ коштів" fragov Оператори мобільного зв'язку 6 06.06.2008 20:20
Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" fragov Політика 0 30.09.2007 23:41
19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" Voronopad Афіша Полтави 8 28.06.2007 00:38
1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" Без Обмежень Куди піти в Полтаві? 16 02.12.2005 13:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum