У мого батька Якименко Миколи Михайловича, голова Сільської Ради, Бублик Олександр Данилович забрав землю з могилами родини Якименко Катерини Максимівни, які померли від Голодомору 1933р, і віддав під будівництво! [COLOR="Red"]ДОПОМОЖИТЬ ПОРАДОЮ
Вы просматриваете тему "Жах" на Гожулах! в подразделе Консультация, который находится в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; У мого батька Якименко Миколи Михайловича, голова Сільської Ради, Бублик Олександр Данилович забрав землю з
У мого батька Якименко Миколи Михайловича, голова Сільської Ради, Бублик Олександр Данилович забрав землю з могилами родини Якименко Катерини Максимівни, які померли від Голодомору 1933р, і віддав під будівництво! [COLOR="Red"]ДОПОМОЖИТЬ ПОРАДОЮ
а шо тут радити.... до Мера й в Суд!!!
Tretyakova86, А каким образом "забрали"? Решение сельсовета было? Информации, к сожалению, мало. Места захоронений есть объектами коммунальной собственности, и передавать их в аренду под застройку, мягко говоря, не по понятиям.
Для теоретической базы вопроса закон соответствующий можно честь по ссылочке"Про поховання та похоронну справу".
В Вашем случае раздел III (ст.23-31).
У нас на форумі є журналісти (aneisha, nickeler), можливо, вони зможуть порадити щось з тим, щоб це з'явилось в пресі. А ще я би радив звернутись до голови облдержадміністрації Асадчева, бо для нього це принципове питання.
Victorious, практика показує, що після отримання "перемоги" на майданах влада перейшла в іншу позицію: замість "мовчіть, нічого не кажіть", тепер "говоріть, говоріть, все рівно без толку".
Tretyakova86, якщо є бажання, напишіть мені ПП, переговоримо в особистому "режимі". Хоча, якщо є отой закон, то навряд чи хтось чимось поможе.
Не маю можливості кожен день використовувати ИНТЕРНЕТ, - але відповім усім. ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ.
Про який закон ви говорите?
"Нас багато і нас не подолати"
Але якщо забируть и і землю то ничого не буде.
Я хочу боротись до останього.
мовчати не можна.
дякую.
Про який закон ви говорите?
"Нас багато і нас не подолати"
Але якщо забируть и і землю то ничого не буде.
Я хочу боротись до останього.
мовчати не можна.
дякую.
Я хочу поставити памятний знак бо і мий дід Биковець Герасим Захарович був розтриляний на Магадані і родина залишилася голодувати. Тому для мене це принципове питання.І навіщо комусь '' Чужая Земля"? ДЯКУЮ
А як приватизировати землю? Якщо вона була батьківською і чому її забрали?ДЕ ТІ ЗАКОНИ.
Tretyakova86, якщо на землю немає документів, які засвідчують Ваше право користуватися нею, то про приватизацію певно не йдеться.
Ктулху гарно і правильно вам порадив перепоховати родичів. При чому маєте право фінансування цього процесу вимагати від тих, кому та земля потрібна.
І ще, нині коли така ситуйовина сталася, навряд чи вам хтось сприятиме у "відновленні справедливості". У замовників певно є гроші, а в кого вони є той музику і замовляє.
Закони пишуть у ВР, і навряд чи для людей....