Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей39Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 14 из 14
Показано с 131 по 135 из 135.
    Пророк

Re: Угон или самоуправство?

Скажу так:
    у моєї сестри 46 тисяч "набігло" за 5 років. В той же час для мене такий пробіг може набігти за півтора року.
    А машина знайомого чоловіка накатала за рік 110 тисяч (не таксі).

Якщо власник у машини не перший, то може бути 46, а може бути 96 чи 146 (не є секрет, що в Україні "процвітає" послуга по "коректуванню показників одометра").

Звісно, що за умови, коли машина обслуговувалась першим власником у офіційного дилера, то у більшості випадків пробіг не буде "крученим"...
    Але, як не крути, я можу уявити, що "покатун" катався 10 днів і десь влетів в яму (відбив щось з елементів підвіски, зігнув колісний диск, спалив гуму).
    В той же час такі речі як підшипники, ремені за такий пробіг не виходять з ладу.

Тому, на мій погляд, ці "набуті пошкодження" будуть тільки "обтяжуючими обставинами" проти власника авто, який заявив про їх наявність (бо будь-який "тЬєхнарь" розуміє, що такого не може бути). А от ті ж пошкодження "кузовщини" можна було б "приклеїти" до ситуації запросто (особливо, якщо при прийманні авто в ремонт такі пошкодження не були вписані в "заказ-наряд").

P.S.
    Тим більше, з огляду на те, що у "синка" є "правильний папа", я би не намагався "грузити" його "методом зі стелі".
    А от усунути всі недоліки кузова "по кругу", зігнуті диски чи порізану гуму, можна було б хотіти.

Пророк

Мой ответ троллям.

Дайте мне на недельку-другую покататься свою машинку, а потом проверите ее на тех. состояние. Уверяю вас - перечисленные топикстартером поломки будут цветочками по сравнению "ягодками", которые я берусь оставить после своего вождения....

А чё... машина то не моя будет....Эх, оторвусь.....
    Пророк

ТС, а почему не пишите, что диагностика на Хонде таки была?
    Новачок

Ответ Сообщение от Pentax Посмотреть сообщение
    ТС, а почему не пишите, что диагностика на Хонде таки была?
    Была диагностика в тот же день на Хонде, писала уже не раз. Этим вопросом занимался муж и помошник адвоката, я в этот время находилась у следователя и пыталась написать заявление, которое у меня не хотели принимать.
    Пророк

Ответ Сообщение от julik Посмотреть сообщение
    пыталась написать заявление, которое у меня не хотели принимать.
    Платиться 6-7 гривень з копійками...
    Відправляється рекомендований лист...(повідомлення про вручення повернеться відправнику).
    І приймається "аж бігом", незалежно від того кому там в міліції "хочеться" чи "не хочеться".
+ Ответить в теме
Страница 14 из 14