Скажу так:
у моєї сестри 46 тисяч "набігло" за 5 років. В той же час для мене такий пробіг може набігти за півтора року.
А машина знайомого чоловіка накатала за рік 110 тисяч (не таксі).
Якщо власник у машини не перший, то може бути 46, а може бути 96 чи 146 (не є секрет, що в Україні "процвітає" послуга по "коректуванню показників одометра").
Звісно, що за умови, коли машина обслуговувалась першим власником у офіційного дилера, то у більшості випадків пробіг не буде "крученим"...
Але, як не крути, я можу уявити, що "покатун" катався 10 днів і десь влетів в яму (відбив щось з елементів підвіски, зігнув колісний диск, спалив гуму).
В той же час такі речі як підшипники, ремені за такий пробіг не виходять з ладу.
Тому, на мій погляд, ці "набуті пошкодження" будуть тільки "обтяжуючими обставинами" проти власника авто, який заявив про їх наявність (бо будь-який "тЬєхнарь" розуміє, що такого не може бути). А от ті ж пошкодження "кузовщини" можна було б "приклеїти" до ситуації запросто (особливо, якщо при прийманні авто в ремонт такі пошкодження не були вписані в "заказ-наряд").
P.S.
Тим більше, з огляду на те, що у "синка" є "правильний папа", я би не намагався "грузити" його "методом зі стелі".
А от усунути всі недоліки кузова "по кругу", зігнуті диски чи порізану гуму, можна було б хотіти.