Подскажите ,Пожалуйста,где в Полтаве можно покататься на лошадях?
Вы просматриваете тему Где можно покататься на конях / лошадях в Полтаве? в подразделе Конный спорт, который находится в форуме Общий раздел; Подскажите ,Пожалуйста,где в Полтаве можно покататься на лошадях?
Подскажите ,Пожалуйста,где в Полтаве можно покататься на лошадях?
Дослідна 6 (точно цифру не пам'ятаю, це за Дослідним полем, майже туди їде маршрутка)
моб. тел.: 80505926605 (Микола Григорович)
Коней було 5, всі дуже не погані, як там зараз - точно не скажу. Останній раз чув про ціну в 100 грн. година.
Клуб "Верховая езда"
Теж катали десь біля Дослідної, але наразі - не знаю.
моб. тел. 80506138917, тел. 2-79-68
Що там за коні, не знаю, вартість теж не знаю.
Є якась база в Нижніх Млинах, де точно - не знаю.
Також можна покататися на конях "Фортеці", це заклад який знаходиться в 60 км від Полтави, в селі Білоцерківка. Коні зараз знаходяться на Леваді, це ще 6-8 км від траси. Коні дуже гарні, година 100-150 грн. (ціну точно не пам'ятаю).
В селищі Чутове (55 км по трасі Київ-Харків) перед самим корондоном областей пост ДАІ ,перед ним поворот ліворуч-там кінний завод.Нажаль зара лише залишки,та здається гарні конячки ще є.А коли була мала,пам"ятаю,як там усе навколишнє поле було огорежене доволі символічним парканчиком з соснових дощок,і за ним паслися сотні прекрасних скакунів...щоразу дух перехоплювало таке видовище.
Об «КСК «Тракен» можете что-то сказать?
http://horses.in.ua/clubs405.html
Покататься на лошадях в Полтаве, можно по адресу: ул.Опытная, 107
Предварительно перезвонив по номеру: +38 050 592 66 05
Собственно все указанно на сайте фирмы: www.horses.ho.ua
Дороговасто 150 грн. за час![]()
На Дослідній конюшня згоріла.
Зараз всім раджу Кованківку.