Вы просматриваете тему Где можно покататься на конях / лошадях в Полтаве? в подразделе Конный спорт, который находится в форуме Общий раздел; Сообщение от Кочевник соседняя тема "Лошадки снова рады приветствовать вас в городе!" Це все той
Школа верховой езды «Ямской двор» по-прежнему работает.
Находится в черте города Полтава, ул. Опытная, 107.
При должном умении управлять лошадью, можно совершить прогулку по дендропарку, а там множество красивых мест для фотосетов.
Цена на 10.06.2012: 150 грн\час.
Больше информации на сайте: www.horses.ho.ua
Всім добрий вечір.
Сьогодні ми каталися на конях в «Ямском дворе»
Враження дуже-дуже гарні!
Приємний господар, привітний та уважний до відвідувачів, видно що любить коней, піклується про них, вони в гарному стані, спокійні, слухаються команд наїзника.
Нас навчали їздити верхи, пояснювали як потрібно керувати кіньми.
І все це відбувалося в дуже приємній, спокійній, гарній атмосфері.
Ціна 150 грн-година
Раджу всім відвідати «Ямской двор» і покататися на конях!
Катався і я на Дослідній. У серпні минулого року було 150 грн/год.
Шкода, що зараз там все трохи занепадає...
Але все в наших руках, чим більше відвідувачів тим більше комфорту, бо його ж потрібно за щось робити.
А те що можна покататися на конях пройшовши хвилин 20 від зупинки 5 школа - це дуже добре.
Мені сьогодні сподобалося що там все огороджено, я дуже боялася що робити, якщо відкрита місцина і кінь не буде слухатися.
Але там якраз все продумано і коні спокійні. Ми були о 16-00 ще було жарко, та на території ростуть дерева тому ми жару не відчули.
Враження приемні, зараз переглядала фото - супер.
Раджу всім отримати задоволення від катання на конях!
Вот здесь: http://vk.com/koni_poltava
100 грн/час
Идеальное место для конных прогулок недалеко от Опошни. Прекрасное отношение к лошадям и к клиентам. Великолепная природа, рядом река Ворскла, пляж. Тихое, уединенное место "для своих". В основном ездят постоянные клиенты, записываться нужно заранее.
И мы находимся в р-не МЕТРО. Ост. "Готвянчик".
Обстановка у нас спокойная.. никто не спешит..
Есть " мини-лошадка" для деток от 3-х лет..
Добраться легко. Цены приемлемые.
Звоните 0982647262, 0662941249.
Рады будем Вас видеть.