Ви переглядаєте тему Что мы будем дарить девушкам на 8 марта?! в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Да что ещё девушке надо для полного счастья--бАльшой букет)) прикольно...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.03.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Знаєте, Ви так висловлюєтесь, нібито подарунок для дівчини-це величезний тягар, рід наш увесь хоче тільки грошей і взагалі ви все про нас уже знаєте(чому тоді навіть не уявляєте, що можна подарувати?). Якщо вам так нестерпно тяжко щось дарувати і ми такі погані-то не заводьте стосунків. Якби я щось таке почула від свого чоловіка (думати він може, все що заманеться, та поки він нічого такого при мені не вербалізував), то забігла б від нього за батарею. Для мене найкращий подарунок-віник з квітів(може для кого й не так, але я займаюсь аранжуванням, у мене професійний пунктик), багато уваги, фантазії й свята. Якусь річ я сама собі куплю, чи й не проблема, або чоловіка попрошу купити і не на свято, або подумаю й обійдусь. А корявого тортика куплю в магазині, чого труїти коханого своїми кулінарними шедеврами? А відчуття свята, уваги, щось незвичайне, що можна буде потім згадувати-безцінне. Але чомусь найчастіше чоловіки полюбляють дарувати однакову троянду і якийсь стандартний пилозбирач у вигляді або косметики, яка не підходить, або стонадцятої аляпуватої фігурки символу року, загорнутої в стандартний папір з квіточками (той папір, який довго намагалась кудись прилаштувати продавщиця, і ось нарешті клієнт знайшовся), ставлять галочку, типу, виконано, або з найкращими намірами тягнуть до магазину, типу сама вибирай, терплять муки шопінгу і начисто гублять відчуття романтики, свята. Невже всі чоловіки вважають, що найпотрібніше жінці -практично-грошовий вияв кохання? | ||
17.06.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Проснувшись утром после пьянки, Он бросил взгляд на календарь: Пора подумать о подарках, Глядишь - и кончится февраль Придумать - дело не момента... Не покупать же, скажем, торт? А может в поисках презента Махнуть сперва в "Ювелирторг"? Сверкают бликами алмазы Струится золотая цепь... Брильянты? Для моей заразы? Восьмого марта? Офигеть... А может, сумочку какую... Вон ту, с эмблемой "Дэ энд Ге"... А сколько..? СКОЛЬКО??? Я психую??? Ну цены... ни фига ж себе. Неделю бегал в магазины Роше, Ланком и Л"Этуаль, Полдня потратил на картины, Чесал затылок на хрусталь Смотрел наборчик маникюрный С названьем странным "Золинген" Платочек приглядел ажурный Не то... не то... не то совсем. Потом подумал про колготки И не решившись и на них Купил ей ПЯТЬ БУТЫЛОК ВОДКИ! Пусть будет праздник у двоих!!! P.S. немного с опозданием, но в принципе подходит всегда! ![]() | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Подарок к 8 марта | fragov | Гумор | 9 | 09.08.2007 14:36 |
| Членов ЕС разделят на два сорта. Угадайте, где будем мы | Def | Життя міста Полтава | 0 | 21.01.2007 00:54 |