Ви переглядаєте тему Что мы будем дарить девушкам на 8 марта?! в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Давайте будем реалистами...звезду с неба достать НЕРЕАЛЬНО!!!! Это так на заметку )))...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.03.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Люблю 8-ме березня! Для мене воно смішне! Папа в цей день ходив в фартушку і робив всякі наші дівчачі справи: готував,мив посуд,прибирав,і.т.д Зранку казав:дівчата,сідайте,буду дарувати подарунки.Витягав з торбинки-тобі це,тобі це....Звичайно він не вгадував з подаруночками! Але було прикольно... Цілий день ми з мамою і сестрою ледарювали,не брались ні за холодну воду,а папа нам готував олів"є! ![]() От і зараз,люблю на 8-ме "брати послугами"! Приємно отримувати від коханого ,власноруч спеченого торта.Хоч той тортик ледь тримається кучі .А ще подивитись ,як він його пік....То кращої розваги і не пр идумаєш! Люблю,щоб знайшов (а не купив) пролісок і подарував ...щоб щось намалював ...щоб мене лєлєяли цілий день!Магазинні подарунки не важливі!!! Деякі скажуть,як це вже було в темі про день св.Валентина,так треба робити не до якогось свята,а просто так! Та що ж...Згодна! Ми не проти. Але мені ,чомусь,не дарують в інші дні власноручних тортиків. А вам? | ||
| Користувачі, що подякували черешня за цей допис: |
03.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
![]() Квіти!!!Цілий оберемок квітів! Шоб обома руками отой оберемок обхопити!!! Шоб у кожну вазочку отих квітів напихати!!! ![]() Люблю, коли 8 березня тіко очі розплющиш, а папко вже в носа суне тюльпани! Востаннє редагував laithemmer: 03.03.2008 о 15:56. | ||
03.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
03.03.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
А я считаю что девушка которая черезчур переборливая и носом часто крутит-это не девушка а источник инвестиций----ты правду сказала что главное не подарок А ВНИМАНИЕ... | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Подарок к 8 марта | fragov | Гумор | 9 | 09.08.2007 14:36 |
| Членов ЕС разделят на два сорта. Угадайте, где будем мы | Def | Життя міста Полтава | 0 | 21.01.2007 00:54 |