Ви переглядаєте тему В день Святого Валентина! в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Помічаю дивну закономірність: саме свято не дуже люблю, але чим воно ближче, тим більше у ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
13.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Помічаю дивну закономірність: саме свято не дуже люблю, але чим воно ближче, тим більше у мене оця дурна захопливість сердечками і листівками )))) | ||
13.02.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
| ||
14.02.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Я абсолютно нічого не чекала від Дня Валентина, знала, що є таке свято, колись навіть святкувала його, але то було якось давно. А сьогодні - просто робочий день, звичайний будень. Вранці навіть не зрозуміла, чому в багатьох в асьці сердечка висять. Аж тут...коли я і дві мої співробітниці повернулися з обіду...побачили повітряні кульки, накачані гелієм у формі сердечок, які були прив"язані до наших стільців. І наш дарувальник(колега) був тут - з вином і цукерками. Гарно так посиділи, поговорили. Чомусь було страшенно приємно. Я навіть не думала, що от так зрадію. Мабуть тому, що це не очікувана увага. Робота, ясне діло, канула в лєту ![]() | ||
15.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
А мне кажется что день Святого валентина могут не любить только снобы и жлобы, как можно не поддаться настроению, когда в воздухе столько концентророваной любви, вот когда поздравить не кого, или жалко ленег на подарок - тогда появляется неприязнь к этому празднику. | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
15.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
я внимательно читала, просто высказала свое мнение | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| В день святого Патрика - Dublin Coddle и Irish Stew | Meladon | Кухня | 4 | 17.03.2008 21:13 |
| У вас поганий день? | fragov | Гумор | 2 | 05.07.2007 03:14 |
| День молодёжи | Lex!k | Афіша Полтави | 5 | 28.06.2006 11:37 |