Ви переглядаєте тему В день Святого Валентина! в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; День Валі - просирання бабок і точка! Придумали його шоб сколотить нехілий прибуток...бо новорічні маніячні ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.01.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
День Валі - просирання бабок і точка! Придумали його шоб сколотить нехілий прибуток...бо новорічні маніячні перегони закінчилися...через місяць День Валі, а ше через місяць ще один празнік - 8 Марта...(Клара Цеткін і кумпанія - гіп-гіп-уррря!)..ненавиджу всі свята включно з власною днюхою (окрім спонтанних тусовок і професійних свят, коли можна професійно поржать з буднів в узком кругу хаааароших людей). Так шо "парні" тож есть "неправільні"..мені набридло викидати жмутками сірдечкі-валінтінки... і тому я пробую нікому їх не дарувати. не тому що жадна, а тому що нонсенс... а по-поводу традицій і взагалі поняття НАДО читать тут: http://zina-korzina.livejournal.com/237608.html#cutid1 | ||
30.01.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
30.01.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
тсю...а нафіг танцювати під чужу дудку, і святкувати те, шо тобі не треба...я ж кажу, шо люблю профсвята...читайте уважніше пане Одо, або купіть окуляри, там чорним по білому, в дужечках. А то ви "бігла через гребельку, вхопила води крапельку..." | ||
30.01.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
| ||
30.01.2008
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
![]() ненаю как часто, чаще чем раз в месяц эт точно. просто когда есть настроение я (к примеру) иду выбираю цветы и дарю независимо от даты, дня недели и т.п. просто когда хочется. даже если денюжка не всегда позволяет можно что-то хорошее придумать не требующее мат.ресурсов, но в таких случаях важно использовать искреннее желание порадовать, но никак не дата. Востаннє редагував Tail: 30.01.2008 о 22:47. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Tail за цей допис: |
30.01.2008
| [permalink] | ||||
| -/- |
Відповідь:
![]() Відповідь:
![]() Востаннє редагував rust: 30.01.2008 о 22:49. Причина: Automerged Doublepost | ||||
31.01.2008
| [permalink] | ||
| - |
Можна по-різному ставитись до деяких свят, але я навіть не уявляю, що треба пережити, щоб написати той рядок про "ненависть до всіх свят", решта просто не сприймається поряд з цим. Ненависть, взагалі, "світле позитивне почуття", а "ненависть до свят" і поготів. | ||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Больше похоже на то что просто нет кому бы их подарить | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| В день святого Патрика - Dublin Coddle и Irish Stew | Meladon | Кухня | 4 | 17.03.2008 21:13 |
| У вас поганий день? | fragov | Гумор | 2 | 05.07.2007 03:14 |
| День молодёжи | Lex!k | Афіша Полтави | 5 | 28.06.2006 11:37 |