Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Не рездражают(смущают) ли вас страстно целующиеся парочки в транспорте, парках и пр.
Абсолютно спокойной отнушусь. 18 81,82%
Мне не приятно видеть такое. 4 18,18%
Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 06.10.2008   [permalink]
Новачок
Re: Петтинг в общественных местах

Я думаю, что для того что б заниматься в общественных местах сексом. То первое что нужно сделать, это расставить в тех же общественных местах автоматы по продаже презервативов. Что б секс был безопасный.
горгона пилипівна

valdis_027, щас моралісти вас поб"ють! гггг
Деякі демографісти мріють про то шоб урізати доступ до контрацептивів, а ви про презіки
А якщо чесно, то я за. І вибити дурь малолєткам, шо в презіку неприємно, про квіти в протигазі і т.п.
До речі, в нас багатьох до сказу доводить, то о дітям в школі про секс і контрацепцію розказують. Тіпа це піндоси развратом займаються. А як в пелені в 12 років принесе, або болячку яку хватоне? ну то таке.
по сабжу...хм ви знаєте, все залежить від настрою. іноді парочка яка лижеться дратує і хоцца в них пожбурити чимось, а іноді навіть прикольно. все мабуть залежить від того як це робиться.
Здібна учениця

в більшості випадків я просто радію за них: ім же добре)))
Філософф

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
по сабжу...хм ви знаєте, все залежить від настрою. іноді парочка яка лижеться дратує і хоцца в них пожбурити чимось, а іноді навіть прикольно. все мабуть залежить від того як це робиться.
В мене те саме. Інколи досить таки гидко. А от у Львові недавно спостерігали кілька пристрасних парочок - виглядало гарно. Дуже по-львівськи якось. В нас я таких не бачила. Романтично було....в плащах на бруківці, нікого не бачать...
горгона пилипівна

kobieta, вот і я ж кажу, по всякому буває... іноді прям не налюбуєшся, такі ніжні, такі рідні... а буває бл... ригатєльная сцена прастіте за мій французький. а останнє приємне спостереження теж львівське, в Пузатій Хаті парочка вечеряла, обнімалася, "вуркотіла", а я тоді була з подругою. У Львові дощ, я там четвертий день а дома чекають... і так захотілося шоб бігом, і вдома...
змія болотяна ОЧКОва

а я дівчатка і хлопчики, днями спостерігала біля екватора саме ригатільну сцену. ми з подругою довго-довго плювалися. ТАКИМ тре займатися тільки вночі без світла і під трьома одіялками. ну шоб не травмувать оточуючих.

Востаннє редагував aneisha: 06.10.2008 о 19:05.
Завсідник

То дивлячись яка парочка.
-/-

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
а я дівчатка, днями спостерігала біля екватора саме ригатільну сцену. ми з подругою довго-довго плювалися. ТАКИМ тре займатися тільки вночі без світла і під трьома одіялками. ну шоб не травмувать оточуючих.
Как страшно жить
У меня такое чувство, что нормальные мужики вымирающий вид...
змія болотяна ОЧКОва

Офтоп:
пойняв. исправляюсь

Victorious, звісно, все залежить від парочки, але від тої парочки не віяло романтикою і красою, а бризгало слиною на всі боки ....всяке буває.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum