Ви переглядаєте тему Петтинг в общественных местах в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; RAMM , та справа ж не в тому, менше наркєтів чи ні..))Я ж про узаконення ...
| Результати опитування: Не рездражают(смущают) ли вас страстно целующиеся парочки в транспорте, парках и пр. | |||
| Абсолютно спокойной отнушусь. | | 18 | 81,82% |
| Мне не приятно видеть такое. | | 4 | 18,18% |
| Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
19.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
RAMM, та справа ж не в тому, менше наркєтів чи ні..))Я ж про узаконення вела. Деякі з моїх знайомих залюбки переселилися б в Амстердам - просто їм би дозволялося відкрито те, що тут забороняється скрізь і всюди))) | ||
19.03.2008
| [permalink] | ||
| - |
Почуто було по радіо. Подробиць, звісно, не пригадаю вже. Безумовно, але моє питання було в иншому: чи тотожні для Вас ці речі? Тобто, чи є вони для Вас явищами одного ряду? Востаннє редагував Odo: 19.03.2008 о 16:37. Причина: Automerged Doublepost | ||
19.03.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
Конечно у нас есть запреты, но их никто не соблюдает. И никто не контролирует исполнение запретов. В Нидерландах, да толерантность, но тем не менее если есть запрет то его соблюдают. Нельзя курить в вагоне, или в боулинге и тп - не курят. Запрещены тяжелые наркотики, за продажу - тюрьма. А вообще там работать сильно надо, чтобы денежки были на жизнь. Опять же не всем это нра. | |||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
19.03.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
| Користувачі, що подякували Ihor за цей допис: |
19.03.2008
| [permalink] | ||
2 RAMM Можливо і так...А взагалі скрізь тре’ багато працювати, щоб МАТИ , ІМХО.Особисто від себе скажу про дозвіл займатися коханням. Вночі, коли люде сплять, - ще куди не йшло. А от ввечері - мені було б не дуже приємно, якби я на таке натрапила. Бо цілуватися - це одне, а сексуватися на людях - це шось типу показухи, ексгібіціонізму, тощо. | ||
19.03.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
Перечитал оригинал. В этом парке сексом занимались и до разрешения. Т.е. власти наверно решили что если ночью будет секс в парке, то он будет независимо от запретов или разрешений. И разрешили - с условием темноты, не шуметь, вдали от детских площадок, не сорить и тп. Ну а кто все же надеется не увидеть секса в этом парке, то поторопитесь - разрешение на секс вступает в силу с сентября этого года. ![]() | ||
19.03.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
19.03.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Офтоп: мое личное мнение совпадает с мнением Нидерландской законодательной власти!:) Востаннє редагував Odo: 20.03.2008 о 09:30. | |||
19.03.2008
| [permalink] | ||
| ||