Ви переглядаєте тему Яка краща: бита, чи не бита? в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Відповідь: Допис від Ihor а ты деньги себе оставляй, а ее гони на работу! и ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.03.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Ну прям всё, как у нас - деньги себе, её на работу, а вечером у теликов, только у разных. Чтобы за дистанку не подраться:boredom: . | ||
05.03.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
Во-вторых есть развод, раз разонравилась, чай не в Италии живем, я против высказывания "левак - укрепляет брак". А в третьих - ибо не*** изменять. Не сомневаюсь, что мой муж сделал бы тоже самое, он у меня горячих кровей :blum3: | |||
06.03.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
А ми з чоловыком бьемося! :wild: Так, для профылактики! :) Ну в шутку звісно, хто кого там на спину положе. Ну перемагае звысно він, але інколи піддаеться. Але якщо серйозно, то хіба можна ж дівчину вдарити... Це взагалі не по природі. Ніколи не розуміла рукоприкладство, але є ж такі що терплять. Бо мабуть люблять або бояться! Якщо війне холодком краще мабуть розійтися. хочаб на деякий час. А ось дівчина повинна подумати добре, що не так, щось виправити, додати і т.д, якщо звісно хоче залишатися й надалі з цим чоловіком!А хлопець повинен допомогти їй у цьму. А взагалі любов треба завжди якось "підкріплювати"... Щоб почуття були завжди свіжим як в перший раз! :) Бо битовуха не дае спокою ніколи. Я наприклад завжди стараюся поставити себе на його місце. Але якщо б на мене чоловік підняв руку,я не можу впевнено сказати, що розвилася б точно. Але образу затамувала. Це я ствалю для себе на одну сходинку із зрадою. Також мені ніколи не подобалися дівчата які бьють хлопців! (аж смішно від такого речення :))) Це не красиво по перше, по друге, мені хлобця завжди жалко. :) Тож важаю, що не мае такого приводу, який би дозволив підняти руку. Хіба може бути виправдання насильству... Моя тітка терпіла свого чоловіка 25 років, поки не закодувала. Кожен день горілка - пьянка, мати, бійка... це все бачать діти, влітало й дітям. Це насильство... | ||
07.03.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
| ||
07.03.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
А теперь про агрессию к любимому человеку: тебя родители в детстве не били? | |||
07.03.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
Друге: дивлячись що називати биттям. Якщо мати на увазі типу бійок на вулиці - то такого, звичайно, в сім"ї небуло. А проблеми з однолітками на вулиці (як і в кожної людини) виникали. Востаннє редагував Tail: 07.03.2007 о 23:27. | |||
12.03.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Мені соромно про це розповідати, але приховувати свої гріхи це є ще більшим гріхом. Одного разу я вдарив жінку. :punish2: Це сталося в серпні (в августе) 2001 року. З того дня минуло вже майже 6 років, але я ще й досі жалкую за своїм вчинком. І мені ще й досі соромно за це. Я більше ніколи в житті не підійму руки на жінку, бо краще стерпіти що завгодно, але не такий сором. Коли я пригадую той день, то вважаю себе покидьком ("подонком" для тех кто плохо знает язык). :not_i: Можливо на мене сприяло те, що в попередніх сварах вона дозволяла собі кидати в мене чоботями, відром і навіть табуреткою. Але все одно це не виправдання. Я мав стерпіти. Можливо свою роль відіграла і тодішня теща, коли постійно мені твердила "Що ти за мужчина якщо не можеш свою дружину на місце поставити". Але й це не виправдання, адже в мене своя голова на плечах, треба було самому міркувати. Прошу не засуджувати мене занадто суворо, адже це фактично моя сповідь. | ||
12.03.2007
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
А я бы ту девушку просто связал и рот закляел, пусть бы посидела -остыла. | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Краща карикатура світу 2007 року на Путіна | fragov | Гумор | 10 | 29.05.2007 16:26 |