Ви переглядаєте тему Дети? Хорошо или плохо... И как быть? О абортах в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Відповідь: Допис від Milka Взагалі, якщо подивитися на людину, я ка зробила аборт - яка ...
| Результати опитування: Ваша думка про аборт, чи можна його робити? | |||
| Не можна робити ні в якому випадку | | 9 | 19,15% |
| Коли матір хвора невиліковною хворобою (СНІД ін.) | | 14 | 29,79% |
| Коли дитина може народитися неповноцінною | | 19 | 40,43% |
| Коли мати дитини занадто молода | | 5 | 10,64% |
| Якщо батько не хоче дитину | | 1 | 2,13% |
| Якщо мати не хоче дитину | | 8 | 17,02% |
| За обопільним бажанням батьків | | 13 | 27,66% |
| Коли народження дитини спричинить мат. проблеми | | 2 | 4,26% |
| Воно ще не живе, тому можна робити коли захочеться | | 0 | 0% |
| Це гріх, тому цього робити не можна! | | 4 | 8,51% |
| Опитування з кількома варіантами відповіді. Голосували: 47. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.02.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
12.02.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Совесть и память - упрямые звери... Востаннє редагував zashtrihovana: 13.02.2007 о 15:22. | |||
13.02.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
А хлопці почали поступатися місцем в транспорті жінкам :) І коли готую, то заряджаю майбутні харчі тільки позитивною енергією своїх надпозитивних думок :) І до шлюбу НІ-НІ :))) Востаннє редагував Uksus: 13.02.2007 о 15:34. | |||
13.02.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Ну...скажімо, від білизни і штАнців я не відмовилася, але багато чого в голові засіло намертво. І підкріпився закон бумеранга, який і до того досить міцні позиції займав. Але...я б сказала, що за рік з чимось трохи вивітрилися враження. Я б така ще раз пройшла чистку :). Здається, це вже пішов :offtopic: | |||
13.02.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Штаны, белье, свободное место в транспорте и дети. Одинаковые по важности слова... В то время, когда к нам приходим этот мужичек цикавый, я читала "Физику веры" (совпали книга с эзотериком). Может, поэтому меня так крепко зацепило, что даже не рожденных убивать нельзя? Востаннє редагував zashtrihovana: 13.02.2007 о 15:23. | |||
13.02.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Мене тоді зачепило майже все. Але як тоді, так і зараз я розумію, що практично жодну із його настанов втілити в життя неможливо. І не робити абортів також неможливо. Наприклад, рекомендовано робити аборт, якщо дитина була зачата внаслідок зґвалтування або вагітність загрожує здоров'ю мацбутньої матері або самій дитині. І що, слухатися езотерика і не вбивати маленьку несформовану особистість? | ||
13.02.2007
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
| |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| День начинался хорошо (фэнтэзи) | Def | Мова та Література | 7 | 02.04.2007 00:21 |