Ви переглядаєте тему Дети? Хорошо или плохо... И как быть? О абортах в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Видя сегодня глаза своего напарника ехавшего забирать жену из роддома.... скажу так: "Идите вы в ...
| Результати опитування: Ваша думка про аборт, чи можна його робити? | |||
| Не можна робити ні в якому випадку | | 9 | 19,15% |
| Коли матір хвора невиліковною хворобою (СНІД ін.) | | 14 | 29,79% |
| Коли дитина може народитися неповноцінною | | 19 | 40,43% |
| Коли мати дитини занадто молода | | 5 | 10,64% |
| Якщо батько не хоче дитину | | 1 | 2,13% |
| Якщо мати не хоче дитину | | 8 | 17,02% |
| За обопільним бажанням батьків | | 13 | 27,66% |
| Коли народження дитини спричинить мат. проблеми | | 2 | 4,26% |
| Воно ще не живе, тому можна робити коли захочеться | | 0 | 0% |
| Це гріх, тому цього робити не можна! | | 4 | 8,51% |
| Опитування з кількома варіантами відповіді. Голосували: 47. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Ни в коем случае. Зарегистрироватся как мать-одиночка.Государство копеечку подкинет. А свободный отец всегда может передумать, что ребенка не хотел. | ||
27.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Ket, справа в тому, що і горе-мати може передумати. Ви молодець, взяли на себ відповідальність за двох. А є такі, які не догуляли, недо...недо... от і скидають батькам, або ще гірше в інтернати. До речі, "Дело в том, что сейчас разводов больше, чем браков - статистический факт, который всеми тщательно скрывается. Зачем и почему и так понятно. Вспомнить хотя бы ту же прелестную социальную рекламу "нам нужны ваши рекорды", где показана затюканная мать одиночка с детьми... Как бы не было прискорбно эта реклама отражает всю жестокую действительность. Стали копать глубже... Выяснилось, что большинство браков были заключены "по залёту". Копнули ещё дальше и выяснилось, что в 75% "залёт" был далеко не нечаянным и это далеко не молодой человек "идиот, сволочь, падонак и т.д.". Девушки надеялись удержать и женить на себе своих любимых молодых людей детьми! Наверное, добавлять что-то бессмысленно, ибо и так понятно, что дурость и ребёнком ни одного человека не удержать." звідси http://community.livejournal.com/ru_...e/1125533.html це так, статистика...але якщо подумати що за нею криється... | ||
27.08.2008
| [permalink] | |||||||||
| Новачок |
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
А вы бы вкалывали день и ночь на себя мужа и ребенка? ![]() Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 28.08.2008 о 09:10. Причина: Merged Doublepost | |||||||||
| Користувачі, що подякували Ket за цей допис: |
28.08.2008
| [permalink] | ||||
| горгона пилипівна |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
28.08.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Яу стосунки з "половиною" не зклалися,і вагітність була випадковою-то моя порада в останню чергу іти до чоловіка за допомогою. За досвідом не чужих мені людей знаю,що кожен третій чоловік хоч раз в житті відповідав на " я вагітна"- "а я -ні". Коли жінка розумна і коли в неї стачає в собі сили сказати тесту "так"-тим більш в неї шаншсів виграти партію в життя. А за чоловіками бігати не слід,бо коли скінчаться памперси,вітрянки і пелюшки,коли ви будете матір"ю п"ятнадцятирічної розумної,красивої і вами вихованої принцеси,то з"явиться "папачка" і скаже,що то всьо завдяки йому,і його генам і ста гривням раз у місяць .Цей варіант старий як світ,і я знайома мінімум з двома чоловіками,котрі і не приховують,що зара якась лохушка ростить йому нащадків. Нам таких "пап" не треба,хай самі собі народжують і нянчаться. А свідомі чоловіки,котрі ще не готові до потомсва нехай завжди носять при собі засоби застереження,благо вистачає,дамочок доречі теж стосується,не в лісі живемо! | ||
28.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Нет, меня не пугает. Если не способен человек работать - пусть хоть памперсы меняет. Но я реально пока могу заработать около 1500 грн в мес. Мало на семью. И, если честно, одевать обувать и кормить альфонса долго у меня желания нет. А многие современные мужчины с удовольвствием сядут на шею девушке. Мечтайте осторожно - мечты сбываются. И ,кстати, из собственного опыта. Дикрет -это совсем не страшно. Конечно попервой после родов, когда ребенок ночью орет, его хочется треснуть головой об батарею. На четвертом месяце уже легче. Памперсы, влажные солфетки, смеси - существенно облегчают жизнь. Конечно на волю хочется тоже, вы там так весело гуляете. | ||
30.08.2008
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
| |||
30.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Тогда надо предохранятся. А пива выпить или сходить на день рождения это не проблема. Подруги просто отмораживались.Уважаю право каждого на выбор. nickeler очень четко и уверенно аргументировала свою позицию.Тем более мнения могут меняються со временем. Материнство одна из граней жизни. У меня рука бы не поднялась... Востаннє редагував Ket: 30.08.2008 о 23:21. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| День начинался хорошо (фэнтэзи) | Def | Мова та Література | 7 | 02.04.2007 00:21 |