>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Говорили ли Вы : "Я тебя люблю"?
Да, говорил(а). 41 82,00%
Нет, не говорил(а). 5 10,00%
Говорил(а), но это была неправда. 4 8,00%
Голосували: 50. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 09.10.2006   [permalink]
Неактивен
Re: Відповідь: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Відповідь:
Допис від Hirosima Nagasaky
А я взагалі не вірю в кохання! тільки в любов! Бо кохання схоже на привид: всі про нього говорять, але ніхто його не бачить...
а в чем, по-твоему, разница между "коханням" и "любов'ю"?
Новачок

Re: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Мешать соединенью двух сердец
Я не намерен. Может ли измена
Любви безмерной положить конец?
Любовь не знает убыли и тлена.

Любовь - над бурей поднятый маяк,
Не меркнущий во мраке и тумане.
Любовь - звезда, которою моряк
Определяет место в океане.

Любовь - не кукла жалкая в руках
У времени, стирающего розы
На пламенных устах и на щеках,
И не страшны ей времени угрозы.

А если я не прав и лжет мой стих,
То нет любви - и нет стихов моих!
Гість
Відповідь: Re: Відповідь: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Відповідь:
Допис від motokross
а в чем, по-твоему, разница между "коханням" и "любов'ю"?
ха. кохання... не вірю в це почуття... тому поячнити не можу. щось схоже на звичку чи прихильність, або це все в купі. а любов... коли любиш людину то нічого не потребуєш взамін і не можеш пояснити чому ти цю людину любиш, готовий заради цієї людини на все...
Постійний відвідувач

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Відповідь:
ха. кохання... не вірю в це почуття... тому поячнити не можу. щось схоже на звичку чи прихильність, або це все в купі. а любов... коли любиш людину то нічого не потребуєш взамін і не можеш пояснити чому ти цю людину любиш, готовий заради цієї людини на все...
Хм... оригинальное трактование данных понятий...
модератор

Відповідь:
Допис від DevilsAdvocate
Хм... оригинальное трактование данных понятий...
И не говори:) Странный чел.
Неактивен

Відповідь:
вот, честное слово, не понимаю, как можно любить и ничего не ждать взамен. например, я люблю своих родителей. но вместе с этим я жду от них поддержки, понимания, сочувствия в некоторых случаях.
согласна, что существуют случаи, когда закрывают люди, в силу огромной любви и страха потерять свою любовь, глаза на то, что человек, которого любишь, не может им дать то, что они от него ждут. тогда и получается, что ему всё прощаешь, любимому этому.. ИМХО
Завсідник

Відповідь:
хм...наверное, не просишь не чего взамен только в том случае, если не уверен, что этот человек любит тебя (или любит, но не так сильно, как ты хочешь), дабы удержать его подольше рядом с собой.
Старий 10.10.2006   [permalink]
Гість
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Відповідь:
Допис від madcat
хм...наверное, не просишь не чего взамен только в том случае, если не уверен, что этот человек любит тебя (или любит, но не так сильно, как ты хочешь), дабы удержать его подольше рядом с собой.
взагалі я мала на увазі, що не потребуєш взамін нічого матеріального, або неможливого. Мова йшла про взаємну любов, коли вона взаємна, то є і підтримка і розуміння... а навіщо утримувати біля себе людину котра тебе не любить? це ж лише мука для обох.

Востаннє редагував Hirosima Nagasaky: 10.10.2006 о 09:50.
Старий 11.10.2006   [permalink]
-

Відповідь: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Дійсно, чи є різниця між любов’ю та коханням, зазвичай їх вважають синонімами, але чи є вони синонімами для Вас?
А ось згадка про цю різницю від Отара Довженка (Я кохаю музику):
Відповідь:
Ти відсутнім, фальшиво-турботливим голосом пояснювала мені, що мене ти любиш-любиш, але, от біда, не кохаєш. А його, свого сивочолого, умудреного, якраз кохаєш. Це доля, казала ти, треба змиритися.
та
Відповідь:
Ти мене кинула. Викинула. Як використану прокладку. Ще й поглузувала з мене на прощання отим ідіотським „люблю, але не кохаю”.
Старий 11.10.2006   [permalink]
Гість
Відповідь: Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ

Відповідь:
Допис від Odo
Дійсно, чи є різниця між любов’ю та коханням, зазвичай їх вважають синонімами, але чи є вони синонімами для Вас?
А ось згадка про цю різницю від Отара Довженка (Я кохаю музику):та
класний твір!:clap: раджу всім почитати.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Не люблю сучасну українську літературу Мартин Мова та Література 3 01.08.2007 15:37
из писем на тему: я люблю ее, но... fragov Гумор 5 07.06.2005 07:35

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.