>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 17.03.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від Tail Переглянути допис
Кстати о подарках: давайте поговорим о самых необычных подарках и неожиданниках, которые делали мы или делали нам? Или может их делали наши друзья, только давайте говорить о достоверных историях, нэтовские байки не катят!
Самые романтичные подарки у меня : один мальчик мне написал стихотворение (было приятно до слез, но все равно я не смогла ответить ему взаимностью) а еще один подарил книги по боевому искуству и мастерству метания ножей (наверное чтобы не боялась вечером ходить домой)
Старий 18.07.2007   [permalink]
Гість
Re: с добрым утром!

стсовно надписів на асфальті, зокрема, біля роддомів.Біля одного із київських роддомів побачила надпис(точно імен не пам"ятаю, але суть не в тому): "Аня, спасибо за сына! Саша и друзья." Далі - більше: біля цього ж роддому, але з іншого боку ще один надпис: Таня, спасибо за дочь! 11-А класс."
валялсопацстулам...
Старий 18.07.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від doba Переглянути допис
стсовно надписів на асфальті, зокрема, біля роддомів.Біля одного із київських роддомів побачила надпис(точно імен не пам"ятаю, але суть не в тому): "Аня, спасибо за сына! Саша и друзья." Далі - більше: біля цього ж роддому, але з іншого боку ще один надпис: Таня, спасибо за дочь! 11-А класс."
валялсопацстулам...
Нужно было зафотать - тогда б зачет был!
Старий 22.07.2007   [permalink]
Гість

наступного разу, як буду в Києві, неодмінно заверну і сфоткаю!
Старий 22.07.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від doba Переглянути допис
наступного разу, як буду в Києві, неодмінно заверну і сфоткаю!
Повинен зізнатися, що я й сам унікальну картину полінувався сфотати: у мене на районі будували новий будинок і обнесли його парканом із металевих листів. І от якийсь "романтик" на цьому паркані написав:"Лариса! Выходи за меня замуж" - я плакалЬ:))
Старий 23.07.2007   [permalink]
Філософф

а у нас на заборе написано : Цушко защитил закон. :))и цушко - херой.

Востаннє редагував Marisya: 24.07.2007 о 18:20.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.