Ви переглядаєте тему С добрым утром! в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Відповідь: Допис від Tail Кстати о подарках: давайте поговорим о самых необычных подарках и неожиданниках, ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
17.03.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Самые романтичные подарки у меня : один мальчик мне написал стихотворение (было приятно до слез, но все равно я не смогла ответить ему взаимностью) а еще один подарил книги по боевому искуству и мастерству метания ножей (наверное чтобы не боялась вечером ходить домой) | ||
18.07.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
стсовно надписів на асфальті, зокрема, біля роддомів.Біля одного із київських роддомів побачила надпис(точно імен не пам"ятаю, але суть не в тому): "Аня, спасибо за сына! Саша и друзья." Далі - більше: біля цього ж роддому, але з іншого боку ще один надпис: Таня, спасибо за дочь! 11-А класс." валялсопацстулам... | ||
18.07.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
| |||
22.07.2007
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
Повинен зізнатися, що я й сам унікальну картину полінувався сфотати: у мене на районі будували новий будинок і обнесли його парканом із металевих листів. І от якийсь "романтик" на цьому паркані написав:"Лариса! Выходи за меня замуж" - я плакалЬ:)) | ||