>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 25.10.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Відповідь: Re: Відповідь: ;)

Прояв почуттів, що виражаються в романтичних діях, - це супер.
Змусити своїм вчинком посміхнутися, розчулити кохану, придати в її очах любові та поваги до себе здебільшого дуже важко, та все ж, деякі особи чоловічої статі інколи зважуються на такі кроки і навіть досягають певних успіхів.
Але те, що для когось є романтикою, може визвати обурення та купу негативу в інших.
Особисто я не хотіла б бачити ні написів чи то на дверях, чи то на асфальті, чи деінде, ні, тим паче, палаючих сердець. Бо такі "романтичні" вчинки викликають крім тих почуттів, які і мали б викликати у нормальної дівчини, ще багато інших.
Наприклад, скорботу за естетичним виглядом раніше непописаних площ, жалість до мешканців товщі грунту, поверхня якого була піддана спалюванню і т.д.
У ліфті мого під'їзду якийсь хлопчина доволі розмашистим почерком зізнався у коханні до однієї із сусідок. Можливо, їй було приємно. Але що залишилося всім іншим? Замацьканий темно-коричневою фарбою ліфт, який і до сумнозвісної події яскравим освітленням не славився, а тепер входиш і хоч око виколи ...
То де романтика?
Неактивен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: ;)

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Прояв почуттів, що виражаються в романтичних діях, - це супер.
Змусити своїм вчинком посміхнутися, розчулити кохану, придати в її очах любові та поваги до себе здебільшого дуже важко, та все ж, деякі особи чоловічої статі інколи зважуються на такі кроки і навіть досягають певних успіхів.
Але те, що для когось є романтикою, може визвати обурення та купу негативу в інших.
Особисто я не хотіла б бачити ні написів чи то на дверях, чи то на асфальті, чи деінде, ні, тим паче, палаючих сердець. Бо такі "романтичні" вчинки викликають крім тих почуттів, які і мали б викликати у нормальної дівчини, ще багато інших.
Наприклад, скорботу за естетичним виглядом раніше непописаних площ, жалість до мешканців товщі грунту, поверхня якого була піддана спалюванню і т.д.
У ліфті мого під'їзду якийсь хлопчина доволі розмашистим почерком зізнався у коханні до однієї із сусідок. Можливо, їй було приємно. Але що залишилося всім іншим? Замацьканий темно-коричневою фарбою ліфт, який і до сумнозвісної події яскравим освітленням не славився, а тепер входиш і хоч око виколи ...
То де романтика?
О, маладца! :smile: Зришь в корень.

ЗЫ. А на счет роддома оч интересно)) гы
Частий гість

Re: Відповідь: Re: Відповідь: ;)

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
То де романтика?
А якщо напис зроблений, вірніше витоптаний на снігу перед вікном дівчини, наприклад "Доброго ранку, дитинко" Для мене точно було б приємно і здається все залишиться неушкодженим :) та і скільки ще всього можна вигадати!!! Я не вірю, що це хоч у самій-самій глибині душі не зачепить... Хоча насправді, коли людина тобі байдужа, а бо ще гірше, взагалі не приємна, то які б найромантичніші вчинки вона не вигадувала, для тебе це буде саме огидне і найтупіше в світі
Добрий модер ))

Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ;)

Нічого не маю проти витопташів на снігу
Нехай навіть на свіжевипавшому :)
Це дійсно було б приємно

В тому-то і справа, що дійсно романтичних вчинків можна вигадати безліч
А от на що здатні ті, хто намагається привнести нотку романтики в життя і реалізують свої намагання не найкращими методами?

Знову ж таки, не все залежить від виконавця, дещо - від натхненниці :)
Частий гість

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ;)

Написи в під"їздах, ліфтах, дверях, чи в подібних місцях я взагалі ніколи не сприймала, як прояв дійсно романтичних почуттів. Це просто комусь щось хотілося написати, нашкрябати, а маркер саме під рукою був, от і залишили свій автограв. Для мене це все одно, що "тут був Вася" "RAP-forever", "Саша любит Тоню" просто фантазія у людей відсутня і оригінальністю теж не пахне
Частий гість

Question Re: с добрым утром!

Попробую опять заняться неблагодарным делом - спорть с людьми у которых задействовано другое полушарие мозга :girl_blum2:
Ув. Mila, Uksus, motokross, kobieta
Вас раздражают такие надписи именно ТОГДА, когда они адресованы НЕ ВАМ!!!:heart: Или человек, их сделавший, не вызывает у вас хоть сколько нибудь позитивных эмоций. Если же это сделает ваш (2кобита - у каждой свой) любимый, это будет воспринято как высшая степень романтизма, ИМХО конечно.
2Uksus
Если твой любимый человек для тебя это сделал, то мыслей наподобие
Відповідь:
просто не возникнет.
А если это не нравится посторонним людям - мне как-то фиолетово, ибо мне с ними детей не рожать :clapping: , главное что это нужно двум влюбленным.
П.С. В данном случае я не говорю о
Відповідь:
"тут був Вася" "RAP-forever", "Саша любит Тоню"
, а именно о более-менее художественных "произведениях".
Неактивен
Re: с добрым утром!

Відповідь:
Допис від Dreem Переглянути допис
А если это не нравится посторонним людям - мне как-то фиолетово, ибо мне с ними детей не рожать :clapping: , главное что это нужно двум влюбленным.
А мне на всё по...рать, а я в танке?
модератор

Відповідь:
«Dreem:
…. Если же это сделает ваш (2кобита - у каждой свой) любимый, это будет воспринято как высшая степень романтизма, ИМХО конечно. «
Если человек воспринимает надписи в лифтах и на заборах как «высшую степень романтизма» то это, скорее всего очень «недалёкий» человек, ИМХО конечно.

Відповідь:
«Dreem:
А если это не нравится посторонним людям - мне как-то фиолетово, ибо мне с ними детей не рожать …»
...да? Круто… как говорится « Без комментариев».

От себя, отмечу лишь, что я бы с таких «романтиков» стягивал бы штрафы… ну или хотя бы принуждал бы к общественно-полезным работам по уборке территории, например. Ибо мне совершенно не приятно ездить в грязных лифтах, ходить вдоль исписанных стен и пользоваться обрисованными дверьми. Порча общественного имущества должна нести за собой уголовную ответственность… и мне как-то фиолетово, что у них там «романтика».

А по снежку пусть топчутся, если это кому-нибудь будет приятно, это безвредно:)
Во времена моего студенчества я жил в студ. городке, вы бы видели какие шедевры топтального искусства были с утра на снегу под общагами в День Валентина – красота, и никто не жаловался! А двери, лифты, стены… ну это не совсем подходящие места для выражения чувств к девушке… видел на мусорном баке наклеенный плакат (а4) с надписью «Люда я тебя люблю» там ещё сердечки налеплены и фотка девушки, наверное Люды… вот интересно оценила ли она «романтику»?...
Старий 26.10.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Heart Відповідь: с добрым утром!

2Dreem
Цікаво, будеш ти спорити з людиною, у якої задіяна та ж півкуля мозку, що і в тебе? :mamba:
І думки виникають ...
Старий 26.10.2006   [permalink]
Частий гість

Відповідь:
А мне на всё по...рать, а я в танке?
Танк на автостоянке за домом, правда приходится платить сразу за 4 места:smile:
2V00D00People
Відповідь:
Если человек воспринимает надписи в лифтах и на заборах как «высшую степень романтизма» то это, скорее всего очень «недалёкий» человек, ИМХО конечно.
Ахтунг!!! я писал о
Відповідь:
о более-менее художественных "произведениях".
, а не о обписанных лифтах и подьездах:mda: , допустим, красивые граффити на стене, на асфальте...
Відповідь:
От себя, отмечу лишь, что я бы с таких «романтиков» стягивал бы штрафы…
- полностью тебя поддерживаю, займись этим...
2Уксус
:feminist_en: докажете фактами что психология мужчины и женщины идентичны - получите Нобелевскую премию
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.