Ви переглядаєте тему С добрым утром! в розділі Кохання та Романтика, що є підрозділом форума Людські взаємини; Прояв почуттів, що виражаються в романтичних діях, - це супер. Змусити своїм вчинком посміхнутися, розчулити ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Прояв почуттів, що виражаються в романтичних діях, - це супер. Змусити своїм вчинком посміхнутися, розчулити кохану, придати в її очах любові та поваги до себе здебільшого дуже важко, та все ж, деякі особи чоловічої статі інколи зважуються на такі кроки і навіть досягають певних успіхів. Але те, що для когось є романтикою, може визвати обурення та купу негативу в інших. Особисто я не хотіла б бачити ні написів чи то на дверях, чи то на асфальті, чи деінде, ні, тим паче, палаючих сердець. Бо такі "романтичні" вчинки викликають крім тих почуттів, які і мали б викликати у нормальної дівчини, ще багато інших. Наприклад, скорботу за естетичним виглядом раніше непописаних площ, жалість до мешканців товщі грунту, поверхня якого була піддана спалюванню і т.д. У ліфті мого під'їзду якийсь хлопчина доволі розмашистим почерком зізнався у коханні до однієї із сусідок. Можливо, їй було приємно. Але що залишилося всім іншим? Замацьканий темно-коричневою фарбою ліфт, який і до сумнозвісної події яскравим освітленням не славився, а тепер входиш і хоч око виколи ... То де романтика? | ||
25.10.2006
| [permalink] | |||
| Неактивен |
Відповідь:
ЗЫ. А на счет роддома оч интересно)) гы | |||
25.10.2006
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Відповідь:
| |||
25.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Нічого не маю проти витопташів на снігу Нехай навіть на свіжевипавшому :) Це дійсно було б приємно В тому-то і справа, що дійсно романтичних вчинків можна вигадати безліч А от на що здатні ті, хто намагається привнести нотку романтики в життя і реалізують свої намагання не найкращими методами? Знову ж таки, не все залежить від виконавця, дещо - від натхненниці :) | ||
25.10.2006
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Написи в під"їздах, ліфтах, дверях, чи в подібних місцях я взагалі ніколи не сприймала, як прояв дійсно романтичних почуттів. Це просто комусь щось хотілося написати, нашкрябати, а маркер саме під рукою був, от і залишили свій автограв. Для мене це все одно, що "тут був Вася" "RAP-forever", "Саша любит Тоню" просто фантазія у людей відсутня і оригінальністю теж не пахне | ||
25.10.2006
| [permalink] | ||||
| Частий гість |
Попробую опять заняться неблагодарным делом - спорть с людьми у которых задействовано другое полушарие мозга :girl_blum2: Ув. Mila, Uksus, motokross, kobieta Вас раздражают такие надписи именно ТОГДА, когда они адресованы НЕ ВАМ!!!:heart: Или человек, их сделавший, не вызывает у вас хоть сколько нибудь позитивных эмоций. Если же это сделает ваш (2кобита - у каждой свой) любимый, это будет воспринято как высшая степень романтизма, ИМХО конечно. 2Uksus Если твой любимый человек для тебя это сделал, то мыслей наподобие Відповідь:
А если это не нравится посторонним людям - мне как-то фиолетово, ибо мне с ними детей не рожать :clapping: , главное что это нужно двум влюбленным. П.С. В данном случае я не говорю о Відповідь:
| ||||
25.10.2006
| [permalink] | ||||
| модератор |
Відповідь:
Відповідь:
От себя, отмечу лишь, что я бы с таких «романтиков» стягивал бы штрафы… ну или хотя бы принуждал бы к общественно-полезным работам по уборке территории, например. Ибо мне совершенно не приятно ездить в грязных лифтах, ходить вдоль исписанных стен и пользоваться обрисованными дверьми. Порча общественного имущества должна нести за собой уголовную ответственность… и мне как-то фиолетово, что у них там «романтика». А по снежку пусть топчутся, если это кому-нибудь будет приятно, это безвредно:) Во времена моего студенчества я жил в студ. городке, вы бы видели какие шедевры топтального искусства были с утра на снегу под общагами в День Валентина – красота, и никто не жаловался! А двери, лифты, стены… ну это не совсем подходящие места для выражения чувств к девушке… видел на мусорном баке наклеенный плакат (а4) с надписью «Люда я тебя люблю» там ещё сердечки налеплены и фотка девушки, наверное Люды… вот интересно оценила ли она «романтику»?... | ||||
26.10.2006
| [permalink] | ||||||
| Частий гість |
Відповідь:
2V00D00People Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
2Уксус :feminist_en: докажете фактами что психология мужчины и женщины идентичны - получите Нобелевскую премию | ||||||