Ви переглядаєте тему Рок-події в Україні (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) в розділі Клуб шанувальників року, що є підрозділом форума Музика; блин, сегодня был в лыстопаде на барабанном шоу "Fiery drums" - обалденно классно! кто не ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
18.11.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
блин, сегодня был в лыстопаде на барабанном шоу "Fiery drums" - обалденно классно! кто не пошел можете сожалеть о пропавшем дне честно говоря не думал, что у нас в Полтаве, в лыстопаде да еще и на халяву такой ништяк может быть! молодцЫ одним словом наши музыканты! | ||
19.11.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
тепер пунятно, чого там стіки народу під листопадом тусіло... ну що ж, я провтикало...але чесно, якось не думалося, що там може шось буть. я путіряло чуйку... нічо, в пятницю я йду на оперу!!! так шо, хах! кому цікаво - палац ДЮТ, кажись початок о 18 | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Рок-події в Полтаві (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) | Kach | Клуб шанувальників року | 7 | 28.10.2008 10:23 |
| рівень зарплат в Україні. | Полтавський кіт | Теревені | 41 | 30.03.2008 21:06 |
| Полтавські вечірки | Uksus | Куди піти в Полтаві? | 12 | 06.11.2007 10:43 |
| Геноцид в Україні | fragov | Кіно | 0 | 01.11.2007 11:01 |
| Погляд "Українського спротиву" про події в офісі "Братства" | Вепр | Політика та Історія | 0 | 16.04.2007 19:03 |