Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 06.08.2008   [permalink]
Новачок

Re: Перекличка рок-клабберов

Відповідь:
Допис від Ктулху Переглянути допис
Rosinka, Конечно можно! Заходи, присаживайся. Да брось ты эту табуретку. Эй! Принесите гостье кресло! Она у нас бывает редко, дык пускай понежит чресла :)
Ой.. яка гостинність.. не варто. Я тут, коло дверей побуду.. Не буду роззуватись...
Ну рідко.. Ще не роззнайомилась з усіма..
А що це в склянці?! Засіб для "невимушеного спілкування"? )) ??
модератор

Відповідь:
Допис від Rosinka Переглянути допис
Ой.. яка гостинність.. не варто. Я тут, коло дверей побуду.. Не буду роззуватись...
Ну рідко.. Ще не роззнайомилась з усіма..
А що це в склянці?! Засіб для "невимушеного спілкування"? )) ??
ты вгадала - в склянці 0,5 чистєйшого абсента без усіляких бридких домішок. Це щоб ти себе тут почувала більш розкуто!
Так що - роззувайся не бійся, ми не кусаємся:))) новим людям завжди раді в нашій хаті:))

а щодо знайомства - ну так давайте знайомитись: я Kach, дуже приємно:)))

(усім клаберам): ану швиденько представились новому члену нашого маленького (поки що) Рок-ком"юніті!

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
Kach, ми тобі купим Зілок повний огурків, і МАН з двома причепами пива случайно проколить колеса в місцях діслокації рок-клаберской туси!
не Зілок, а Газ-53!
а МАН дійсно потрібно організувати - така собі "зовсім випадкова" поломка, і якраз там де Ви, товаришка, казали!:)))

Востаннє редагував Kach: 06.08.2008 о 14:35. Причина: Automerged Doublepost
горгона пилипівна

Kach, а може нінада??? нас відь можна іспугаццо... но ми токо с віду такі... так шо...ладно, наливай! і огурок не забудь в якості аперітіва.
Я nickeler. ну собсно і усьо. решту мона почитать в профайлі, хотя воно і так видно - красоту не скроєш!
Rosinka, welcome! Бьорк любиш? файно!
змія болотяна ОЧКОва

ииииииии, прахадітє, садітєсь, на шо жалуїмся?
а шо ж тут неясно-то? вся інфа єсть у прохвілі. ми такі вєсчі хаваєм у темних прохолодних не доступних для дітей місцях))))))
Наливай!
Гуру

Відповідь:
Допис від Kach Переглянути допис
(усім клаберам): ану швиденько представились новому члену нашого маленького (поки що) Рок-ком"юніті!
ОК.
Вообще симпатичный монстр, боец за независимость фракции конгломератов бумеранга и шарика красного пупсика и демократ в атаке на втыке. Растаман и растрындяй (вот ребята меня видели, все подтвердят).

Что касается положительных качеств, то - почти пунктуален, не употребляю метамфетаминов, не играю на барабане (в этом есть что-то общее с массой людей, которые тоже не играют на барабане, и я ощущаю с ними сильное родство), а также владелец собственного культа Ктулху. Характер скверный, но все же общительный. Легко вхожу в доверие, но тяжело выхожу из него. Аппетит умеренный, но сильный. Люблю книжки с картинками, подосиновики, березы, подберезовики, опушки, море, солнце, озера и луну, кошмарные ужасы и мосК. Еще люблю людей, если с кетчупом. Владею русским, украинским и олбанским языками. Опыт работы в ктулховедческих органах.

И мне наливайте! Ээээээээээ!
Новачок

[quote=Kach;58364]ты вгадала - в склянці 0,5 чистєйшого абсента без усіляких бридких домішок. Це щоб ти себе тут почувала більш розкуто!
Так що - роззувайся не бійся, ми не кусаємся:))) новим людям завжди раді в нашій хаті:))

мм.. а можна молока з малиновим джемом?!.. де тут у вашій хаті холодильник?

а щодо знайомства - ну так давайте знайомитись: я Kach, дуже приємно:)))

давайте) а я Rosinka, дуже приємно)) кап-кап)

Відповідь:
Kach, а може нінада??? нас відь можна іспугаццо... но ми токо с віду такі... так шо...ладно, наливай! і огурок не забудь в якості аперітіва.
Я nickeler. ну собсно і усьо. решту мона почитать в профайлі, хотя воно і так видно - красоту не скроєш!
Rosinka, welcome! Бьорк любиш? файно!
огурок і молоко?! екстримально)
почітаєм-с, полюбопитсвуєм-с
Бьорк не те, щоб люблю.. Скажімо так: цікавлюся)

Ктулху, читаючи твої дописи, не пожливо не посміхнутись. ну хоч заліпи рота скотчем, все рівно посміхнусь)

Востаннє редагував Rosinka: 06.08.2008 о 15:11. Причина: Automerged Doublepost
горгона пилипівна

Rosinka, ага, він у нас такий, Ктулху...самий шо нінаєсть настоящій! Мєсний царь, бох і управдом. Даж корону приміряв, дюж пасує міжжупрочім...
про агурок - це у нас уже сказка во язицех! Kach вам розкаже...якшо схоче.. жалко фоток нема того момента оф глорі! бо ми ж таки не фотографи... тупим по сабжк постоянно...нам попить...тоесть попеть... ну таке от...
Новачок

Відповідь:
Rosinka, ага, він у нас такий, Ктулху...самий шо нінаєсть настоящій! Мєсний царь, бох і управдом. Даж корону приміряв, дюж пасує міжжупрочім...
про агурок - це у нас уже сказка во язицех! Kach вам розкаже...якшо схоче.. жалко фоток нема того момента оф глорі! бо ми ж таки не фотографи... тупим по сабжк постоянно...нам попить...тоесть попеть... ну таке от...
Kach що ж там за історія?
змія болотяна ОЧКОва

Rosinka, агурок повинен буть не з молоком (буееееееее) а з пивом)))))

Kach, якшо тебе влаштує, то буде не ГАЗік, а УАЗік. Ми тут з нікельором розробили нову модельку. дві ламборджині переплавимо на УАЗ Птаріот. на спойлери пустим Ферарі. Карочє збираєм бабло, хто скільки дасть, на серійне виробництво)))))))))
модератор

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
Rosinka, агурок повинен буть не з молоком (буееееееее) а з пивом)))))

Kach, якшо тебе влаштує, то буде не ГАЗік, а УАЗік. Ми тут з нікельором розробили нову модельку. дві ламборджині переплавимо на УАЗ Птаріот. на спойлери пустим Ферарі. Карочє збираєм бабло, хто скільки дасть, на серійне виробництво)))))))))
огірок одназначно З ПІВОМ!!!

а стосовно гіпер-автомобіля УаБзік Птаріот Полтавський - влаштовує повністю все! - колеса візьмемо з того МАНа, що поламається біля сходки рок-клаберов:)
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн