Ви переглядаєте тему Перекличка рок-клабберов в розділі Клуб шанувальників року, що є підрозділом форума Музика; Відповідь: Допис від Ктулху Rosinka, Конечно можно! Заходи, присаживайся. Да брось ты эту табуретку. Эй! ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
06.08.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
Ну рідко.. Ще не роззнайомилась з усіма.. А що це в склянці?! Засіб для "невимушеного спілкування"? )) ?? | |||
06.08.2008
| [permalink] | ||||
| модератор |
Відповідь:
Так що - роззувайся не бійся, ми не кусаємся:))) новим людям завжди раді в нашій хаті:)) а щодо знайомства - ну так давайте знайомитись: я Kach, дуже приємно:))) (усім клаберам): ану швиденько представились новому члену нашого маленького (поки що) Рок-ком"юніті! Відповідь:
![]() а МАН дійсно потрібно організувати - така собі "зовсім випадкова" поломка, і якраз там де Ви, товаришка, казали!:))) Востаннє редагував Kach: 06.08.2008 о 14:35. Причина: Automerged Doublepost | ||||
06.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Kach, а може нінада??? нас відь можна іспугаццо... но ми токо с віду такі... так шо...ладно, наливай! і огурок не забудь в якості аперітіва. Я nickeler. ну собсно і усьо. решту мона почитать в профайлі, хотя воно і так видно - красоту не скроєш! Rosinka, welcome! Бьорк любиш? файно! | ||
06.08.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
Вообще симпатичный монстр, боец за независимость фракции конгломератов бумеранга и шарика красного пупсика и демократ в атаке на втыке. Растаман и растрындяй (вот ребята меня видели, все подтвердят). Что касается положительных качеств, то - почти пунктуален, не употребляю метамфетаминов, не играю на барабане (в этом есть что-то общее с массой людей, которые тоже не играют на барабане, и я ощущаю с ними сильное родство), а также владелец собственного культа Ктулху. Характер скверный, но все же общительный. Легко вхожу в доверие, но тяжело выхожу из него. Аппетит умеренный, но сильный. Люблю книжки с картинками, подосиновики, березы, подберезовики, опушки, море, солнце, озера и луну, кошмарные ужасы и мосК. Еще люблю людей, если с кетчупом. Владею русским, украинским и олбанским языками. Опыт работы в ктулховедческих органах. И мне наливайте! Ээээээээээ! | |||
06.08.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
[quote=Kach;58364]ты вгадала - в склянці 0,5 чистєйшого абсента без усіляких бридких домішок. Це щоб ти себе тут почувала більш розкуто! Так що - роззувайся не бійся, ми не кусаємся:))) новим людям завжди раді в нашій хаті:)) мм.. а можна молока з малиновим джемом?!.. де тут у вашій хаті холодильник? а щодо знайомства - ну так давайте знайомитись: я Kach, дуже приємно:))) давайте) а я Rosinka, дуже приємно)) кап-кап) Відповідь:
почітаєм-с, полюбопитсвуєм-с Бьорк не те, щоб люблю.. Скажімо так: цікавлюся) Ктулху, читаючи твої дописи, не пожливо не посміхнутись. ну хоч заліпи рота скотчем, все рівно посміхнусь) Востаннє редагував Rosinka: 06.08.2008 о 15:11. Причина: Automerged Doublepost | |||
06.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Rosinka, ага, він у нас такий, Ктулху...самий шо нінаєсть настоящій! Мєсний царь, бох і управдом. Даж корону приміряв, дюж пасує міжжупрочім... про агурок - це у нас уже сказка во язицех! Kach вам розкаже...якшо схоче.. жалко фоток нема того момента оф глорі! бо ми ж таки не фотографи... тупим по сабжк постоянно...нам попить...тоесть попеть... ну таке от... ![]() | ||
06.08.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
| |||
06.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Rosinka, агурок повинен буть не з молоком (буееееееее) а з пивом))))) Kach, якшо тебе влаштує, то буде не ГАЗік, а УАЗік. Ми тут з нікельором розробили нову модельку. дві ламборджині переплавимо на УАЗ Птаріот. на спойлери пустим Ферарі. Карочє збираєм бабло, хто скільки дасть, на серійне виробництво))))))))) | ||
06.08.2008
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
а стосовно гіпер-автомобіля УаБзік Птаріот Полтавський - влаштовує повністю все! - колеса візьмемо з того МАНа, що поламається біля сходки рок-клаберов:) | |||