![]() | |
Ви переглядаєте тему Rock зустрічі членів "Клубу шанувальників Рок музики" в розділі Клуб шанувальників року, що є підрозділом форума Музика; Шановні форумчани, завсідники нашого невеличкого (покищо) Клубу, є пропозиція провести виїзне, відкрите для усіх охочих, ...
| Результати опитування: Де провести засідання "Клубу шанувальників Року"? | |||
| На природі: алкогольні напої, мясо, закусь, гітари, волання | | 15 | 93,75% |
| На лавочці в парку з пивом та анекдотами | | 1 | 6,25% |
| В кабаку / пивнушці / ресторані | | 0 | 0% |
| Просто потинятись по місту з пивом в руках | | 0 | 0% |
| В театрі чи кіно, з гітарами та воланнями:) | | 0 | 0% |
| Взагалі ніде - дурна затія | | 0 | 0% |
| Голосували: 16. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Kach, good idea! а щодо фотог - то це ж ноутбук тянуть треба... в мене шоб "на бамажці" дюж мало. но нічо, шось придумаїм! Коротше, мойа за!!!! всіма конечностями! ... а патом наделаїм футболок Полтавський рок-клкб Keep rockin! ну і з усіми витікаючими! забемберим подсайт, типу як фотографи... і ваще!!! Окреме спасибі масовіку-затєйніку! гіп-гіп урря! | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Офигеть! И я, и я, и я!!!!!!!!! Запишите ктулху! Вообще будет шикарно провести "Rock-committee meeting" на лоне природы, у реки, или еще у какого-нить водоёма - поскольку кабаки за зиму как-бы поднадоели, вместе со всей цивилизацией с ее благословенным асфальтом и железобетоном. Аффтор, даешь жизни! Тем более - на носу 3 выходных! По поводу игры на гитаре - давайте уже составлять сэтлист амплаггета! Предлагаю сыграть на второй заход на бис "Когда-то ты был битником" В.Цоя :) | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Ктулху, абаждіте! ще першого заходу не було, а тут про другий! ай какі швидкі! Коротше, кажіть дату, бо поки все буде "майже конкретно" ніхто з місця не двине! ПиСи: записали Ктулху! ПиПиСи: а про пиво Анейша питала? ась? | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
25.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А я? Я тоже хатю...ну наверноє хатю)))) | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Rock Party в "Браво" (Jazz Club), 11 травня | Kach | Афіша Полтави | 28 | 26.05.2008 00:41 |
| Фестиваль справжньої музики "Літо у Скольмо" | samaelkarima | Афіша Полтави | 0 | 24.05.2008 00:13 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 27.06.2007 23:38 |