Ви переглядаєте тему Rock зустрічі членів "Клубу шанувальників Рок музики" в розділі Клуб шанувальників року, що є підрозділом форума Музика; Я хо!...
| Результати опитування: Де провести засідання "Клубу шанувальників Року"? | |||
| На природі: алкогольні напої, мясо, закусь, гітари, волання | | 15 | 93,75% |
| На лавочці в парку з пивом та анекдотами | | 1 | 6,25% |
| В кабаку / пивнушці / ресторані | | 0 | 0% |
| Просто потинятись по місту з пивом в руках | | 0 | 0% |
| В театрі чи кіно, з гітарами та воланнями:) | | 0 | 0% |
| Взагалі ніде - дурна затія | | 0 | 0% |
| Голосували: 16. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.06.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
О втором заходе на бис подразумевалось, что это произойдет в рамках одного лайв-концерта) Все именитые выходят на бис по паре разочков) Итого у нас в наличии на данный момент шесть живых душ: 1 мальчик, 4 девочки и одно ужасное на вид, но благородное внутри чудовис4е, Kach aneisha nickeler laithemmer kobieta ктулху. Набор в секретную парт.ячейку имени и во-славу рок"н"ролла продолжается. Желающим просьба слать свои резюме заказными письмами (просьба сохранять квитанции). Требования к претендентам и соискателям: тренированный улыбатель, откалиброванное на отдых настроение, и разработанный байко-говоритель (бредогенератор). А мы пока ждем своего модератора для принятия окончательного решения с датой. | |||
| Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис: |
25.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
ага, а пічать на заказних листах повинна буть мокра. шоби ми були впевнені у ваших намірах))))) я шото не поняла "ужасноє чудовісчє" - це Ктулху? (магу помилятись, так шо звиняйте зразу))) ). я вам от шо сказать хачу. чудовісч буде багацько. Риклохматко, Горгона Пилипівна (це вам не шубу в труси заправлять), Змія очкаста ну і всяка там нечисть)))) це вам не зоопарк кнєшно, але слабонєрвним листи-відповіді будем шкрябать "до вострєбованія". | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Ктулху, + іще два мальчіка. один мовчить по непанятним причинам, а інший завжди подумки з форумом. мальчику посєдєвшому передайте, шо седіну закрасим гуталіном. а йак ми вип"єм, то будем співать. погано, зато довго. я буду концерместром (ну або так як ото в армії волатиму "запе-вай!") aneisha, ааааа! жжош кросодко! Востаннє редагував nickeler: 25.06.2008 о 16:48. Причина: Automerged Doublepost | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
стосовно дати: я пропоную суботу наступного тижня, тобто 5 липня. - просто, нажаль, в мене на цих вихідних графік розписаний:( тим більше за тиждень ще багацько ідей підкинеться стосовно "виїзного зібрання меломанів":) Ктулху: прошу Вас офіційно запросити Артемія Пожара, я гадаю, що він буде дууууужжжееее згоден бути почесним "секретарем-наливайлом" на нашому мітингу:) Можете додати ще одного учасника "посиденьок" - незмінного бас-гітариста та вокаліста джаз-блюз гурту "ForRest" (тобто "Еліт" - кому незнайома перша назва). Так, активна підготовка до паті вже почалась: було знайдено в закромах батьківщини 2 гітари та губна гармоніка! - хто володіє грою на тамбурінах / маракасах / бубні, а також має в своєму домашньому арсеналі ці дуже корисні речі - WELCOME обов'язково! Будь ласка - хотілось би почути пропозиції стосовно місця дислокації "Rock-Me Community" | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
выж ток не сильно погудите чтоб выжили после встречи и на утро голова не давала о сибе знать![]() | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
АААААА!! Просю, просю...тіки не в суботу!! Я по суботах працюю до 14 ((((( | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Український "Beeline" пропонує своїм абонентам "Довірчий платіж" | fragov | Оператори мобільного зв'язку | 0 | 23.06.2008 15:57 |
| Rock Party в "Браво" (Jazz Club), 11 травня | Kach | Афіша Полтави | 28 | 26.05.2008 01:41 |
| Фестиваль справжньої музики "Літо у Скольмо" | samaelkarima | Афіша Полтави | 0 | 24.05.2008 01:13 |
| Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" | fragov | Політика та Історія | 0 | 30.09.2007 23:41 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 28.06.2007 00:38 |