>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Де провести засідання "Клубу шанувальників Року"?
На природі: алкогольні напої, мясо, закусь, гітари, волання 15 93,75%
На лавочці в парку з пивом та анекдотами 1 6,25%
В кабаку / пивнушці / ресторані 0 0%
Просто потинятись по місту з пивом в руках 0 0%
В театрі чи кіно, з гітарами та воланнями:) 0 0%
Взагалі ніде - дурна затія 0 0%
Голосували: 16. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 25.06.2008   [permalink]
Філософф
Re: Rock зустрічі членів "Клубу шанувальників Рок музики"

Я хо!
горгона пилипівна

kobieta, так це ж харашо!
Гуру

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
Ктулху, абаждіте! ще першого заходу не було, а тут про другий! ай какі швидкі!
Коротше, кажіть дату, бо поки все буде "майже конкретно" ніхто з місця не двине!
ПиСи: записали Ктулху!
ПиПиСи: а про пиво Анейша питала? ась?
Абжидаю! Вы так крикнули, что я думал упала бетонная плита в полуметре от седого мальчика))
О втором заходе на бис подразумевалось, что это произойдет в рамках одного лайв-концерта) Все именитые выходят на бис по паре разочков)

Итого у нас в наличии на данный момент шесть живых душ: 1 мальчик, 4 девочки и одно ужасное на вид, но благородное внутри чудовис4е,

Kach
aneisha
nickeler
laithemmer
kobieta
ктулху.

Набор в секретную парт.ячейку имени и во-славу рок"н"ролла продолжается. Желающим просьба слать свои резюме заказными письмами (просьба сохранять квитанции). Требования к претендентам и соискателям: тренированный улыбатель, откалиброванное на отдых настроение, и разработанный байко-говоритель (бредогенератор).
А мы пока ждем своего модератора для принятия окончательного решения с датой.
Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис:
змія болотяна ОЧКОва

ага, а пічать на заказних листах повинна буть мокра. шоби ми були впевнені у ваших намірах)))))

я шото не поняла "ужасноє чудовісчє" - це Ктулху? (магу помилятись, так шо звиняйте зразу))) ). я вам от шо сказать хачу. чудовісч буде багацько. Риклохматко, Горгона Пилипівна (це вам не шубу в труси заправлять), Змія очкаста ну і всяка там нечисть)))) це вам не зоопарк кнєшно, але слабонєрвним листи-відповіді будем шкрябать "до вострєбованія".
горгона пилипівна

Ктулху, + іще два мальчіка. один мовчить по непанятним причинам, а інший завжди подумки з форумом.
мальчику посєдєвшому передайте, шо седіну закрасим гуталіном.
а йак ми вип"єм, то будем співать. погано, зато довго. я буду концерместром (ну або так як ото в армії волатиму "запе-вай!")

aneisha, ааааа! жжош кросодко!

Востаннє редагував nickeler: 25.06.2008 о 16:48. Причина: Automerged Doublepost
модератор

стосовно дати: я пропоную суботу наступного тижня, тобто 5 липня. - просто, нажаль, в мене на цих вихідних графік розписаний:(
тим більше за тиждень ще багацько ідей підкинеться стосовно "виїзного зібрання меломанів":)

Ктулху: прошу Вас офіційно запросити Артемія Пожара, я гадаю, що він буде дууууужжжееее згоден бути почесним "секретарем-наливайлом" на нашому мітингу:)

Можете додати ще одного учасника "посиденьок" - незмінного бас-гітариста та вокаліста джаз-блюз гурту "ForRest" (тобто "Еліт" - кому незнайома перша назва).

Так, активна підготовка до паті вже почалась: було знайдено в закромах батьківщини 2 гітари та губна гармоніка! - хто володіє грою на тамбурінах / маракасах / бубні, а також має в своєму домашньому арсеналі ці дуже корисні речі - WELCOME обов'язково!

Будь ласка - хотілось би почути пропозиції стосовно місця дислокації "Rock-Me Community"
Завсідник

классная идея! тоже буду,если не завалят дела!
Пророк

выж ток не сильно погудитечтоб выжили после встречи и на утро голова не давала о сибе знать
Риклохматко синьо-змерзле

АААААА!! Просю, просю...тіки не в суботу!! Я по суботах працюю до 14 (((((
-/-

ну вот а я в полтаву на эту субботу приезжаю
думал удастся поучаствовать
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Український "Beeline" пропонує своїм абонентам "Довірчий платіж" fragov Оператори мобільного зв'язку 0 23.06.2008 15:57
Rock Party в "Браво" (Jazz Club), 11 травня Kach Афіша Полтави 28 26.05.2008 01:41
Фестиваль справжньої музики "Літо у Скольмо" samaelkarima Афіша Полтави 0 24.05.2008 01:13
Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" fragov Політика та Історія 0 30.09.2007 23:41
19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" Voronopad Афіша Полтави 8 28.06.2007 00:38

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.