>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 06.06.2008   [permalink]
модератор

Ops Який Rock-Metal Ви полюбляєте?

Цікаво дізнатись та вивчити вподобання Полтавської публіки стосовно Рок-музики (маються на увазі всі направлення та стилі Rock-Metal-музики починаючи з Акутичного Року, а також включаючи блюз та джаз, та закінчуючи супер-важкими стилями, такими як: Death, Black Metal та ін.)
  • Який Рок Ви полюбляєте та слухаєте (котрий Вас "ціпляє" за душу) - яким направленням та стилям віддаєте більшу перевагу та які не можете слухати взагалі?
  • Кого з колективів Ви найчастіше та найдовше слухаєте?
  • Ваше відношення до нових "модерних" течій сучасного Року та Металу.
  • Чи слухаєте Ви "іншу" музику (Trance, Pop, Dance та ін.) являючись фаном Рок направлення?
  • Як Ви вважаєте: котрі з направлень найбільш ярко представлені (в) та характерні для Полтави?
Користувачі, що подякували Kach за цей допис:
горгона пилипівна

Re: Який Rock-Metal Ви полюбляєте?

ой і вапросіки у вас!!! щоб конкретно на кожен відповісти, треба багато думати, і то не уявляється можливим... хм...

По-перше, я не признаю поділу музики на конкретні стилі, типу оце тру-блек, а оце не тру, пазьори якісь це так, щоб упередити заві квесчени. Є просто якийсь певний напрямок с домішками інших. От наприклад, Moonspell дюж люблять блекери, особливо альбом Wolfshade, а конкретно пісню Alma Mater. Але воно ж ні разу не блек, особливо коли порівнювати з Dark Throne, Impaled Nazarene і таке інше... тля, теоретік довбаний...

власне по сабжу.

1. В різні періоди життя супроводжує різна музика. Я істота всеядна. Люблю якісне і змістовне. Від поп-музики до симфо-блеку, і навіть грайнду... ну вот коли що на душу лягає. Іноді це Моцарт, Керубіні, хорали і т.п.
2. тля... Nickelback отакая я загадочная
3. Вибачте за ругательство, но фубля. Воно все однакове, голос не голос, але і не гроул, а так воплі. Я так тож можу, но не хочу. Разнообразія маловато будіт... Плюс (точніше мінус) якість. Тексти одноманітні... ну вообщем.... електорніка на фоні "модерну" процвітає. Але є молоді гурти які не можна не поважати: укр - СКай, Яка існує, Dazzle Dreams, Ті, що падають вгору... ну багато їх коротше...
зар - POTF, Default... ну ъх тож багато.. влом писати...
рос - праблемка... може Трактор Боулінг... і всьо... і то з натяжкою Моя подруга з Москви затарюється украмьюзік у мене, бо ТАМ нічо нема...
4. Слухаю. Он Продіджі нині фігачить... настромленіє зле, хоцця когось укусити за філейну часть...
5. Всього потроху і нічого насправді якісного. Да не обідяцця друззя-таваріщі, але треба рости і рости... може через те так, що апаратура дречна, мож у звукарів ручк коряві, мож у когось з музикантів. Але я ніц не чула в Полтаві такого, щоб зачепило. Коли була малою подобалися ДМЦ і Арахнофобія, а потім по биріку виросла і капєц...

Таке ото... вапроси ще єсть?

Востаннє редагував nickeler: 06.06.2008 о 11:26.
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Гуру

1. Цеплять за душу может, попеременно, и медленный блюз, и раскатистая харда, и тру-блэк, и размеренный дум. Периодами здорово цепляет поэтика русской рок-лаборатории (особенно самые харизматичные представители рок-сцены - Аквариум, ДДТ, Чайф и т.п.), имхо по стихоплетству, лирике им нет равных. Твердых предпочтений не сформировалось.

2. С детства и до сих пор высшей пробой считаю Pink Floyd, Этих блестящих мегачелов - Мэнсона, Гилмора, Уотэрса, Райта.
ну, и еще штук 70 западных ВИА и поэтов-песенников, несколько русских и ни одного украинского (к сожалению). Думаю, слишком длинно выйдет, если перечислять.

3. Отношение неоднозначное. Трудно сказать, что это однозначно здорово, и прорыв в индустрии развлечений. Нет. Это просто интересно, местами есть чего послушать.

4. Да, с удовольствием, но когда она исплняется непосредственно передо мною - опэн эйры всякие, пати. В записи воспроизводить такое, да к тому же еще и слушать - тяжко).

5. На этот вопрос затрудняюсь. Огромное кол-во низкопробных концертов (т.н. сейшнов) убило желание исследовать местный музыкальный рынок. Поэтому последние разы ходил на подобные мероприятия лишь по рекомендации друзей. Очень понравились коллективы в Джаз-клубе. Еще были оч. интересные ребята - CheckSound, но они, вроде как пару раз выступив развалились.
Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис:
Риклохматко синьо-змерзле

Відповідь:
Допис від Kach Переглянути допис
Який Рок Ви полюбляєте та слухаєте (котрий Вас "ціпляє" за душу) - яким направленням та стилям віддаєте більшу перевагу та які не можете слухати взагалі?
Слухаю "нашевський" (совєцький) рок, зарубіжний рок і метал всіх кольорів і важкостей; не можу слухати взагалі шансон.

Відповідь:
Кого з колективів Ви найчастіше та найдовше слухаєте?
Кино, Крематорий, Сектор газа, Алиса, Тролль Гнёт Ель, Блондинка Ксю, Мертвые Дельфины,Трактор боулинг, Flёur.
Lacuna Coil, Goon, Theatre of Tragedy, SOAD, RHCP, Cradle of Filth, The Kovenant, Apocalyptica, Oomph!, Rammstein, Nightwish (у старому складі), Evanescence, Marilyn Manson, Prodigy.

Відповідь:
Ваше відношення до нових "модерних" течій сучасного Року та Металу.
Позитивне, якшо музика мене пре.

Відповідь:
Чи слухаєте Ви "іншу" музику (Trance, Pop, Dance та ін.) являючись фаном Рок направлення?
Добряче присіла в останній час на D'n'B, шаную транс, електро, техно й кислоту. Часто юзаються L.S.G., Orbital.

Відповідь:
Як Ви вважаєте: котрі з направлень найбільш ярко представлені (в) та характерні для Полтави?
Не беруся судити про яскравість полтавських гуртів та їх направлень, бо зазвичай вони в пошуках і різко мішають всі стилі.

Востаннє редагував laithemmer: 06.06.2008 о 11:22.
Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис:
модератор

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
4. Слухаю. Он Продіджі нині фігачить... настромленіє зле, хоцця когось укусити за філейну часть...
Послухай Dark Tranquillity - трішки попустить (по собі знаю), ну а якщо - Ні, - готовий здати в оренду кусок своєї "філейної частини"
горгона пилипівна

2 Kach: нє, Dark Tranquillity не попустить... харош канешна музон, но ког би так сказать, мало бітов... тут якби шось типу..ммм... но вообщем Продіджі то шо тре. І вже кстать, попустило... фунциклірує! Но фсьо раффно спасибі за турботу! *мурчить і чухає за вушком*
модератор

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
2 Kach: нє, Dark Tranquillity не попустить... харош канешна музон, но ког би так сказать, мало бітов... тут якби шось типу..ммм... но вообщем Продіджі то шо тре. І вже кстать, попустило... фунциклірує! Но фсьо раффно спасибі за турботу! *мурчить і чухає за вушком*
я рад, що попустило:)) П.С. - от йо-майо, чого ж там мого вушка нема:)))

доречі, по темі, - сам слухаю Продіджі. Найбільше подобається композиція "Narayan" та "Mindfields".
горгона пилипівна

а мінє Ноу Гуд і Файерстартер (цікаво, це вони писали по одноіменній книзі Кінга?) бггг
модератор

Відповідь:
Допис від Ктулху Переглянути допис
5. На этот вопрос затрудняюсь. Огромное кол-во низкопробных концертов (т.н. сейшнов) убило желание исследовать местный музыкальный рынок. Поэтому последние разы ходил на подобные мероприятия лишь по рекомендации друзей. Очень понравились коллективы в Джаз-клубе. Еще были оч. интересные ребята - CheckSound, но они, вроде как пару раз выступив развалились.
Дякую, товаришу!:)
Я вважаю, що велика кількість сейшенів в Полтаві йде тільки на користь розвитку Рок-культури міста.
По-перше, - молоді виконавці набувають доброго досвіду та майстерності поводження на сцені.
По-друге, - майстерність виконання теж значно поліпшується, - все таки хочеться колективам виглядати краще ніж інші гурти, виділятись серед основної маси, та ну і відповідно хочеться мати своїх фанів та слухачів.
По-третє, - саме завдяки сейшенам рок розповсюджується серед мас.

З плином часу можна чітко спостерігати деякий ріст якості проведення таких міроприємств - тут вже простежується деяка конкуренція серед організаторів (хоча їх в нашому місті - дууууже мало), але все ж таки для тих, хто організовує концерти ціль - кількість відвідувачів, а теперешній глядач дуже вибагливий, як мені здається.

Стосовно Джаз-клуба - окреме Дякую!:)
Вечори в ньому будуть (я надіюсь) проводитись і надалі. Не всі концерти будуть джаз-блюзової-акустичної направленності (я вже писав чому в одній з тем). Концерти в Джаз-клубі плануються абсолютно різнопланові, щоб завдовольнити смаки різних верств населення.
Завсідник

1.хард-кор,альтернатива,фолк, это я люблю. стараюсь не слушать шансон и айренби.
2. я- фан питерской группы Аматори.
3. многое нравится.
4. другую музыку слушаю под настроение.
5. попса!
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Кого із відомих Rock-виконавців Ви хотіли б бачити/чути в Полтаві? Kach Клуб шанувальників року 45 01.06.2008 20:46
Який IM Client Ви користаєте на своєму смарті? Odo Мобільні телефони та КПК 4 31.05.2008 14:13
HEAVY METAL 27 ИЮЛЯ!!! Ronson Музика 9 28.07.2007 19:10
Hard&Heavy,Trash,Power METAL BALU Музика 38 27.07.2007 20:04
18 Wheels of Steel - Pedal to Metal fragov Софт 0 24.02.2006 01:44

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.