Ви переглядаєте тему Концерт ДДТ 25 мая 2008 в розділі Клуб шанувальників року, що є підрозділом форума Музика; Какого икса делал Скай? Отрабатывал ротацию на энтер-мьюзике, должно быть :) Ну, и еще подтягивали ...
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
29.05.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Причины отмены в Ивано-франковске от первоисточников (весьма туманно). Відповідь:
| |||
29.05.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
да, полнится страна маразмом ![]() а ты расистка? Востаннє редагував Tail: 29.05.2008 о 22:09. Причина: Automerged Doublepost | ||
30.05.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
30.05.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Ну, по-перше, все-таки інформацію краще брати з першоджерела, яким Шевчук не є. Першоджерелом є мерія міста: В Івано-Франківську в рамках відзначення 1020-ї річниці хрещення Русі 8 травня мав відбутися концерт російського гурту ДДТ та українського ”Брати Карамазови”. Проте їм не дозволили виступити. — У цьому немає ніякої політики, просто організатори концертів звернулися до нас надто пізно, — говорить міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. — Я особисто поважаю цих виконавців, люблю їхню творчість, але в нас немає вільного місця, де б вони могли провести свої виступи. Усі площі вже розписані під концерти до Дня міста. Програму святкування Дня міста в Івано-Франківську почали планувати після Різдва. Склали список артистів та майданчиків, де вони виступатимуть. Загалом з 5 по 9 травня мали провести понад 45 заходів. ДДТ та ”Братам Карамазовим” запропонували дати концерти 10–12 травня. Вікторія ЦИМБАЛІСТА, "Газета по-українськи" По-друге, я і сам ходив в минулому році на їх концерт на Співочому полі в Києві, де ще виступала Ніно Катамадзе, яку я люблю не менше за ДДТ і Карамазових; я поважаю позицію Шевчука В СВОЇЙ КРАЇНІ, де він є одним з небагатьох, хто не боїться казати владі, що він про неї думає. АЛЕ все-таки не слід закривати очі на те, що всі ці десятки ніби БЕЗКОШТОВНИХ концертів зорганізовані не для того, щоб ми з вами послухали ДДТ, а для того, щоб ми послухали московських попів, які розкажуть нам як жити. Це факт, Ктулху і всі інші. Ми можемо начхати на це, пропустити повз вуха, але це факт. І це треба знати. Якщо Горбаль з Партією регіонів і своїм Укргазбанком це фінансує, то не від щедрості - цей хижак того й дивись лопне. І якщо Карамазови раді грати на якомусь збіговиську "проти нато" в Києві, так само організованому Горбалем, то в мене поваги до них не додається. Востаннє редагував Victorious: 30.05.2008 о 13:25. | ||
| Користувачі, що подякували Victorious за цей допис: |
30.05.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Victorious, любезнейший, касаемо последнего абзаца Вашего соообщения. Идеологическое наполнение уже было обсуждено. Ознакомьтесь, пожалуйста, со всей темой. Хотите сказать, что Шевчук не первоисточник, а ЦЫМБАЛИСТА - первоисточник, правильно понимаю? Вы бы еще "Зарю Полтавщины" в пример привели, где статьи просто заворачиваются, если не проходят "народный контроль" коллегии редакторов :) | ||
31.05.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
Я просто не верю, что на весь Ивано-Франковск и не нашлось свободного пятачка дабы сцену поставить, ну не верю. А про попов: дык наши из УПЦ дольше намного рассказывали чем из РПЦ да и нашли кого от Полтавского духовенства пригласить - попа из Віри,надії,любові ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| ддт, концерт, полтава |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Moguai - I Am X 2CD (2008) | AmoKK | Клубна музика | 0 | 10.05.2008 18:29 |
| Кто придет на сольный концерт Муравья? | muravey | Rap/Hip-Pop | 10 | 18.01.2008 17:33 |
| Концерт французького гурту Red Cardell в Харкові | Крапля | Музика | 12 | 27.07.2007 21:48 |
| 28 січня - концерт присвячений пам’яті Героїв Крут | fragov | Життя міста Полтава | 0 | 28.01.2007 05:58 |
| П-13 Концерт в Камуне (Москва Live) | Moloy | Rap/Hip-Pop | 4 | 20.02.2006 17:26 |