Ви переглядаєте тему Кого із відомих Rock-виконавців Ви хотіли б бачити/чути в Полтаві? в розділі Клуб шанувальників року, що є підрозділом форума Музика; "Rhapsody" хотілося б побачити, але не факт, що їм захочеться теліпатися в Полтаву. (Чи піде ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.04.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
"Rhapsody" хотілося б побачити, але не факт, що їм захочеться теліпатися в Полтаву. (Чи піде народ - теж не гарантія, але при правильній рекламі розкрутити можна, в них є свої "фішки", котрі могли б зацікавити навіть того, хто до такої музики в принципі байдужий.) Реальніший варіант - "Аркона" чи "Butterfly Temple". Гадаю, на паган-метал потрібна кількість слухачів якось нашкребеться. З українських - не можу не згадати "Оркестр Янки Козир", я завжди відзначав, яка велика різниця між ними в запису і вживу. Втім, я ще втратив надії знову побачити їх на "Мазепі". | ||
03.05.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
23.05.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
, глядя позади нескольких тыс. голов пивняков и прочего люду на маленькую движущуюся точечку, которая будет петь голосом Пола, и которую спроецируют на большой экран, и она будет выглядеть как Пол? | |||
23.05.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
нормальна ціна для будь-якого нормального концерту, де намічається хоча б тисяч п"ять народу - 40 євро. Але набери в нас тисяч п"ять народу!!!! В Полтаві точно ні, а в Київ.... єсть соображенія, кого б хотілося побачити там, але "в спіске не значіться, а значіт не можетсяаа..." | ||
23.05.2008
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
| |||
25.05.2008
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
вот афиша: ![]() при чем, хочу сказать, - выступила Anathema препаршиво! - на сцену вышли уже добряче выпивши, долго не могли подключиться. их выстпление очень хорошо напоминает выступление Tristania на Wacken Road Show, кто был на этих концертах, тот поймет. А вот Amorphis и Kreator просто разорвали публику. | |||
| Користувачі, що подякували Kach за цей допис: |
28.05.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Ну вы блин даете 40 евро при нынешнем то курсе, вы в гривны то переводили За такие деньги никто никуда не пойдет!!! Я выше писал! На все концерты фан зона в среднем 100-200 грн, в зависимоитм от зала и крутости исполнителя, и потом по наростающей по местам. В сентябре будут в Киеве Withn Temptation. По 100 грн билетов уже нету, вот. Потом на Cradle of Filth народу было тьма. А вы тут про дарк транквилити, вы бы еще канибал корпс вспомнили иль мардюк , эт закрытая музыка не для всех. Они в Европе не много народу собирают, а вы про Украину. Скорпы вот были, да там народу тьма была, бо на шару. Да и не на шару был, тож полно было. А Пол МакКартни мать его дк отстой это!!! Это жэ не Битлз, да и те просто роскрученые, ниче особенного. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що чути про рибалку? | ZIP | Куди піти в Полтаві? | 61 | 20.09.2008 09:45 |
| За кого голосовать бум? ась | Marisya | Політика | 48 | 03.10.2007 00:25 |
| «Беркут» - «Грифон». Хто кого? | RSS | Теревені | 0 | 27.08.2007 17:27 |
| кто кого и как... сексуальный гороскоп. | Sviata | Про "це" | 20 | 11.04.2007 16:04 |
| Для кого СССР тюрма, а для кого-Дом родной? | Taraslt | Політика | 3 | 04.02.2007 17:32 |