Нарешті в нашому місті на 105.8 fm лунає radio roks
Вы просматриваете тему Radio Roks в подразделе Клуб любителей рока, который находиться в форуме Музыка; Нарешті в нашому місті на 105.8 fm лунає radio roks
3Благодарности
Нарешті в нашому місті на 105.8 fm лунає radio roks
наканецта! ура, товарисчи!)
Да охота рыться по схожым тэмам? есть эта. бум тут кричать ураааааааааа)))
так.. - це подія.. - на яку я..вже давно чекав)
хай процвіта..та розвивається..культура..року)
витіснемо.. - весь непотріб, - що накопичівся..на хвилях..радіостанцій..)
а особливо.. - мене бісить.. так зване "ДОРОСЛЕ..довбане радіо".. - ну це вже..на мій погляд.. - справжнісінькій.відстій)..
гітара, барабани, бас, соло, вокал.. - справжня..симфонія..почуттів..)
та.. - що тут казати.. - хто знає про що я.. - той знає)))![]()
Рокс це супер новина! вітаю всіх!!!
Хм, так як я слухаю радіо півтори години в день, то реклама не встигає задовбувати.
Але якщо не хочете реклами - переходьте на май радіо (те, що онлайн http://myradio.ua/ - є там і рок, і джаз, і моя улюблена тема - український рочок...)
Один у нього недолік - в офісі чи вдома ще доступне, але в дорозі через плеєр не зловиш...
Молоток, мммдя. Включил ваше радио - там диджей какой-то "опа-попа-опа-па" выдает. Офигенное радио, а главное - по теме :)
Да и вообще инет-радио - унылое. Там нет ведущих в эфире, один бамц-бамц - ничем не лучше винампа.
діджей опа-опа?
а ви точно вибрали свій формат?
там же форматів - штук тридцять. є ї діджеї, і дитячі пісеньки, і циганська музика...
вибираєте рок який подобається і слухаєте, хоч з сайту, хоч через програвач.
А щодо ведучих - таки да, немає. Зате реклами теж...
Коротше, все, звичайно, на любителя - але я слухаю це радіо вже дууууже давно і воно подобається.