Де можна почути джабберхедс?
Вы просматриваете тему Рок-події в Полтаві (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) в подразделе Клуб любителей рока, который находиться в форуме Музыка; Де можна почути джабберхедс ?
15Благодарности
Де можна почути джабберхедс?
Victorious, послухати?)
На оф. сайті: http://www.jabberheadsband.com/
а я тут думаю, шо я піду на Рок Удар. І да простять мені всі наші звьозди, но мої стопи понесуться туди тільки задля Дена Роттері http://www.danrothery.com/
РОК УДАР буде 20 лютого, в ДК ПТМЗ
початок о 17.30
Цікаво, що буде оце ось - May of Sorrow F*cking birthday party?
Теж сходила б на Рок удар, послухала б Сашеньку - наскільки я розумію, це екс-"Новое поколение", а у них хороші пісні були.
до речі, можна підписатись на новини музпортала і вся ця красота приходитиме на мило. будете вкурсі всяким там подій рокових і не дуже)
Ага. Хорошо было. Понравились "ПанКе Шава" и удивил "Котнрабас": два года назад аж была на их концерте и мне понравилось, но сейчас у них все как-то лучше стало, душевнее. Мы прямо заслушались и было мало.
А "Гречка"... Девушка пела хорошо и приятно, но что-то со звуком оно не ладилось и микрофон того. Я очень прислушивалась. Кажется, что без микрофона она пела бы прекрасно.
наступне для мене - 14 лютого, стодорогі, джабберхедс.
хто ше буде?)
а цей концерт був дійсно прикольний, мене там можна було ідентифікувати по повітряним кулькам))))
гречка з хлопчиком на вокалі подобалась мені знааааааачно більше, ба навіть я спочатку і не поняла шо то за група виступає. і акустика їм пасувала, імха.
панке шава теж завадниє-зажигатільниє, але потім трошки набридає.
хто там ше був? а, контрабас. контрабасу не вистачає баяна. Бодя!!!! вернись!!! *кричит в пустату і в сторону Боді*, але, тим не менш, як я прокайфувала від кавера на Гадів! це ж, курррррва, геніально! *нанайнананайнана* )))
онейроїд - куниця!
дмц - вроді і да, а вроді і ніт. такоє. зайобували мальчеки-емохуємо які слемились під сценов. я тут, вся такая, намагаюсь вслухатись в текст, а вони лобами б’ються. тьху, нінавіжу. ну і як підсумок: не то вже дмц, ой не то...
пс. тваїх лісбіянок ©