Ви переглядаєте тему Новини Полтавського міського клуба Банзай Кіокушин Карате в розділі Кіокушин Карате, що є підрозділом форума Спорт та здоров'я; Дмитро, не знаю на скільки те, що я пишу на форумі, помітьте не спортивному, і ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
03.03.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Дмитро, не знаю на скільки те, що я пишу на форумі, помітьте не спортивному, і просто як учень Сенсея, можна вважати офіціальними оголошеннями. А от про дітей було подано інформацію в трьох газетах і по телебаченню. Ви вважаєте, що цього вже не достатньо, щоб показати наше ставлення до їх здобутків? І я не розумію, ось цей вираз кого стосується: Відповідь:
| |||
04.03.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Admin: Видаленно. Порушення: Образа іншого користувача Востаннє редагував fragov: 04.03.2008 о 21:13. Причина: Образа іншого користувача | |||
23.04.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
"P.S. Из архивов протоколов аттестаций, речь не идёт ни о каких 90-91 годах, первая аттестация на 10 кю Дмитрия Прасолова и Владимира Прядки была на сборах 20-23 мая 1993 года." Если уже брать факты, то на 10 кю я аттестовался 15.12.91 г.в Санкт-Петербурге и в этом же году учавствовал в Чемпионате Ленинградской области по киокушин каратэ.А начал заниматься в Питере в 1990 году у Борисова Владимира Евгениевича. "П.С. Я вот смотрю со стороны человека, не безразличного к японским БИ и просто не понимаю, как можно с таким неуважением относиться к человеку который старше Вас: 1) По поясу 2) По опыту 3) По возрасту 4) Должности." Скажем так Небесный от Прасолова не старше ни поясом, ни должностью. Да сомневаюсь и за опыт. Ведь суть не в том, кто старше, а в том как человек делает свою работу. | ||
23.04.2008
| [permalink] | |||
Відповідь:
Організація, президентом якої є Небесний включає Полтаву і Полтавський район, Кременчук, Лубни і Лубенський район, Глобіно і Глобінський район, Пирятинський район, Миргородський, та райони, що тільки приєдналися: Хорольській та Семенівський. При цьому всі ці організації не формальні, а офіційно зареєстровані. Тому з приводу посад питань виникати, на мою думку, не повинно. І суть не в тому, хто більше проведе змагань, хоча це теж потрібно, а в тому скільки ми залучимо молоді та дітей до занять Кіокушин Карате. Це і є основна ідеологія розвитку Кіокушин Карате як в Україні так і в світі. Ділити поділене - далі нікуди, я думаю, не варто витрачати час на склоки й пусті розмови, краще створювати нове, тоді все в "нашому домі" буде гаразд. А не буде такого безладдя, яке є зараз в нашій країні. | |||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
25.04.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
А может скажете сколько у вас учеников в каждом клубе? Хотя я прекрасно знаю. Ну, а если у вас так много учеников, то где же ваши показатели на соревнованиях. Их и не будет много, потому, что задача некоторых тренеров получить с учеников деньги, а не вложить в них. А что бы возить детей на соревнования , то надо искать за что везти. Может у нас клубов и меньше, но катаем детей намного больше. И когда мы выезджаем на соревнования и нас там спрашивают:" Вы откуда?", то мы отвечаем: "С Полтавской области". И мы не обьясняем Небесного мы или Прасолова. Все равно область у нас одна и мы ее представляем и на Украине, и за ее пределами. Так почему же вы все время пытаетесь что-то "отрыть", поставить всякие козни, вместо того что бы радоваться общим успехам? Осу! | ||
27.04.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
ос!надоело смотреть со стороны на все ваши рассуждения.Прядко выбирай слова на счет Небесного и если тебе что-то ненравится давай встретимся и все решим!писать все мастаки,а в глаза прямо сказать слабо свои претензии!ознакомтесь заново с этикетом-если забыли!Тимошенко | ||
28.04.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
ос!поговоривши с Вовой Прядка сразу все стало на свои места,внесши некоторые коррективы в сказаное, он неимел конкретно инструкторов клуба "Банзай",а вобщем ситуацию на Украине!надеюсь в дальнейшем у нас не будет разногласий и бессмысленых сспоров кто лучше,а кто хуже! | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
13.06.2008
| [permalink] | ||
У французькому місті Тулузі завершився чемпіонат світу зі східних бойових мистецтв. Кращі спортсмени з Японії, Північної та Південної Кореї, Латинської Америки та Європи змагалися з карате, тхеквондо, дзюдо. Дебютантка чемпіонату, п’ятнадцятирічна полтавка, вихованка Полтавського міського клубу "БАНЗАЙ" Кіокушин Карате Інеса Резнік (тренер Богодистий Микола Іванович - І дан), виступаючи серед каратистів вагової категорії до 60 кілограмів, у фіналі впевнено перемогла російську суперницю. Враховуючи високу техніку і рівень підготовки, судді дозволили Інесі змагатися і в абсолютній ваговій категорії. У першому двобої за чемпіонське звання наша землячка впевнено перемогла представницю Франції, якій пророкували “золото” чемпіонату. У фіналі полтавка зустрілася із японською каратисткою – неодноразовою чемпіонкою світу та переможницею багатьох престижних турнірів. Перемога була за Інесою. Вітаємо Інесу і її тренера Миколу Богодистого! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Складаємо словник полтавського балаку | Odo | Мова та Література | 232 | 10.10.2008 16:18 |
| Карате Киокушин | fee4ka.07 | Кіокушин Карате | 71 | 25.04.2008 00:05 |
| Український Союз Кіокушин карате | bigmozes | Кіокушин Карате | 1 | 05.03.2008 09:27 |
| Клуб Банзай Киокушин Карате | ASD | Кіокушин Карате | 3 | 16.02.2008 13:08 |
| Відбулася прес-конференція міського голови Полтави | RSS | Теревені | 0 | 15.08.2007 16:22 |