Ви переглядаєте тему Карате Киокушин в розділі Кіокушин Карате, що є підрозділом форума Спорт та здоров'я; Відповідь: Допис від fragov Ні, за тренування варто платити, якщо тренер хороший. Інше питання, якщо ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
23.09.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Так а вроде ж Прасолов в УСКК, а эта организация принята в ИКО Мацуи, так что у них есть доступ и к турнирам международным и к сборам. | |||
23.09.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Це довга історія, дякуючи Всеволодову це "УСКК" скоро може перейти до іншої організації. Росіяни одни із кращих, чемпіоном покищо залишається Франциско Філіо (Бразілія) який тренується, тренує і живе в Японії. І щось я не пам'ятаю росіян, які витримали 100 боїв. А сердце Кіокушин Карате всерівно - Японія, без Матцуі і Оями то вже буде не Кіокушин. Ніхто ще не зміг досягти таких висот як Ояма. Та й призером Чемпіонату світу в 17 років не так легко стати, як це свого часу зробив Матцуі. | ||
23.09.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
ну Филио екс чемпион, чемпион 99 года, после него был в 2003 Кияма, сомнительно победивший Плеханова, а на последнем весовом чемпионате мира японцев даже в финале категории 90+ не было, бразилец Тексейра по решению судей победил Курбанова, тоже весьма сомнительная победа! Россиянам просто не предлагали пройти тест 100 боев, а я уверен что Курбанов и Козлов прошли бы его без проблем! и вот опять же прохождение теста лиш только в том случае зачтено если его санкционировал Мацуи, а если сам побил 100 человек подряд то нет! | ||
23.09.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Ну давайте по порядку. Зовут меня Дмитрий Прасолов, и я вместе с Игорем Петрашем являюсь организатором выше упомянутого турнира. Анатолий Небесный к этому турниру не имеет никакого отношения. Отсюда возникает вопрос к маме участника турнира откуда она взяла эту информацию? Т.к. фамилия А.Небесного в ходе турнира не упоминалась ни разу ни в каком контексте. Я прекрасно могу понять чувства и эмоции матери, считающей, что ее сына неоправданно "засудили", но если у вас были вопросы, надо было подойти к своему тренеру, и попробовать их решить на месте, может проблема и решилась бы (такие ситуации были). Как организатор соревнований, тренер и спортсмен, имеющий опыт выступлений на турнирах разного уровня, включая международные и европейские ,могу сказать, что небыло ни одного турнира которым были бы довольны абсолютно все, это НЕВОЗМОЖНО! Кстати, а как звать вашего тренера? Я в принципе догадываюсь, но хотелось бы знать, скрывать тут нечего, тем более тему завели вы. Теперь к "пресс-секретарю", тоже по порядку- 1. Осередок Укр. Национальной Федераии-единственный представитель IKO в Полтаве -это лож , т.к. НАЦИОНАЛЬНОЙ федерации не существует, она потеряла свой статус в этом году из-за малочисленности, а во-вторых УСКК как бы для вас это не было печально ЯВЛЯЕТСЯ полноправным представителем IKO1 в Украине 2. Ну плохой ты "пресс-секретарь" если говоришь, что кроме Небесного в городе только представители киокушин кана т.к.в городе проводят занятия Прасолов Д. 2дан, Петраш И 2дан . Бобошко Р. 1дан.Горячун И. 1дан. Саркис В. 1кю ,Костенко А 2кю А представителей КАНа я как раз и незнаю. Далее, добрая половина ваших инструкторов пресутствовала на турнире горяче болела за полтавских спортсменов, которые кстати заняли 1 командное место из 8 ( Киев, Крым, Одесса, Херсон, Днепропетровск, Запорожье, Черкассы). 3. По поводу кто кого "надурил" - УСКК не собирается переходить в др. Организации , и выгонять Союз тоже никто не собирается . Даже наоборот , все дело в том , что мы серьезно наступили вам на мозоль , отсюда такая реакция с вашей стороны. По поводу поездок в Японию- бранч-чифф Небесный там не был ни разу , а спортсмены нашей областной федерации уже ДВАЖДЫ участвовали в Чемпионатах МИРА в Японии г.Токио и в этом году представитель УСКК Семен Гаран едет на Чемпионат Мира как представитель Украины! 4. И наконец последнее Франциско Филио великий боец без сомнений Но "пресс -секретарь" отстал от жизни Филио стал Чемпионом в 1999 году после него чемпионом уже был Кияма( Япония)в 2003, это я так для общего развития Хотелось добавить никто не собирается разваливать Украинский Киокушин,а целью создания УСКК как раз и есть его объединение , что заложено в его названии -УКРАИНСКИЙ СОЮЗ ! Извините. что долго , просто ЗАЦЕПИЛО за живое. | ||
23.09.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
2 fragov. Открытый Чемпионат Полтавской области "Полтавская Битва 2007" проводился в Спорткомплексе завода мед. стекла, при поддержке мера города Полтава Андрея Матковского, Областного Управления по делам семьи, молодежи и спорта , отдела спорта городского совета. | ||
24.09.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
6 лет занятий! Денег - просто не ссумируется! А "Санта - Барбара" - просто отдыхает! Зацепило??? (ну, хоть не меня одну) Очень приятно! А сколько нового - для общего развития..., есть над чем призадуматься... Такого "Пресс-секретаря" - надо держать подальше от КИОКУШИНА и от компьютера... | ||
24.09.2007
| [permalink] | |||
Відповідь:
Тримати мене від Кіокушина пізновато, я займаюся Кіокушин Карате 9 років, тому прошу Вас особисто з цього приводу тримати свої коментарі при собі. Щоб не було питань з приводу того, яке відношення я маю до Кіокушин, ось моє фото на офіціальному веб-сайті Європейської організації Кіокушин Карате: http://www.europeankyokushin.org/gal...kumite/09.html До речі, ось Бранч Чіфи Європи, в таблиці наведена і Україна, і вказано який Бранч Чіф де знаходиться: http://www.kyokushin.co.jp/eng/branches_euro.htm Повнішу віповідь напишу трошки пізніше. | |||
24.09.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
Наведена інформація про бранчі на Україні свідчить лише про одне - у нас не бранч чіф тільки лінивий. І ні про що більше вона не говорить і говорити не може ще й тому, що наведений ресурс наразі не підтримується.Щодо ж "цього УСКК"... Національна Федерація з її чварами і перетягуванням ковдри віджила своє. Як показник - втрата статусу національної. Люди, які створили УСКК, мають на меті об'єднання українського Кіокушину, тоді як багато хто продовжує жити у своєму невеличкому королівстві, таким собі царьком, не бажаючи чути ні про який прогрес у стосунках із зовнішнім світом. Може, зарізко для вашого вуха (чи ока), але правда. Прикро, що ви, пане фрагов, в цьому наслідуєте свого вчителя, варто було б краще ознайомитися зі станом речей щодо представництва ІКО Мацуї в Полтаві, та й світогляду - і вашому, і нашому - не зашкодило б познайомитися і поспілкуватися. Чудове фото. Чудова подія. Горай, Фільо - унікальні люди. Заздрю. Було б добре почитати ваші враження від події на вашому ресурсі чи тут, на форумі. | ||
24.09.2007
| [permalink] | ||||
Є не визивався на звання пресс-секретаря 2007. "Розвалена" Національна федерація, чомусь продовжує функціонувати, її члени приймають участь у лагерях, і зараз їдуть в Японію. А те що ніхто не забороняє інструкторам ходити на інші змагання, Ви вважаєте мінусом? Я вибачаюсь, що поспішив з інформацією про виключення УССК із ІКО, проте я вказував тільки на можливість, чи "можливо" це вже точно? Про Філіо думав одне написав інше, це не так вже і важливо, але якщо Вас порадував факт моєї помилки, то, будь ласка. Відповідь:
Відповідь:
А з приводу того, хто "тягне кводру" маю трішки інші погляди. Ресурс підтримується, на цю сторінку я перейшов з kyokushinkaikan.org, на якому остання новина за 6 вересня 2007 року. На мою думку, людина, яка створила УСКК проштовхує власні інтереси, з метою отримання статусу Національного представника. Для мого ока не зарізко, читав вже подібні висказування не раз, хоча б на тому ж суперкарате.ру. Тому можу скласти повну картину і маю уявлення про Ваші погляди на це питання. В чому саме я наслідую мого вчителя? Я, наприклад, не мав ніякої інформації про те, що відбувається "Чемпіонат Полтавської області", сьогодні запитав про чемпіонат у іншої людини, яка теж відвідує тренування у сенсея А. Небесного, він сказав, що дізнався про чемпіонат по телефону. Оголошень я не помітив, якщо вони взагалі були? На опис вражень, нажаль, не вистачає часу. Можу сказати, що дуже сподобалося і тепер, по можливості (в основному матеріальній), постараюся відвідувати і інші сбори такого рівня. Приємно було з Вами познайомитися. А от вчинок Дмитрия мені важко зрозуміти, це Ви таким чином привертаєте увагу до проблем Полтавського Кіокушину, запрошуючи людей з карате.ру почитати цю тему? Не певен, що такі вчинки, характеризує Вас з кращої сторони, особливо беручи до уваги, що Ви тренер. Востаннє редагував fragov: 24.09.2007 о 16:25. | ||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини Полтавського міського клуба Банзай Кіокушин Карате | fragov | Кіокушин Карате | 20 | 13.06.2008 12:09 |
| Полтавский Киокушин. Перезагрузка | KARATEль | Кіокушин Карате | 16 | 21.03.2008 19:48 |
| Український Союз Кіокушин карате | bigmozes | Кіокушин Карате | 1 | 05.03.2008 09:27 |
| Клуб Банзай Киокушин Карате | ASD | Кіокушин Карате | 3 | 16.02.2008 13:08 |
| Полтавский Киокушин | banzaineb | Кіокушин Карате | 3 | 01.11.2007 08:05 |