>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Вигляд фізіологічних стаждань людин на екрані викликає у мене здебільшого:
Насолоду 3 25,00%
Винятково позитивні почуття 0 0%
Швидше позитивні почуття 1 8,33%
Швидше негативні почуття 5 41,67%
Винятково негативні почуття 0 0%
Відразу 3 25,00%
Голосували: 12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.05.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Ваше ставлення до жорстокости в кіно

Дивилася "Руїни"... Ну якщо можна оте, шо було, назвать переглядом. Півфільму сиділа, затуливши обличчя руками. Не могла я бачити всіх тих жахів, що люди робили з людьми.... Фільм нехароший, жорстокий і страшний!
-

Re: Фильмы которые мы смотрим

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
А ще я дивилася "Руїни"... Ну якщо можна оте, шо було, назвать переглядом. Півфільму сиділа, затуливши обличчя руками. Не могла я бачити всіх тих жахів, що люди робили з людьми.... Фільм нехароший, жорстокий і страшний!
Не розумію, взагалі, навіщо страждання і жорстокості знімати у кіно? Проте, схоже багато хто від цього "неуйомно оргазмує":
Відповідь:
— Какие чувства у Вас вызывают сцены с человеческими страданиями (пока поговорим о физических)
— дікій і неуйомний оргазм! http://www.poltavaforum.com/blogs/ni...163-giger.html

Востаннє редагував Odo: 04.05.2008 о 12:45.

Офтоп:
Шановний Одо, не хочу робити швидких висновків, але мені так здається, що Ви провокуєте людей. Ваші шпильки - це ж звичайно не образи...це просто аби виставити людину у тьмяному світлі...
Якщо Ви особисто не дивитеся такі фільми і нічого не відчуваєте, то що ж - але не всі такі... хтось дивиться, і щось відчуває.
Але це так, мої спостереження.
О, ще одненьке. Якщо Вас так зачепила та фраза, то може поспілкуєтеся з мадам Нікельор? Вона дуже гарно вміє викладати свої думки))

-

Офтоп:
Відповідь:
Шановний Одо, не хочу робити швидких висновків, але мені так здається, що Ви провокуєте людей. Ваші шпильки - це ж звичайно не образи...це просто аби виставити людину у тьмяному світлі...
Якщо Ви особисто не дивитеся такі фільми і нічого не відчуваєте, то що ж - але не всі такі... хтось дивиться, і щось відчуває.
О, ще одненьке. Якщо Вас так зачепила та фраза, то може поспілкуєтеся з мадам Нікельор? Вона дуже гарно вміє викладати свої думки))
А де Ви там якісь шпильки побачили? Я висловив лише згоду з Вашими почуттями, щодо фільмів де смачно змальовуються сцени насилля та жорстокостей.

Я не розумію людей, котрі насолоджуються такими видовищами і тому виклав цитату однієї такої людини. Ви розумієте?
Офтоп:
Які проблеми? Де провокація?

Востаннє редагував Odo: 05.05.2008 о 09:10.

Офтоп:
Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
А де Ви там якісь шпильки побачили? Я висловив лише згоду з Вашими почуттями, щодо фільмів де смачно змальовуються сцени насилля та жорстокостей. Я не розумію людей, котрі насолоджуються такими видовищами і тому виклав цитату однієї такої людини. Ви розумієте? Які проблеми? Де провокація?
А навіщо Ви її виклали? Мене дуже цікавить це питання, тому прошу відповісти на нього.

-

Офтоп:
Відповідь:
А навіщо Ви її виклали? Мене дуже цікавить це питання, тому прошу відповісти на нього.
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте?
Відповідь:
Я не розумію людей, котрі насолоджуються такими видовищами і тому виклав цитату однієї такої людини. Ви розумієте?
І мене також дуже цікавить це питання, тому і Вас прошу відповісти на нього!

І ще одне. Скажіть, а навіщо Ви написали оце:
Відповідь:
Провокуєте мене?

Востаннє редагував Odo: 04.05.2008 о 13:36.

Офтоп:
Відповідь:
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте?
Прошу, читати я вмію.
Висновок: Ви не розумієте людей, тому виклали цитату - То навіщо виклали? Вам так зрозуміліше тепер тих людей? Чи треба, щоб її ще хтось прокоментував, окрім тих, хто це вже зробив у блозі?

Відповідь:
І мене також дуже цікавить це питання, тому і Вас прошу відповісти на нього!
Будь ласка поставте питання - чи воно оте "..Ви розумієте?" Якщо воно, то ні - я не розумію.

Відповідь:
І ще одне. Скажіть, а навіщо Ви написали оце:Провокуєте мене?
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте? (с)Odo
Написала я оте, бо так думаю. А щодо провокації... Мені і так добре живеться, а от декому таки треба чогось гостренького на форумі...такого, з перчиком...

-

Офтоп:
Відповідь:
Прошу, читати я вмію. Висновок: Ви не розумієте людей, тому виклали цитату - То навіщо виклали? Вам так зрозуміліше тепер тих людей?

Я не розумію не людей взагалі, а людей, що насолоджуються жорстокостями на екрані.
Офтоп:
Тепер зрозуміли? Для цього і виклав, щоб пояснили ті хто їх розуміє.
Відповідь:
Чи треба, щоб її ще хтось прокоментував, окрім тих, хто це вже зробив у блозі?
Невже там хоч хтось це прокоментував, я нічого подібного не зауважив, лише взаємні кпини і ні слова по цій темі.
Відповідь:
Будь ласка поставте питання - чи воно оте "..Ви розумієте?" Якщо воно, то ні - я не розумію.
Дякую за відповідь. Тобто наші думки щодо жорстокостей на екрані збігаються? Я правильно Вас зрозумів?
Відповідь:
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте? (с)Odo Написала я оте, бо так думаю. А щодо провокації... Мені і так добре живеться, а от декому таки треба чогось гостренького на форумі...такого, з перчиком...
А чому тоді Ви припустили, що я написав оте не через те, що так думаю, а тому що "треба чогось гостренького на форумі...такого, з перчиком..."?

Востаннє редагував Odo: 05.05.2008 о 09:12.

Офтоп:
Відповідь:
Я не розумію не людей взагалі, а людей, що насолоджуються жорстокостями на екрані. Тепер зрозуміли? Для цього і виклав, щоб пояснили ті хто їх розуміє.Невже там хоч хтось це прокоментував, я нічого подібного не зауважив, лише взаємні кпини і ні слова по цій темі.Дякую за відповідь. Тобто наші думки щодо жорстокостей на екрані збігаються? Я правильно Вас зрозумів?А чому тоді Ви припустили, що я написав оте не через те, що так думаю, а тому ....
Ооо...мабуть я впаду ще нижче, ніж була, ггг
Я люблю жорстокість на екрані..люблю коли крові купа і голови у різні боки.....але коли це у бойовику чи просто швидко...і не тоді, коли людині відрізають ноги складним кишеньковим ножичком, до цього розбивши кістки каменюкою.
Я так і зрозуміла - Вам потрібні ще коментарі про чиюсь любов до жорстокості, але мабуть це все не в тій темі. Гм, та якщо в блозі не вийшло розмови, навіщо її взагалі кудись виносити?
І ще, нічого я не припускаю - я висловлюю те, що зауважила.

-

Відповідь:
Ооо...мабуть я впаду ще нижче, ніж була, ггг Я люблю жорстокість на екрані..люблю коли крові купа і голови у різні боки.....але коли це у бойовику чи просто швидко...і не тоді, коли людині відрізають ноги складним кишеньковим ножичком, до цього розбивши кістки каменюкою.
Така ж фігня.
Офтоп:
Відповідь:
Я так і зрозуміла - Вам потрібні ще коментарі про чиюсь любов до жорстокості, але мабуть це все не в тій темі. Гм, та якщо в блозі не вийшло розмови, навіщо її взагалі кудись виносити?
А навіщо Ви написали сюди про свої враження?
Відповідь:
І ще, нічого я не припускаю - я висловлюю те, що зауважила.
Не повірите, я — теж. З тією різницею, що я щодо Вас жодних образливих припущень не зробив (виправте, коли помиляюсь?). Ви ж зробили, як на мене, провокативне припущення ("висловлюю те, що зауважила"), щодо мене, що мені потрібно "чогось гостренького з перчиком". Відтак питання, навіщо?

Востаннє редагував Odo: 05.05.2008 о 09:12.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО Uksus Кіно 36 26.11.2008 11:56
Говоримо про кіно Uksus Кіно 42 30.09.2008 09:25
Ваше ставлення до мовного питання в Україні? Odo Мова та Література 489 28.07.2008 11:00
Фестиваль Польського Кіно Uksus Кіно 2 17.01.2008 02:25

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.