Ви переглядаєте тему Ваше ставлення до жорстокости в кіно в розділі Кіно, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Дивилася "Руїни" ... Ну якщо можна оте, шо було, назвать переглядом. Півфільму сиділа, затуливши обличчя ...
Дивилася "Руїни"... Ну якщо можна оте, шо було, назвать переглядом. Півфільму сиділа, затуливши обличчя руками. Не могла я бачити всіх тих жахів, що люди робили з людьми.... Фільм нехароший, жорстокий і страшний!
А ще я дивилася "Руїни"... Ну якщо можна оте, шо було, назвать переглядом. Півфільму сиділа, затуливши обличчя руками. Не могла я бачити всіх тих жахів, що люди робили з людьми.... Фільм нехароший, жорстокий і страшний!
Не розумію, взагалі, навіщо страждання і жорстокості знімати у кіно? Проте, схоже багато хто від цього "неуйомно оргазмує":
Шановний Одо, не хочу робити швидких висновків, але мені так здається, що Ви провокуєте людей. Ваші шпильки - це ж звичайно не образи...це просто аби виставити людину у тьмяному світлі...
Якщо Ви особисто не дивитеся такі фільми і нічого не відчуваєте, то що ж - але не всі такі... хтось дивиться, і щось відчуває.
Але це так, мої спостереження.
О, ще одненьке. Якщо Вас так зачепила та фраза, то може поспілкуєтеся з мадам Нікельор? Вона дуже гарно вміє викладати свої думки))
Шановний Одо, не хочу робити швидких висновків, але мені так здається, що Ви провокуєте людей. Ваші шпильки - це ж звичайно не образи...це просто аби виставити людину у тьмяному світлі...
Якщо Ви особисто не дивитеся такі фільми і нічого не відчуваєте, то що ж - але не всі такі... хтось дивиться, і щось відчуває.
О, ще одненьке. Якщо Вас так зачепила та фраза, то може поспілкуєтеся з мадам Нікельор? Вона дуже гарно вміє викладати свої думки))
А де Ви там якісь шпильки побачили? Я висловив лише згоду з Вашими почуттями, щодо фільмів де смачно змальовуються сцени насилля та жорстокостей.
Я не розумію людей, котрі насолоджуються такими видовищами і тому виклав цитату однієї такої людини. Ви розумієте?
А де Ви там якісь шпильки побачили? Я висловив лише згоду з Вашими почуттями, щодо фільмів де смачно змальовуються сцени насилля та жорстокостей. Я не розумію людей, котрі насолоджуються такими видовищами і тому виклав цитату однієї такої людини. Ви розумієте? Які проблеми? Де провокація?
А навіщо Ви її виклали? Мене дуже цікавить це питання, тому прошу відповісти на нього.
А навіщо Ви її виклали? Мене дуже цікавить це питання, тому прошу відповісти на нього.
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте?
Відповідь:
Допис від Odo
Я не розумію людей, котрі насолоджуються такими видовищами і тому виклав цитату однієї такої людини. Ви розумієте?
І мене також дуже цікавить це питання, тому і Вас прошу відповісти на нього!
І ще одне. Скажіть, а навіщо Ви написали оце:
Відповідь:
Допис від laithemmer
Прошу, читати я вмію.
Висновок: Ви не розумієте людей, тому виклали цитату - То навіщо виклали? Вам так зрозуміліше тепер тих людей? Чи треба, щоб її ще хтось прокоментував, окрім тих, хто це вже зробив у блозі?
Відповідь:
Допис від Odo
І мене також дуже цікавить це питання, тому і Вас прошу відповісти на нього!
Будь ласка поставте питання - чи воно оте "..Ви розумієте?" Якщо воно, то ні - я не розумію.
Відповідь:
Допис від Odo
І ще одне. Скажіть, а навіщо Ви написали оце:Провокуєте мене?
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте? (с)Odo
Написала я оте, бо так думаю. А щодо провокації... Мені і так добре живеться, а от декому таки треба чогось гостренького на форумі...такого, з перчиком...
Прошу, читати я вмію. Висновок: Ви не розумієте людей, тому виклали цитату - То навіщо виклали? Вам так зрозуміліше тепер тих людей?
Я не розумію не людей взагалі, а людей, що насолоджуються жорстокостями на екрані.
Офтоп:
Тепер зрозуміли? Для цього і виклав, щоб пояснили ті хто їх розуміє.
Відповідь:
Допис від laithemmer
Чи треба, щоб її ще хтось прокоментував, окрім тих, хто це вже зробив у блозі?
Невже там хоч хтось це прокоментував, я нічого подібного не зауважив, лише взаємні кпини і ні слова по цій темі.
Відповідь:
Допис від laithemmer
Будь ласка поставте питання - чи воно оте "..Ви розумієте?" Якщо воно, то ні - я не розумію.
Дякую за відповідь. Тобто наші думки щодо жорстокостей на екрані збігаються? Я правильно Вас зрозумів?
Відповідь:
Допис від laithemmer
Я звісно перепрошую, але Ви читати вмієте? (с)Odo Написала я оте, бо так думаю. А щодо провокації... Мені і так добре живеться, а от декому таки треба чогось гостренького на форумі...такого, з перчиком...
А чому тоді Ви припустили, що я написав оте не через те, що так думаю, а тому що "треба чогось гостренького на форумі...такого, з перчиком..."?
Я не розумію не людей взагалі, а людей, що насолоджуються жорстокостями на екрані. Тепер зрозуміли? Для цього і виклав, щоб пояснили ті хто їх розуміє.Невже там хоч хтось це прокоментував, я нічого подібного не зауважив, лише взаємні кпини і ні слова по цій темі.Дякую за відповідь. Тобто наші думки щодо жорстокостей на екрані збігаються? Я правильно Вас зрозумів?А чому тоді Ви припустили, що я написав оте не через те, що так думаю, а тому ....
Ооо...мабуть я впаду ще нижче, ніж була, ггг
Я люблю жорстокість на екрані..люблю коли крові купа і голови у різні боки.....але коли це у бойовику чи просто швидко...і не тоді, коли людині відрізають ноги складним кишеньковим ножичком, до цього розбивши кістки каменюкою.
Я так і зрозуміла - Вам потрібні ще коментарі про чиюсь любов до жорстокості, але мабуть це все не в тій темі. Гм, та якщо в блозі не вийшло розмови, навіщо її взагалі кудись виносити?
І ще, нічого я не припускаю - я висловлюю те, що зауважила.
Ооо...мабуть я впаду ще нижче, ніж була, ггг Я люблю жорстокість на екрані..люблю коли крові купа і голови у різні боки.....але коли це у бойовику чи просто швидко...і не тоді, коли людині відрізають ноги складним кишеньковим ножичком, до цього розбивши кістки каменюкою.
Така ж фігня.
Офтоп:
Відповідь:
Допис від laithemmer
Я так і зрозуміла - Вам потрібні ще коментарі про чиюсь любов до жорстокості, але мабуть це все не в тій темі. Гм, та якщо в блозі не вийшло розмови, навіщо її взагалі кудись виносити?
А навіщо Ви написали сюди про свої враження?
Відповідь:
Допис від laithemmer
І ще, нічого я не припускаю - я висловлюю те, що зауважила.
Не повірите, я — теж. З тією різницею, що я щодо Вас жодних образливих припущень не зробив (виправте, коли помиляюсь?). Ви ж зробили, як на мене, провокативне припущення ("висловлюю те, що зауважила"), щодо мене, що мені потрібно "чогось гостренького з перчиком". Відтак питання, навіщо?