Ви переглядаєте тему Ваше ставлення до жорстокости в кіно в розділі Кіно, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; а йа люблю Страсті Хрістові, там хіпану гвізки хірячять в цапки! Люблю всьо "концептуальне" таксказать. ...
| Результати опитування: Вигляд фізіологічних стаждань людин на екрані викликає у мене здебільшого: | |||
| Насолоду | | 3 | 25,00% |
| Винятково позитивні почуття | | 0 | 0% |
| Швидше позитивні почуття | | 1 | 8,33% |
| Швидше негативні почуття | | 5 | 41,67% |
| Винятково негативні почуття | | 0 | 0% |
| Відразу | | 3 | 25,00% |
| Голосували: 12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.05.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
а йа люблю Страсті Хрістові, там хіпану гвізки хірячять в цапки! Люблю всьо "концептуальне" таксказать. А оте кіно, шо ви з Анейшою обговорювали, я й не бачила.... попрошу на пробу...тада скажу шо йа думайу :) | ||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
а ще мще мну нравляться отакі не не дуже ніжні кінохи "академия смерти" "Бойцовский клуб" всі крім, нового про Ганібала Лектера Голод 33 ( я плакало) "Дєтка на 1000000000 дол." Про Фредіка про вампірів "Ночной продавєц" "Объект любви" "Три экстрима" "Пианист" "Сволочи" "Грозовые ворота" "Список Шиндлера" "Хьюман траффик" "яма" це скромний список, того, що приємно дивитися. Можете ставити діагноз | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
05.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Трясуся! До сих пір - фу як не стидно, велика вже дєвочка! Плющить - аж до оргазму! Ридало і розмазувало соплі по фейсу! У опитуванні вибрала найкращий варіант - Насолоду, бо мені таке слово більше подобається))))))))))) | ||
06.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Обожнюю Куб...За все...За купу крові, за жорстокість, за те, що в кінці або всі помирають, або лишається лише хворий на голову....Коли людину розрізають дротами на купу м’ясних квадратиків, коли вогонь спалює необачного, або сірчана кислота виїдає легені...За те, що коли ти дійшов до кінця і неправильно відповів на питання "Чи віриш ти у Бога?" - тебе вбивають))) Всі частини Куба - це шось неймовірне! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 36 | 26.11.2008 11:56 |
| Говоримо про кіно | Uksus | Кіно | 42 | 30.09.2008 09:25 |
| Ваше ставлення до мовного питання в Україні? | Odo | Мова та Література | 489 | 28.07.2008 11:00 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |