Ви переглядаєте тему Ваше ставлення до жорстокости в кіно в розділі Кіно, що є підрозділом форума Інтереси; Офтоп : Відповідь: Допис від nickeler Дубль два! Обсуждать поза спиною нехарашо, це раз, це ...
| Результати опитування: Вигляд фізіологічних стаждань людин на екрані викликає у мене здебільшого: | |||
| Насолоду | | 3 | 25,00% |
| Винятково позитивні почуття | | 0 | 0% |
| Швидше позитивні почуття | | 1 | 8,33% |
| Швидше негативні почуття | | 5 | 41,67% |
| Винятково негативні почуття | | 0 | 0% |
| Відразу | | 3 | 25,00% |
| Голосували: 12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.05.2008
| [permalink] | ||
| - |
Офтоп: А Вам не здається, що це пов’язані речі? Морди, що б’ються на екрані часто нагадують ті, що у житті і навпаки, і коли тим на екрані можна, то чом би і пересічному громадянинові не спробувати свою круть і міць? Це демонстрація певної моделі поведінки, що підсвідомо засвоюється глядачем. Звісно, є певна диференціяція, відповідно до розумового розвитку людини, вона усвідомлює умовність художніх засобів у кіно, а чим цей розвиток нижчий, тим більше людина схильна сприймати це через знак = до реального життя. Востаннє редагував Odo: 05.05.2008 о 14:10. | ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
05.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
От ніхт не повірю, якшо скажете, шо ніколи "Термінатора" не дивились, або шось, шо зняте в тому ж жанрі. А якшо дивились, то перше, про шо думали, це про те, як події на екрані впривають на те, що за вікном. | ||
05.05.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
я думаю, шо самоціллю вона в принципі не може бути. це або такий хід, або бездарність режисерської групи. кіно, література ітп. за самоціль мають виховання. А яким чином це робиться і якими засобами - завдання до творців. я тож люблю жорстокість на екрані, але це не значить, шо я буду мочить всіїх підряд. | ||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Мої маленькі романтики! Спустіться хз небес в життя http://www.poltavaforum.com/avto-134...html#post45857 Я не думаю, що той водій хотів скопіювати супер круту ситуацію з фільма. Все набагато простіше і кіно, часто-густо, тут ні до чого. Люди маються неробством, бухають, скучають, а в усьому винен Фреді Крюгер... ага, щаз! Це схоже на те, що в українців в усьому винуваті москалі, а в світових катаклізмах жиди. Дурнів шукають в дзеркалі, а не в моніторі чи в ящику. | ||
05.05.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Та так, шо не фреді крюгер винен в тому, шо п"яний придурок сидів за кермом. а кіно не то шо часто-густо, воно в принципі нідочого. в таких випадках. а жорстокі фільми (якшо їх дивиться нормальна людина) можуть принести більше користі, аніж пакості. от вам, важалуста "Реквием по мечте". нема там кровіщі. лучше б була. цей фільм і справді жорстокий. Але він провкує здебільшого правильні почуття (за загальноприйнятими мірками). хоча жорстокості у його режисерів можна повчитися. те ж саме з "Американською історією Х". фільм злий, пахне безвихіддю, пліснявою, адреналіном і ненавистю. Але він примушує думати. а от ті, про кого ми читаємо щодня на "мокрушной страничкє", цілком імовірно, перед тим, як взяти арматуру і піти мочить сусіда за чаркою переглядали якуніть "блядінку в законє". | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
05.05.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Есть таке кіно "Путешествие металлиста", так вот там цікава думка, що раніше війна і смерть були з людьми постійно і всюди, вони не бачили в цьому ірреала. А нині про це можна лише говорити і симулювати це в іграшках. Найспритніші симулюють це в житті. Суспільство змінилося, а не страшне кіно нас попсувало. Шо тоді говорити про картини Босха, про "чудеса" інквізиторських процесів, про тортури над вояками... але тоді люди "для кайфу" не вбивали, бо знали про Смерть не через скло телєка. Мертву людину клали на стіл у вітальні, а тепер биріком її в морг. Ми далекі від природи смерті і шукаємо її симулятор. а іще, якщо ви дивитеся порнушку (тіки не нада казать шо ніхто не дивиться і одна я тіки збоченка), то када у вас стоїть, ви знач ідете і трахаєте всіх, хто попадається під...хм...руку??? а девочки, стікаючи ТАМ, стрибають на хлопців з другого поверха? чого вам ті ужастіки далися.... Востаннє редагував nickeler: 05.05.2008 о 16:44. Причина: Automerged Doublepost | ||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Ненавиджу "Американську історію Х". Дуже погане кіно. Я його подивилася лише раз - і більше не дивилася жодного. Просто не вистачає моральних сил, хоча крові там не так і багато. "Реквієм..." я чесно проспала)))) | ||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Лайтунчик, тут не в тому справа. Може не подобатися, може подобатися. я мала на увазі те, шо такі фільми викликають у норманих людей нормальну реакцію - шо те. чим ті пацани займались, не може призвести ні до чого харошого. Не спонукає іти і мочить нєгрів і Албаносів. Просто, не завжди насилля на екрані порожує насилля в реалі. іноді - все навпаки. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Говоримо про кіно | Uksus | Кіно | 42 | 30.09.2008 09:25 |
| Ваше ставлення до мовного питання в Україні? | Odo | Мова та Література | 489 | 28.07.2008 11:00 |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 29 | 27.03.2008 21:22 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |