>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Вигляд фізіологічних стаждань людин на екрані викликає у мене здебільшого:
Насолоду 3 25,00%
Винятково позитивні почуття 0 0%
Швидше позитивні почуття 1 8,33%
Швидше негативні почуття 5 41,67%
Винятково негативні почуття 0 0%
Відразу 3 25,00%
Голосували: 12. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.05.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Re: Фильмы которые мы смотрим

Офтоп:
Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
А навіщо Ви написали сюди про свої враження?Не повірите, я — теж. З тією різницею, що я щодо Вас жодних образливих припущень не зробив (виправте, коли помиляюсь?). Ви ж зробили, як на мене, провокативне припущення ("висловлюю те, що зауважила"), щодо мене, що мені потрібно "чогось гостренького з перчиком". Відтак питання, навіщо?
А тому, чому і Ви винесли сюди цитату ..ба, не лише цитату, ще і посилання...
Я Вам ще раз кажу - я не припускаю))
На останок скажу: "Дозвольте людям думати те, що їм заманеться".
Так, як офтопи будуть затерті, то не бачу сенсу продовжувати..я сказала все, що думала...і Ви це зрозуміли - це найголовніше, бо може мої думки теж хаотичні.
Пи.Си. Не ображайтеся, пане Одо. Мої думки - лише мої думки...вони не підтверджені тегами і висловами...хоча могли б такими бути. Але я ще не настільки погана)

-

Re: Фильмы которые мы смотрим

Офтоп:
Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
А тому, чому і Ви винесли сюди цитату ..
То Ви теж чогось (когось?) не розумієте, тоді що саме?
Відповідь:
ба, не лише цитату, ще і посилання...
Згідно неписаних правил мережевого етикету ланка до цитати додається зажди, лише такі цитати можна вважати коректними. Без цього не зрозуміло, хто це і щодо чого сказав, це викличе купу запитань і офтопу. Додана ланка всі ці проблеми знімає.
Відповідь:
Я Вам ще раз кажу - я не припускаю))
Назовіть це як Вам завгодно. Ви накидаєте мені свою версію того, чому я написав свій допис. А чи маєте Ви моральне право на це? Я можу припустити все що завгодно щодо кого завгодно, але, як тільки я це написав про нього в безапеляційній формі це стає провокативним припущенням, що розпалює особисті конфлікти, бо людина може керуватися зовсім инакшими незрозумілими Вам мотивами. Питання, навіщо Ви цим замаєтесь?
Відповідь:
На останок скажу: "Дозвольте людям думати те, що їм заманеться".
А я десь писав, що не дозволяю? Де саме?
Відповідь:
Так, як офтопи будуть затерті, то не бачу сенсу продовжувати..я сказала все, що думала...
Ну чому ж, з цього діялогу можна цілу тему зробити, бо для мене питання ставлення людей до жорстокости на екрані і досі не є зрозумілим. А Ви досить незле розставили акценти у передпопередньому дописі, до якої саме жорстокости.
Відповідь:
і Ви це зрозуміли - це найголовніше
На жаль, ні.
Відповідь:
бо може мої думки теж хаотичні.
Є трохи.
Відповідь:
Пи.Си. Не ображайтеся, пане Одо.
А Ви намагались мене образити?
Відповідь:
Мої думки - лише мої думки...вони не підтверджені тегами і висловами...хоча могли б такими бути. Але я ще не настільки погана)
А що в обґрунтуванні своїх думок поганого? Невже краще безапеляційність, що без жодного аргументу накидає Вам свою версію, через що Ви ось це написали, а через що ось те?

Востаннє редагував Odo: 04.05.2008 о 17:36.
Добрий модер ))

Ваше ставлення до жорстокості в кіно

Я не люблю крові у фільмах.
Щодо знущань психологічних, то норма, дивитися можна під настрій особливий.
Користувачі, що подякували Uksus за цей допис:

Re: Ваше ставлення до жорстокості в кіно

Пробачте, але тема не моя і я не є автором.
Добрий модер ))

Лайт, така вже твоя доля, ставати автором тем )
Якшо я розділяю тему на дві, то першим дописом новоствореної теми автоматично стає допис, написаний раніше за всі інші. Я створила тему, перемістила сюди все оте і вийшло, шо мій перший пост - останній. Так шо бути тобі автором ))
Таке вже було з темою про мультики http://www.poltavaforum.com/kino-114...html#post43816
Користувачі, що подякували Uksus за цей допис:
Старий 05.05.2008   [permalink]

Та я зрозуміла))
Хоча тема жорстокості мене аж ніяк не зачіпає)
Укса, а чого крові на екрані не лю? То ж кетчуп, як кажуть друзі)))
змія болотяна ОЧКОва

Мну тема жорстокості тож ніяк не трогає.
я люблю кіно з м"яском. не люблю сопливих жіночих мелодрам "Я ж єго любіла, а він на мене ... ложив"
крім того, іноді бойовики і триллери, особливо зараз, викликають або сон, або нудоту. того шо все зроблено дуже вже просто, без ідеї - море крові і всьо.

Офтоп:
З.І: щодо цитуваня, (я тут так почитала) вважаю, шо не дуже красіво цитувати того, хто в даному випадку до дискусії не причетний. Тим паче, якшо подібна тема велася і зазнала краху))))
особливо зважаючи на постаті цитуючого і того, кого цитують.
бо внатурі на провокацію схоже. Бо коли дамочка відпишеться, всі будуть плюваться в неї, раніше заготовленим ядом. і казать шо сь тіпа того, "Я знало, какая ви ка..ка..шко, я мега-псіхолог, читаю ваші мислі, і дуже правільно їх панімаю. главне, я панімаю і знаю, як нужно жить, про шо думать, шо казать і як жить...."
Харашо, шо в асі не гнем матюччя одне одному, бо тоді б наші добропорядочні ше й аськине посилання пхали, аби не викликати зайвих питань.

Востаннє редагував aneisha: 05.05.2008 о 10:31.
Шпійон ;)

так само як і до лайки - все залежить від того, де і як воно у фільмах використовується
-

Офтоп:
Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
З.І: щодо цитуваня, (я тут так почитала) вважаю, шо не дуже красіво цитувати того, хто в даному випадку до дискусії не причетний. Тим паче, якшо подібна тема велася і зазнала краху))))
А що "не кросівого"? Немає такої дискусії, котру не можна було би відновити і час від часу це відбувається. Ви не помітили? Як на мене, цілком нормальне явище.
Відповідь:
особливо зважаючи на постаті цитуючого і того, кого цитують.
А що не так з постатями?
Відповідь:
бо внатурі на провокацію схоже. Бо коли дамочка відпишеться, всі будуть плюваться в неї, раніше заготовленим ядом. і казать шо сь тіпа того, "Я знало, какая ви ка..ка..шко, я мега-псіхолог, читаю ваші мислі, і дуже правільно їх панімаю. главне, я панімаю і знаю, як нужно жить, про шо думать, шо казать і як жить...." Харашо, шо в асі не гнем матюччя одне одному, бо тоді б наші добропорядочні ше й аськине посилання пхали, аби не викликати зайвих питань.
Щоденник, з якого я цитував є відкритим і все що там пишеться вільне до цитування. Не подобається — робіть щоденник приватним, бо инакше Ви погоджуєтеся з тим, що будь-яка особа може цитувати все написане там Вами у будь-якому місці мережі. Тому, цитував і буду цитувати звідти все, що знайду необхідним. Коли ж я цитую на форумі щось з Ґуґль-тока, то завше питаю на це дозвіл у того, кого цитую (друзі не дадуть збрехати), бо це приватне спілкування.

Старий 05.05.2008
nickeler
Допис видалив Odo. Причина: Завуальований мат
горгона пилипівна

Офтоп:
Дубль два!
Обсуждать поза спиною нехарашо, це раз, це зовсім по-свинськи!
Два, непонимание чувства юмора не лічиться! Це діагноз.

А по сабжу - лучче в кіно кров подивиться, чим морди на вулиці бить і бухать під забором. Шо неясно?

Востаннє редагував Odo: 05.05.2008 о 13:42. Причина: офтоп
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО Uksus Кіно 36 26.11.2008 11:56
Говоримо про кіно Uksus Кіно 42 30.09.2008 09:25
Ваше ставлення до мовного питання в Україні? Odo Мова та Література 489 28.07.2008 11:00
Фестиваль Польського Кіно Uksus Кіно 2 17.01.2008 02:25

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.