Ви переглядаєте тему Фільми, які ми не дивимося ) в розділі Кіно, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Часто видаляються фільми, які і збиралася ж глянути, та все якось ... ну, і видалила ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.04.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А я повернулася філейною частиною тіла до одного з фільмів, в якому знімався Віл Сміт - шось там про щастя. Мені його зразу не дуже хотілося дивитися - ну я і не дивилася...тому навіть назви не пам’ятаю)) А ще простіть мені раді Боженьки - але я не дивилася Іронію долі - і не збираюся навіть...чомусь мені не пре ![]() | ||
02.04.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
місця на вінті багатько... ось й качаю, але коли припече звільнити, то удаляю не задумуючися дивився чи ні... для фільмів, що мене якимось чином зачипили, я зробив окремий розділ ))) Якщо не подивися, знач не судьба... а фільмів таких буває багатько... нажаль часу іноді катастрофічно не хватає ((( | ||
27.06.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Багато хто закачує фільми з "сітки" чи інтернет, але не дивиться їх. Іноді немає часу чи бажання їх переглянути. Оосбисто я більшість закачанного "кіна" все ж переглядаю. Проте часто мені вистачає проклацати кадри протягом 5 хвилин, щоб зрозуміти, що це за фільм і чи приваблює він мене. | ||
27.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
а як можна говорити про фільми, які ми не дивимося??? я не дивлюся мила і рамантіческай фігатні з соплями і сахаром, не дивлюся комедій (вийняток - "Убрать періскоп", це моє все, але там гарна ідея, що навіть придурки сила, коли в них є мета)... не дивлюся придурошних низькосорних ужастіків, в яких мета сказати "бу! злявався?"... коли я дивилася Дзвінок якийсь там, я ледь не заснула... нудна кіношка... | ||
27.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
в мене тож мабуть якесь неправильне сприйняття кінематоргафу. ну не розумію я звідки з"явився ажіотаж щодо фільму "жара". всі прям кіпятком пісяли. ну шо там такого. так само з іронійой судьби і суперблокбастерами Голівуду. нє, ну один раз подивиться можна.к анєшна, шоб буть в курсах. але головне не заснуть. всі ці "соплі з сахаром" про ньюамерікансіндерелла, або барців за життя людства... рєбят, ну це ж нудно......... | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Розшукуються фільми мовою оригіналу | bdgik | Кіно | 9 | 27.03.2008 00:07 |
| Дивіться фільми В. Ар`єва "Земля в ілюмінаторі" та "Донецька мафія. Перезавантаження" | fragov | Політика та Історія | 0 | 30.09.2007 23:41 |