Ви переглядаєте тему Кім Кі Дук в розділі Кіно, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Шо думаєте про його фільми? Який найбільше сподобався?...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
21.01.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Фильмы Ким Ки Дука полны жестокости и насилия и во многом автобиографичны. За первые девять лет своей кинокарьеры Ким Ки Дук снял 13 фильмов. Награды * 2005 — награда Международного Кинофестиваля в Сан-Себастьяне за фильм «Пустой дом» * 2005 — «Золотой кондор» Аргентинской Ассоциации кинокритиков за лучший иностранный фильм не на испанском языке («Весна, лето, зима, осень… и снова весна») * 2004 — четыре награды Международного Кинофестиваля в Венеции за фильм «Пустой дом» * 2004 — «Золотой колос» Международного Кинофестиваля в Вальядолиде (Испания) за фильм «Пустой дом» * 2004 — «Серебряный медведь» Берлинского Международного Кинофестиваля за лучшую режиссуру («Самаритянка») * 2003 — четыре награды Международного Кинофестиваля в Локарно за фильм «Весна, лето, зима, осень… и снова весна» * 2003 — приз зрительских симпатий Международного Кинофестиваля в Сан-Себастьяне за фильм «Весна, лето, зима, осень… и снова весна» * 2003 — три награды Международного Кинофестиваля в Карловых Варах за фильм «Береговая охрана» * 2002 — награда «Восточный экспресс» Каталонского Международного Кинофестиваля за фильм «Плохой парень» Фильмография * 1996 — Крокодил / 악어 * 1997 — Дикие животные / 야생동물 보호구역 * 1998 — Отель «Птичья клетка» / 파란대문 * 1999 — Остров / 섬 * 2000 — Реальный вымысел / 실제상황 * 2001 — Адрес неизвестен / 수취인불명 это ссылка на другой фильм * 2001 — Плохой парень / 나쁜남자 * 2002 — Береговая охрана / 해안선 * 2003 — Весна, лето, осень, зима… и снова весна / 봄여름가을겨울그리고봄 * 2004 — Самаритянка / 사마리아 * 2004 — Пустой дом / Empty House (3-Iron)/Bin-jip * 2005 — Натянутая тетива / 활 * 2006 — Время / Time * 2007 — Дыхание(Вздох) / Breath Википедия. Ким Ки Дук | ||
30.03.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Поганий хлопець ![]() Цікаве кіно про кохання. Відповідь:
| |||
30.03.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Мммм...а чо’ я досі ні одненького фільмика його не бачила??? Шо за сліпко.... Укса, маєш його фільми? Чи ти десь дивилася сама? | ||
30.03.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
| |||
31.03.2008
| [permalink] | ||
Ну наскільки я пам’ятаю, то у локалці зустрічала нік Uksus)) Якшо то ти - то можна і в локалку, бо так швидчіше :) Бо як в гості збиратися, то це скільки часу на вмовляння Сонечка піде, шо мені це просто необхідно. Йому ж не зрозуміть, чого ми маємо тягтися через все місто заради пари фільмів)) Це ж не на ковзанах кататися!! | ||
31.03.2008
| [permalink] | ||
Обов’язково постукаюся - ось тільки упаду дома за компіль. А "Адвокатика" і цим не заманиш, бо він зара буде дуже зайнятий - знову за парту ![]() | ||
31.03.2008
| [permalink] | ||
| - |
Я наразі дивився лише цей його фільм. Сказати, що "красиво знято" не можу, бо красиво зроблено все і концепція-задум фільму і сюжет, операторська робота, все поєднано в одне, часами жахливе, але здебільшого пронизливо-гармонійне ціле. | ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |