Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.05.2008   [permalink]
Добрий модер ))

Re: Кім Кі Дук

Пустий будинок

Кім Кі Дук:
Усі ми — пусті будинки, які з тривогою чекають на того, хто відкриє і визволить нас…

«Пустой дом», вызывавший овации на главных фестивалях осени в Торонто и Венеции, где Ким Ки Док получил свой очередной приз за режиссуру, — это история о человеке, который не находит контактов с окружающим миром: он словно бы заимствует чужие судьбы, потому что в этом мире у него не может быть своей. Его вторжения в чужую жизнь приводят иногда к трагическим последствиям (вполне себе мрачным, но и смешным — Ким Ки Док славен своим черным юмором). Так что чтобы обитать в чужих домах, не причиняя бед ни себе, ни другим, герою надо бы существовать в них бестелесно. (с) Юрий Гладильщиков, «Афиша»
Мініатюри долучень
kim-ki-duk-kinopoisk.ru-bin-jip-171066.jpg  kim-ki-duk-kinopoisk.ru-bin-jip-171068.jpg  kim-ki-duk-kinopoisk.ru-bin-jip-732489.jpg  kim-ki-duk-kinopoisk.ru-bin-jip-732493.jpg  

Востаннє редагував Uksus: 04.05.2008 о 21:03. Причина: Automerged Doublepost
КАААААААРРР

я смотрел
мне понравился
зы(его можно смотреть и на японском - все равно там так мало текста что и переводить не нужно)
Добрий модер ))

Коротко і ясно )) Настаящій мущіна ))

Герой не вимовив жодного слова. Героїня йому під стать, але голос її ми таки чуємо (аж чотири слова і один крик в слухавку) Тим не менше, стрічка повна почуттів і емоцій ... Дуже сподобалося кіно.
Старий 05.05.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Оооо! Я вчора теж дивилася це кіно. Хоч як банально це не звучить, але щоб пересвідчитися у тому, чи правильно я зрозуміла суть фільму, задала дурне питання: Сонечко, ти поняв, про шо фільм:) Уточнювала я, бо артхаузні фільми не завше доганяю))))))))))
Фільма мінє панаравився, асобінно кінець, де вона його спіймала!!!:)
Старий 13.06.2008   [permalink]
Добрий модер ))

"Якщо ваша душа стікає кров’ю від рани, яка не заживе ніколи, то ми можемо помінятися. І тоді моя душа плакатиме за вас, а ваша – за мене. Поки ми не втратимо здатність відчувати, ми будемо мучити одного нашими стражданнями. Рано або пізно ми збожеволіємо"

Самаритянка

Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн