04.05.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Пустий будинок ![]() Кім Кі Дук: Усі ми — пусті будинки, які з тривогою чекають на того, хто відкриє і визволить нас… «Пустой дом», вызывавший овации на главных фестивалях осени в Торонто и Венеции, где Ким Ки Док получил свой очередной приз за режиссуру, — это история о человеке, который не находит контактов с окружающим миром: он словно бы заимствует чужие судьбы, потому что в этом мире у него не может быть своей. Его вторжения в чужую жизнь приводят иногда к трагическим последствиям (вполне себе мрачным, но и смешным — Ким Ки Док славен своим черным юмором). Так что чтобы обитать в чужих домах, не причиняя бед ни себе, ни другим, герою надо бы существовать в них бестелесно. (с) Юрий Гладильщиков, «Афиша» Востаннє редагував Uksus: 04.05.2008 о 21:03. Причина: Automerged Doublepost | ||
05.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Оооо! Я вчора теж дивилася це кіно. Хоч як банально це не звучить, але щоб пересвідчитися у тому, чи правильно я зрозуміла суть фільму, задала дурне питання: Сонечко, ти поняв, про шо фільм:) Уточнювала я, бо артхаузні фільми не завше доганяю)))))))))) Фільма мінє панаравився, асобінно кінець, де вона його спіймала!!!:) | ||
13.06.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
"Якщо ваша душа стікає кров’ю від рани, яка не заживе ніколи, то ми можемо помінятися. І тоді моя душа плакатиме за вас, а ваша – за мене. Поки ми не втратимо здатність відчувати, ми будемо мучити одного нашими стражданнями. Рано або пізно ми збожеволіємо" Самаритянка ![]() | ||