Форум м.

Полтава

ua
ru
english
погода Полтава прогноз погоды на 5 дней
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Результати опитування: Якому кіну надаєте перевагу?
Голівудському 8 53,33%
Артхаузному 7 46,67%
Голосували: 15. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.12.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Говоримо про кіно

Артхауз чи Голівуд, Голівуд чи Артхауз ...
Говоримо про конкретні фільми і про кіно взагалі
Риклохматко

Re: Говоримо про кіно

Надаю перевагу більше голівудському кінові. І не через те, що не люблю артхаузне. Просто я навіть голівудське занадто близько до серця сприймаю...і часто-густо реву з якоїсь дурниці. Уявляю що буде, коли я буду дивитися артхаузні. Це я запухша буду ходить.
ОТ!
А взагалі-то мені один мульт сподобався. Здається він не голівудського штампування. Називається "Віднесені привидами".
Постійний відвідувач

А я люблю " Гостю з майбутнього"! Чому в списку для голосування немає категорії,під яку підпадав би цей фільм?:)
Не люблю "важких" фільмів,вони на мене впливають так,як і задумував режисер.Намагаюсь не загружати свою психіку додатковими переживаннями.
Старий 05.12.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Чому артхауз асоціюється відразу з важкістю, сльозами, переживаннями?
Звісно, не без цього, але, наприклад, голівудські драми викликають більше сліз.
Я подивилася недавно комедію "Айзберг" і не можу пригадати жодної голівудської, з якої я сміялася б так, хоча, і там є досить смішні, але сміх той інший.

Так ось,"Айзберг" - це перша повнометражка, знята трійкою режисерів Фіоною Гордон, Домініком Абелем і Брюно Ромі, які виступають ще й головними героями в фільмі. "Айзберг" - це історія управляючої фастфудом, що покинула свою роботу, дім і пригальмовану родину заради дослідження нового, пристрасті до невідомого.

Фізична комедія в кіно дуже рідко піднімається вище за рівень кидання тортів. У цьому плані “Айзберг” – феєричний ковток свіжого повітря! ©Slant Magazine

Фільм з динамічним сюжетом, реалізованим статичними кадрами, цілісна історія, шо складається з міні-перформансів, окремі з яких можна було б сприймати як короткометражки.

Домінік Абель, Фіона Гордон, Бруно Ромі співавтори великої кількості проектів в кіно і театрі, мають або театральне або циркове минуле, писали сценарій 3 роки і як вони самі говорять "ніхто з нас вже не міг зрозуміти, хто що писав".
Крім трьох режисерів - акторів у фільмі знялася Люсі Тулугар'юк, а всі інші ролі грають аматори і студенти.

Подробиці про фільм знайдете тут
Риклохматко

Цитата:
Допис від Uksus Переглянути допис
Чому артхауз асоціюється відразу з важкістю, сльозами, переживаннями?
Мабуть тому, шо я іншого просто не бачила. Із величезним задоволенням подивилася би цікаву комедію, якби мені отак і сказала: ОЦЕ комедія, на подивись.

Цитата:
це історія ..., що покинула свою роботу, дім і родину заради дослідження нового, пристрасті до невідомого.
Чимось та управляюча мені на когось скидається:))

Укса, ану признавайся: маєш фільм чи нє?
змія болотяна ОЧКОва

А я люблю всяке кіно. головне шоб зі змістом, хоча і ноді і "бий-біжи" можна, але зважаючи на настрій.
Люблю, шоб як у папандопали " душа розвернулась, а потім-назад звернулась". шоб після перегляду думать хотілось і шось корисне тобі це сидіння перед компом, теліком, або в кінотеатрі принесло. а не просто так....
Добрий модер ))

Цитата:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Укса, ану признавайся: маєш фільм чи нє?
Мала, але більше не маю.
Скачала з інету, подивилася, і видалила :(
Думала, шо десь ще залишився, але ніде жодненького екземплярика немає .

Цитата:
Допис від aneisha Переглянути допис
А я люблю всяке кіно. головне шоб зі змістом, хоча і ноді і "бий-біжи" можна, але зважаючи на настрій.
Люблю, шоб як у папандопали " душа розвернулась, а потім-назад звернулась". шоб після перегляду думать хотілось і шось корисне тобі це сидіння перед компом, теліком, або в кінотеатрі принесло. а не просто так....
Та хто ж такого не любить? Найбільше запам’ятовуються ті фільми, після яких довго про шось думається. От фільм, "Париж, любове моя", кльовий, цікавий, але через місяць я вже не пам’ятала нічого!!! Жодного сюжету.
А подивилася "Клас" і ще й досі деякі кадри перед очами стоять. І думається мені шось, думається ...
Але тут ще питання які емоції викликають думки. Бувають такі фільми, шо заселяють в свідомість розчарування, зневірення, як "Груз 200", але фільм однозначно вартий уваги і перегляду.

Востаннє редагував Uksus: 05.12.2007 о 16:28. Причина: Automerged Doublepost
Гуру

Цитата:
"Груз 200", але фільм однозначно вартий уваги і перегляду.
Создателям этого фильма однозначно требуется психиатор(без преувеличений). Не советую смотреть никому, я очень пожалел о просмотре, убитое настроение на долгое время + самые негативные эмоции я Вам гарантирую.
Как можно таких уродов, как создатели этого фильма, вообще допускать к СМИ? Я так понял цензуры у нас больше нет...
модератор

Цитата:
Допис від Gonosuke Переглянути допис
Создателям этого фильма однозначно требуется психиатор(без преувеличений). Не советую смотреть никому, я очень пожалел о просмотре, убитое настроение на долгое время + самые негативные эмоции я Вам гарантирую.
Как можно таких уродов, как создатели этого фильма, вообще допускать к СМИ? Я так понял цензуры у нас больше нет...
прочитал отзывы на сайте, решил не качать
че там и вправду все так ужасно как люди описывают?
Гуру

Цитата:
Допис від Ihor Переглянути допис
че там и вправду все так ужасно как люди описывают?
Почти весь фильм маньяк-импотент насилует(физически и морально) девочку-подростка, не реально извращенными способам(психически здоровый человек такого не придумает, однозначно по сценариту плачет дурдом). Можно сказать разрывает в клочья ее душу.
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Кіно-переклад 2007: Рік нових надій fragov Життя міста Полтава 12 10.04.2007 22:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler's Top100