![]() | |
Ви переглядаєте тему Говоримо про кіно в розділі Кіно, що є підрозділом форума Інтереси; Артхауз чи Голівуд, Голівуд чи Артхауз ... Говоримо про конкретні фільми і про кіно взагалі...
| Результати опитування: Якому кіну надаєте перевагу? | |||
| Голівудському | | 8 | 53,33% |
| Артхаузному | | 7 | 46,67% |
| Голосували: 15. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
04.12.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко |
Надаю перевагу більше голівудському кінові. І не через те, що не люблю артхаузне. Просто я навіть голівудське занадто близько до серця сприймаю...і часто-густо реву з якоїсь дурниці. Уявляю що буде, коли я буду дивитися артхаузні. Це я запухша буду ходить. ОТ! А взагалі-то мені один мульт сподобався. Здається він не голівудського штампування. Називається "Віднесені привидами". | ||
04.12.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
А я люблю " Гостю з майбутнього"! Чому в списку для голосування немає категорії,під яку підпадав би цей фільм?:) Не люблю "важких" фільмів,вони на мене впливають так,як і задумував режисер.Намагаюсь не загружати свою психіку додатковими переживаннями. | ||
05.12.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Чому артхауз асоціюється відразу з важкістю, сльозами, переживаннями? Звісно, не без цього, але, наприклад, голівудські драми викликають більше сліз. Я подивилася недавно комедію "Айзберг" і не можу пригадати жодної голівудської, з якої я сміялася б так, хоча, і там є досить смішні, але сміх той інший. Так ось,"Айзберг" - це перша повнометражка, знята трійкою режисерів Фіоною Гордон, Домініком Абелем і Брюно Ромі, які виступають ще й головними героями в фільмі. "Айзберг" - це історія управляючої фастфудом, що покинула свою роботу, дім і пригальмовану родину заради дослідження нового, пристрасті до невідомого. Фізична комедія в кіно дуже рідко піднімається вище за рівень кидання тортів. У цьому плані “Айзберг” – феєричний ковток свіжого повітря! ©Slant Magazine Фільм з динамічним сюжетом, реалізованим статичними кадрами, цілісна історія, шо складається з міні-перформансів, окремі з яких можна було б сприймати як короткометражки. Домінік Абель, Фіона Гордон, Бруно Ромі співавтори великої кількості проектів в кіно і театрі, мають або театральне або циркове минуле, писали сценарій 3 роки і як вони самі говорять "ніхто з нас вже не міг зрозуміти, хто що писав". Крім трьох режисерів - акторів у фільмі знялася Люсі Тулугар'юк, а всі інші ролі грають аматори і студенти. Подробиці про фільм знайдете тут | ||
05.12.2007
| [permalink] | |||
| Риклохматко |
Мабуть тому, шо я іншого просто не бачила. Із величезним задоволенням подивилася би цікаву комедію, якби мені отак і сказала: ОЦЕ комедія, на подивись. Цитата:
![]() Укса, ану признавайся: маєш фільм чи нє? | |||
05.12.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
А я люблю всяке кіно. головне шоб зі змістом, хоча і ноді і "бий-біжи" можна, але зважаючи на настрій. Люблю, шоб як у папандопали " душа розвернулась, а потім-назад звернулась". шоб після перегляду думать хотілось і шось корисне тобі це сидіння перед компом, теліком, або в кінотеатрі принесло. а не просто так.... | ||
05.12.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Мала, але більше не маю. Скачала з інету, подивилася, і видалила :( Думала, шо десь ще залишився, але ніде жодненького екземплярика немає . Цитата:
А подивилася "Клас" і ще й досі деякі кадри перед очами стоять. І думається мені шось, думається ... Але тут ще питання які емоції викликають думки. Бувають такі фільми, шо заселяють в свідомість розчарування, зневірення, як "Груз 200", але фільм однозначно вартий уваги і перегляду. Востаннє редагував Uksus: 05.12.2007 о 16:28. Причина: Automerged Doublepost | |||
05.12.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
Создателям этого фильма однозначно требуется психиатор(без преувеличений). Не советую смотреть никому, я очень пожалел о просмотре, убитое настроение на долгое время + самые негативные эмоции я Вам гарантирую. Как можно таких уродов, как создатели этого фильма, вообще допускать к СМИ? Я так понял цензуры у нас больше нет... | ||
05.12.2007
| [permalink] | |||
| модератор |
Цитата:
че там и вправду все так ужасно как люди описывают? | |||
05.12.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
Почти весь фильм маньяк-импотент насилует(физически и морально) девочку-подростка, не реально извращенными способам(психически здоровый человек такого не придумает, однозначно по сценариту плачет дурдом). Можно сказать разрывает в клочья ее душу. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Кіно-переклад 2007: Рік нових надій | fragov | Життя міста Полтава | 12 | 10.04.2007 22:07 |