Ви переглядаєте тему Говоримо про кіно в розділі Кіно, що є підрозділом форума Інтереси; ууууууу, круто, я вже бачив мульт Тріо із Бельвіля . Це просто ЯДДДД!!!! Достатньо подивитись ...
| Результати опитування: Якому кіну надаєте перевагу? | |||
| Голівудському | | 8 | 53,33% |
| Артхаузному | | 7 | 46,67% |
| Голосували: 15. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
16.05.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
ууууууу, круто, я вже бачив мульт Тріо із Бельвіля . Це просто ЯДДДД!!!!Достатньо подивитись на оту бабулю з жирним псом і вже можно під стол від сміху лізти. Взагалі всі герої дуже цікаво змальвані і зображені (аж сльози на очах від сміху), особливо мафія на длиннючих машинах ![]() дивився цей фільм десь у 2005-му, дуже хо подивитись ще раз і всім раджу))) | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
16.05.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Я з того переліку бачила Айзберг, 13 і Тріо із Бельвілю. Всі вони варті уваги, але більше хочеться на ще небачені фільми. Хоча, якраз комедії я хотіла б подивитися на великому екрані. Згрубша, люди, хто перший дізнається розклад сеансів - діліться інфою!!! | ||
17.05.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Субота, 17.05.08. 17.00 - Азур і Азмар 21.00 - Тріо із Бельвілю Неділя, 18.05.08 17.00 - Тріо із Бельвілю 21.00 - Айзберг Понеділок, 19.05.08 17.00 - Айзберг 21.00 - Моє серце битися перестало Вівторок, 20.05.08 17.00 - Моє серце битися перестало 21.00 - Тринадцять Середа, 21.05.08 17.00 - Айзберг | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
17.05.2008
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Відповідь:
І що б ви без мене робили ![]() З.І. це я про Айсберг, єслі шо | |||
17.05.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
.Хааааароооошеееееее .Найбільше сподобалася чукча і момент, коли головній героїні дарували подарунки ![]() | |||
17.05.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Тільки повернулися з "Тріо із Бельвілю". Ммммммммммммм - краса!!!! Масса вражень!!!!! По-перше: дуже гарно намальовано...в деталях! По-друге: ВНУК! На початку мультфільма, доки він ще був малим....це щось... - таааакий класний - кругляш, трохи сумний і надутий - дууууууужеее симпатичний!!! По-третє: в мультфільмі для підсилення ефекту все дуже гіперболізовано, гіперболізовано до комічного - височезні кораблі , мости, які пролягли прямо по будинкам. Ухххх - видовищно!!! Взагалі... дуже цікаво! P.S. Як завжди, на фестивальних фільмах просто маааааааассса народу: кріми нас з Мілою було ще 5 чоловік . | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
23.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Ну от!! Ну от!!! Це знову сталося!!! Оп’ять було шось хароше в кіно, а мене і близько не лежало!!!!!! Так не чееееесноооооооооо!!!!! Хто має мульти?? Хто??? Поділіться зі мною!!! | ||
26.05.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
І я от взяла диск в Кобіти з "Айсбергом". Артхаусне! Хочеться ж теж бути модною. ![]() Сіли, дивимось. Намагаємся отримати задоволення. Свої пориви встати і виключити цю нудьгу стримуємо, намагаємось зрозуміти "что хотел сказать художник"..., подавляєм зєвоту, але не здаємся. Додивились. Переглянулись. Стиснули плечима. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українці не хочуть дивитися кіно в російському перекладі | fragov | Мова та Література | 202 | 24.08.2008 19:53 |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 29 | 27.03.2008 21:22 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |
| Кіно-переклад 2007: Рік нових надій | fragov | Життя міста Полтава | 12 | 10.04.2007 23:07 |
| Гошисти проти фашистів, або кіно французського робітничого класу 30-х років | Мартин | Політика | 0 | 04.11.2006 10:38 |