![]() | |
29.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
29.06.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
01.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
ой, подивилася нарешті "класику жанру" фільм "Голод" (Д. Боуї, К. Денев, С. Сарандон, 1983 р.). Можу сказати одне - стрічка супер! Особливий респект музичному супроводу! Настільки по-естетськи все!! Я в захваті! Єдине, довелося дивитися мовою оригіналу, але то несуттєво: тексту малоі ніц важкого. Хтось там в якійсь темі про насилля щось говорив: в цьому фільмі навіть насилля приновить реальне задоволення. Він небанальний... | ||
02.07.2008
| [permalink] | ||
ЛАЙ-ЛАЙ-ЛАЙ!! А я подивилася фільм "Особливо небезпечний". Фільм хароший, бо його прикраша Енджі і гарні трюки, але ще кращі саунди до фільму - тре’ розкопати!!! | ||
14.07.2008
| [permalink] | ||
Людииииии!! Подивіться фільм "Хенкок"!! Це шось неймовірне!!! Я ридала від сміху в кінотеатрі!! Віл Сміт - комік від народження! Навіть якщо він має бути Суперменом, він все одно показує неперевершену акторську гру! | ||
14.07.2008
| [permalink] | ||
| зажмурена панночка |
"Хеппі піпл" від Олександра Шапіро мене приємно вразив,це виявляється третя "доросла" робота автора.Там йде мова про двох друзів,перживаючих "кризу розваг".Кінчик доволі бюджетний,але від цього не гірший.Гарні києвські краєвиди... | ||
21.07.2008
| [permalink] | ||
| ||