Ви переглядаєте тему Як боротися з ремонтниками-кидалами? в розділі Кидалово, що є підрозділом форума Інше; Могу посоветовать подключить квартиру на пульт охраны....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
16.09.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
для начала лучше поменять замки на входных дверях как уже было скзано. но их искать эт что иголку с стоге сена | ||
16.09.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
справжній трабл... Коли я робила ремонт, то гроші платила, лише тоді, коли побачу результат... так правильніше, здаеться.... а ключі давала від квартири також, але там нічого було красти, крім вікон пластикових... )))) Раджу, змінити замки. І чим швидше, тим краще... У подальшому, брати ксерокопію, хочаб паспорту, і не давати ніякої передплати... Якщо не згодні, то шукайте інших... | ||
3 тижнів тому
| [permalink] | ||
| Новачок |
А я знаю одну фірму кидалу по ремонту квартир у Полтаві називається "Скорая строительная помощь" Бригадира звати Александр Анатолиевич моб 80959448496 обіцяли дорогий але якісний ремонт а зараз ламінат став на диби розетки вивалюються і тд хто хоче їх наймати прийдіть покажу | ||
2 тижнів тому
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
шо есть - то есть. у друга недавно делали ремонт полузнакомые ребята: всеравно хотят намахать, захалявить, схалтурить. я так посмотрел, что лучше самому поклеить обои, плитку положить или что там в силах сделать (всеравно получится не хуже) чем за такую бодягу платить | ||
2 тижнів тому
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
| Користувачі, що подякували Tail за цей допис: |
2 тижнів тому
| [permalink] | ||
| -/- |
Когда стал актуальным вопрос научился, заливать фундамент, класть кирпич, штукатурить, класть плитку, монтировать гипсокартон, подвесные потолки, водопровод, канализация, отопление. электропроводка, и еще кучу всего. Ничего сверхсложного нет. | ||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |