Наприкінці жовтня, чи, може, раніше, шіхан Гораї Кацухіто проведе семінар у Криму. Маєте нагоду освіжити враження.
Не бачу нічого поганого в тому, щоб зі змістом цієї теми ознайомився ще хтось крім читачів цього форуму. Відкритість і прозорість зараз у моді.
Не треба нікуди поспішати, краще керуйтеся достовірною інформацією, а не чиїмись "роздумами на дозвіллі". Що ж до можливості - можливо все, але ж ви не беретеся пророчити долю своєї організації?поспішив з інформацією про виключення УССК із ІКО
Боюся, що ключовим тут є не особисте спрямування допису, а те, під чиїм патронатом відбувається подія і місце її проведення, що, на мою думку, свідчить про високий рівень організації і визнання організації-організатора на державному рівні (тут перепрошую за тавтологію).Цікаво, чому особисто мені?
Визнаю, я, можливо, помилився щодо оновлення інформації на наведеній сторінці про бранч чифів.
Те, що С.С. Всеволодов створив УСКК - результат копіткої роботи, за яку може може братися тольки людина, котра має ціль у житті. Цього, на жаль, не вчать у школі. Це до снаги лише справжнім лідерам. Звичайно, простіше було б сидіти у себе в Херсоні і потихеньку "стригти купони", чим багато хто сьогодні грішить. Натомість він працює у напрямку об'єднання Українського Кіокушину, на що, звичайно, у людей, котрим це не вигідно, існує своя думка, заснована на заставах штибу "моя хата скраю". Саме такими постулатами керуються люди, які ставлять палки в колеса Всеволодову і його команді. Ще б пак, хтось зазіхає на левову частку їхнього пирога!На мою думку, людина, яка створила УСКК проштовхує власні інтереси, з метою отримання статусу Національного представника.
А до яких кроків вдався сенсей А. Небесний, щоб довідуватись про події національного масштабу (саме національного, адже на змагання з'їхалися спортсмени мало не з половини реґіонів України) до того, як вони відбудуться, а не після? Чи, може, він знехтував власними інтересами на користь інтересів інших людей? Чи, може, всіляко показує, що він готовий іти на зближення з єдиною діючою (а не лише існуючою) організацією-представником ІКО в Україні? Чи не тим, що регулярно промиває мізки своїм підлеглим тренерам, зокрема, своїм прес-секретарям, примушуючи їх думати і чинити так, як йому вигідно?Я, наприклад, не мав ніякої інформації про те, що відбувається "Чемпіонат Полтавської області", сьогодні запитав про чемпіонат у іншої людини, яка теж відвідує тренування у сенсея А. Небесного, він сказав, що дізнався про чемпіонат по телефону. Оголошень я не помітив, якщо вони взагалі були?
Ви не винні у тому, що ви такий, добродію фрагов. Вас примусили бути таким. І ви, попри здоровий ґлузд, танцюєте під чиюсь сопілку, не помічаючи того факту, що у тій музиці геть-усі ноти - фальшиві.