Ви переглядаєте тему В какую сторону крутится девушка? в розділі Гумор, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Интересная игрушка... Говорят, что если ты видишь вращение вправо (по часовой), то задействованно сейчас ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
04.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Мабуть тому що ранок..та ще й тому що таки ж вліво ... я раза три прочитала весь текст, доки взагалі зрозуміла, шо тут шось робити треба.І коли таки зрозуміла...дуже здивувалася: "А ЩО В КОГОСЬ ВОНА ЗАРАЗ ВПРАВО КРУТИТЬСЯ???!!!!" Тобто, я розумію, що можна мабуть якось вихитритися і уявити, що вона вправу сторону рухається, але це добряче на неї подивитися треба....і може не отак - не одразу з ліжка... Але щод сходу побачити крутіння в праву сторону ...дуууууууже цікаво!!! | ||
04.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А у мене вона вправо крутиться, тобто стоїть на лівій нозі і за годинниковою стрілкою навколо себе обертається)) Міні канєц? | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
04.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
читаю першу Анейшу...і думаю...інтірєсно...як це вона так в неї вправо може крутитися, а потім вліво. Дай, думаю..подивлюся - піднімаю очі..... а вона вправо крутиться...ХАААА!!! Я її тільки що засікла!!!!!! Вона розвертається сама. Я ВСЕ бачила!!! Мене надурилиииииииииииииии ![]() Востаннє редагував kobieta: 04.06.2008 о 19:59. Причина: Automerged Doublepost | ||
04.06.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Однозначно вправо! Довго вона вправо крутилася, декілька разів заглядала. А потім прямо на моїх очах вона почала крутитися вліво. Шо цікаво. Якшо відвести погляд хоча б на 10 секунд, то знову крутиться вправо. Тобто кожного разу починає вона по часовій стрілці. По-моєму, це, все-таки діагноз ... | ||