Ви переглядаєте тему Міліція - терористична організація? в розділі Гумор, що є підрозділом форума Інтереси; 1. Вони можуть узяти в заручники будь-якого громадянина, і затримувати його до сплати викупу; 2. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
13.11.2007
| [permalink] | ||
| -/- |
Это не трористическая организация, это организация долбодеятелй | ||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
28.09.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
| ||
28.09.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Будь яка людина? Їх жертвою? Щиро прошу. У любий момент. У Львові рідному, в Полтаві красивій і навіть в себе в садибі. Я обі знайду!!!Був такий , зараз згадаю, Сіденко, здається, з Залізнисної міліції ст Полтава південна. Прибігав, погрожував. 2 роки тому. Шкода що нема часу знайти цьго "правоохоронця". А знайду-таки. Я ж на пенсіїї. Там ще й якась баба була майором. Алележ то була компания.... Рекомендуюсь. Неозброєний,законослухняний і не дуже шкідливий. Ба, навіть одружений. А тепер не рекомендую. Підходити до мене зранку. Я ніколи не снідаю, а тому злий. Підходити до моєї садиби ніколи не раджу! Злапаю до обіда -- відірву яйці. Після обіда відірвуть яйці мої собаки. А що лишеться , то вже котам. Вночі підходити до моєї садиби... Я мало і рідко сплю. Проте захистити себе вмію з дитинства. Востаннє редагував classic: 28.09.2008 о 01:21. Причина: Automerged Doublepost | ||
28.09.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
| |||
28.09.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Кому ты врёшь, дитё неразумное? Кот захотел и ты пострадал? Наручники надели... Они не сахар, но и ты не мёд. А мне врать не надо. Я не мама. Кстати именно в 23-50 один из моих котов,как сейчас помню, тоже захотел жрать... А уж три дня соседку что-то не видно. Уж не вы ли сожрали? | ||
28.09.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Спасибо за коментарий. А у тебя,дорогой, никогда не было и, к сожалению, не будет этих прав. Находишься ты в Совете министров или в бордели. В трамвае у тебя нет билета и тебя штрафуют потому что у тебя нет прав. И в школе двойки были потому что у тебя нет прав. И анонизмом ты занимался потому что у тебя нет прав на девочку. А знаешь почему у тебя нет прав? Потому,что, пока ты не поймёшь, что ты Человек, а не сопляк-суходрочник, у тебя никогда не будет ни прав, ни обязанностей. Да будь я твоим родителем, я б тебя выучил трап сниз до верху мыть!!! Вони озброєні і дуже небезпечні... Скорше інакше. Вони пьяні і озброєні. Але запевняю Вас ніхто з них не вистрелить. Можемо провести експеримент. Приходьте на мій сайт і ми домовимось чи сміють в мене вистрілити? ondareko9@rambler.ru Цікаво буде? Та ото ж... Може Вам, а мені не дуже. Востаннє редагував classic: 28.09.2008 о 02:25. Причина: Automerged Doublepost | ||
| Користувачі, що подякували classic за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 2-річного хлопчика шукала міліція та усі мешканці села | RSS | Теревені | 0 | 14.08.2007 17:58 |