Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 27.07.2008   [permalink]
Гість
Ops Где можно покататься на конях/лошадях в Полтаве?

Подскажите ,Пожалуйста,где в Полтаве можно покататься на лошадях?
скажений завсідник :)

Re: конный спорт

Дослідна 6 (точно цифру не пам'ятаю, це за Дослідним полем, майже туди їде маршрутка)
моб. тел.: 80505926605 (Микола Григорович)
Коней було 5, всі дуже не погані, як там зараз - точно не скажу. Останній раз чув про ціну в 100 грн. година.

Клуб "Верховая езда"
Теж катали десь біля Дослідної, але наразі - не знаю.
моб. тел. 80506138917, тел. 2-79-68
Що там за коні, не знаю, вартість теж не знаю.

Є якась база в Нижніх Млинах, де точно - не знаю.

Також можна покататися на конях "Фортеці", це заклад який знаходиться в 60 км від Полтави, в селі Білоцерківка. Коні зараз знаходяться на Леваді, це ще 6-8 км від траси. Коні дуже гарні, година 100-150 грн. (ціну точно не пам'ятаю).
зажмурена панночка

Re: Где можно покататься на конях/лошадях в Полтаве?

В селищі Чутове (55 км по трасі Київ-Харків) перед самим корондоном областей пост ДАІ ,перед ним поворот ліворуч-там кінний завод.Нажаль зара лише залишки,та здається гарні конячки ще є.А коли була мала,пам"ятаю,як там усе навколишнє поле було огорежене доволі символічним парканчиком з соснових дощок,і за ним паслися сотні прекрасних скакунів...щоразу дух перехоплювало таке видовище.
Старий 28.07.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Re: конный спорт

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
Є якась база в Нижніх Млинах, де точно - не знаю.
это в новом банно-гостинничном комплексе, сразу перед вьездом в Н.Млыны. цен ненаю, но там еще и на квадроциклах катают

еще насчет лошадок спросите у Terezzzk"и - она что-то говорила про лесные поляны и 70 грн/час
Відповідь

Закладки

Теги
Немає

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
СРОЧНО: Где в полтаве можно вылезти на крышу дома ? glad666 Куди піти в Полтаві? 33 12.08.2008 22:22
ГДЕ МОЖНО ДОСТАТЬ ДИСКИ ГРУППЫ KYO?! malastja_aka_soba Музика 0 13.04.2006 23:13

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн