Ви переглядаєте тему Где можно покататься на конях/лошадях в Полтаве? в розділі Гостьова Полтава форуму, що є підрозділом форума Полтава; Подскажите ,Пожалуйста,где в Полтаве можно покататься на лошадях?...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.07.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Дослідна 6 (точно цифру не пам'ятаю, це за Дослідним полем, майже туди їде маршрутка) моб. тел.: 80505926605 (Микола Григорович) Коней було 5, всі дуже не погані, як там зараз - точно не скажу. Останній раз чув про ціну в 100 грн. година. Клуб "Верховая езда" Теж катали десь біля Дослідної, але наразі - не знаю. моб. тел. 80506138917, тел. 2-79-68 Що там за коні, не знаю, вартість теж не знаю. Є якась база в Нижніх Млинах, де точно - не знаю. Також можна покататися на конях "Фортеці", це заклад який знаходиться в 60 км від Полтави, в селі Білоцерківка. Коні зараз знаходяться на Леваді, це ще 6-8 км від траси. Коні дуже гарні, година 100-150 грн. (ціну точно не пам'ятаю). | ||
27.07.2008
| [permalink] | ||
| зажмурена панночка |
В селищі Чутове (55 км по трасі Київ-Харків) перед самим корондоном областей пост ДАІ ,перед ним поворот ліворуч-там кінний завод.Нажаль зара лише залишки,та здається гарні конячки ще є.А коли була мала,пам"ятаю,як там усе навколишнє поле було огорежене доволі символічним парканчиком з соснових дощок,і за ним паслися сотні прекрасних скакунів...щоразу дух перехоплювало таке видовище. | ||
28.07.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| Немає |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| СРОЧНО: Где в полтаве можно вылезти на крышу дома ? | glad666 | Куди піти в Полтаві? | 33 | 12.08.2008 22:22 |
| ГДЕ МОЖНО ДОСТАТЬ ДИСКИ ГРУППЫ KYO?! | malastja_aka_soba | Музика | 0 | 13.04.2006 23:13 |