Вот эта тема, по-моему, пишет один и тот же человек.
http://www.poltavaforum.com/gostova-...en-goroda.html
Он мог учиться в 30-й школе не с первого класса.
Вы просматриваете тему Знамениті люди Полтавщини в подразделе Гостевая Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Enter Думаю, вы кого-то с кем-то путаете. Кстати, 30-я школа сдана в эксплуатацию
Вот эта тема, по-моему, пишет один и тот же человек.
http://www.poltavaforum.com/gostova-...en-goroda.html
Он мог учиться в 30-й школе не с первого класса.
У этого, да.
Помогать разрушать страну можно по разному. Можно за комуняк голосовать, можно было преграждать дорогу нашим солдатам, можно было жертвовать деньги "армии новоссоии", можно было посты лживые по форумам и одноклассникам разносить, чтобы подтолкнуть дегенератов ехать в Украину убивать наших граждан.
А помните деда, который принес нашим бойцам банку с медом со взрывчаткой внутри?
Давайте пожалеем старика?
Тогда, наверное, вы видели мой ответ:
http://www.poltavaforum.com/gostevay...tml#post458412
Однозначно! Бо ухил всюди в нього один : ностальгія по совку. Не за молодістю. Не за Полтавою.
А за совком : день визволення, декомунізація Комсомольська, чи потрібний майдан, прославляння радянських будівельників та промисловців.
Нічого іншого він тут не пропонує та не просуває.
Можно. Например, - Юрий Солошенко. Бывший директор завода "Знамя".
Юрій Солошенко у червні 2014 року їхав до Росії, як до дружньої держави, спілкуватися з колегами, з якими не один рік пропрацював, і навіть не підозрював, що колишні друзі виманюють його з України, аби заарештувати. Майже два роки Солошенко провів у російських СІЗО та лікарнях, де йому відкритим текстом говорили, що його звільнення залежить тільки від президента Путіна.
- Тобто вас просто виманювали?
- Так. Ви розумієте, я з ним близько десяти років співпрацював, і не міг подумати.
Приїхав до Москви, на вокзалі мене зустрів ще один полковник і питається "а ти що, так приїхав?". А в мене нічого з собою не було, тільки три тисячі рублів, я не розумів, чого він так переймається. Почав телефонувати своїм. а перед тим мені перший полковник телефонував додому говорив "ти ж приїдь, скільки років співпрацюємо, накопичились питання, хочу порадитись". Я без сумнівів з моєю довірливістю, навіть уявити не міг, що так підло можна вчинити. Стільки років з людиною пропрацював, і тут на суді вона говорить, що мене треба ізолювати, бо я б отримав документи, які б нанесли збитків державі.
- Ви тепер вже вірите у війну?
- Так, повірив. Там я ще відзначав повне зомбування – оці Дмитро Кисельов, Петро Толстой, що вони тільки про Україну не говорять. Такі вже насміхання, такі імперські амбіції, синдром "старшого брата" присутній постійно. Я туди їхав, я не був прибічником НАТО, тепер я вважаю, що це єдиний шлях до захисту від їхніх амбіцій. Мені у слідчому управлінні прямо сказали, що вони не виключають відкритої агресії. І те, що вони називають "Малоросією" від Одеської до Сумської області, вони збираються від України відтяти.
- Ви стали справжнім патріотом…
- Став. І путінський режим зненавидів, коли побачив його зсередини. Я ніколи не був анти-українцем, завжди пишався тим, що в Україні і за радянських часів вважав Українську республіку найкращою. А тепер я за неї й взагалі готовий з майстром спорту з самбо Путіним поборотись. Наша країна дорогого варта.
http://tsn.ua/interview/interv-yu-yu...ka-782948.html
Потому что первые же посты этого товарища начались с критики Майдана.
А навіщо йому тоді фото березового скверу та зимової Полтави? При бажанні у спогадах літніх людей, навіть абсолютно нейтральних, можна вбачати ностальгію за совком. Не ображайтесь, але, по-моєму, у Вас на рівному місці пригорає. Не треба так.
Що в цьому поганого?
Enter, Вы уже приводили на этом форуме информацию о Солошенко. Зачем повторяться?
Заполняю тему о знаменитых полтавчанах.
Для конспирации.
Открываешь гугл, вводишь "Полтава зима". Переходишь на вкладку "картинки" и у тебя сотни фотографий зимней Полтавы.
Тоже самое и с березовым сквером.
Советский москвич свою активность на форуме начал не со всего этого. Он начал сюда постить антимайданные ролики. Когда я его заблокировал и рассказал, что не так люди "возвращаются с ностальгией по городу", то он сменил сценарий поведения и резко фотографий "захотел".
Безумовно, пригорає, але не на рівному місці....
![]()
Офтоп:
:
Треба-треба! За 50 - це ще не літня людина. Мені теж за 50. Так і шо? Ми тут будемо мірятися, в кого яйця сивіші? І в кого вони виявляться сивішими, то і совковство з сєпарством пробачатимемо?
Звісно в мене пригорає. З 2010 року. Не одна совкова гніда життя псує, так інша. Ладно, у реалі старого або люмпенізованого совкового дрантя вистачає, нікуди від нього не подінешся, бо воно своє, українське.
Так а нашо я маю терпіти будь-де на українській території не своє совкове дрантя? Воно ж людське сміття!
Ще раз повторюю : Ураїна зараз ВОЮЄ саме із Совком! Тому іноземні совки - вороги за визначенням. Українські совки - або вже визначена, або латентна п'ята колона.
Вважаю свою реакцію на бажання вважати Полтаву своєю з боку покрученого москаля - цілком адекватною.
От коли ми їх поборимо, будемо годувати їхніх полонених, тоді нехай приїздять у гості, заздрять та ностальгують.
Це ворожа агітація!