Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей17Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 5 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 43.
  1. #1
    kavapoltava

    Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Брали раніше салтівську ковбасу.
    Знайомі категорично заборонили вживати продукцію вищевказаного виробника.

    Зараз пробуємо "Маяк". Так собі...

    А яку ковбасу куштуєте ви?

  2. #2
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Добров. "Дрогобичская" - единственное, что могу есть, а так стараюсь колбасы не покупать.
  3. #3
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Сьогодні купила "Львівську", Маяк. Брали різну, нічого не запам"яталось, хіба що муха в шинці фірми "Гурман". Про Маяк і слух ходе, що хороша продукція, і вічна черга біля їхнього прилавку на ринку натякає, що тут треба брать. Ще в їхньому кіоску стоїть масло-сметана-кефір виробництва Укргазвидобування "Світанок". То теж люди кажуть, що ото саме воно, справжнє, за ним теж неймовірна черга. Купила масло, нормальне, нічого особливого.
  4. #4
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Ответ Сообщение от Voland BulgakOFF Посмотреть сообщение
    Брали раніше салтівську ковбасу.
    Знайомі категорично заборонили вживати продукцію вищевказаного виробника.

    Зараз пробуємо "Маяк". Так собі...

    А яку ковбасу куштуєте ви?
    Итальянскую
  5. #5
    Offline
    المزيد من النفط

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Ответ Сообщение от alexx76 Посмотреть сообщение
    Итальянскую
    Ну і як ? Смачно ?
  6. #6
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Ну і як ? Смачно ?
    вкуснее чем наша, хотя я тоже пытаюсь колбасными не увлекаться
  7. #7
    23q
    Offline
    23-й участник

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    а я вот итальянское вино пил, не единожды, так что-то мне оно не пошло. предполагаю что и колбаса там похожая.
  8. #8
    Online
    Пророк

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    мені більш за все подобаються ковбасні вироби в Україні, ще в Іспанії дуже смачні
  9. #9
    Offline
    Гуру

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    В детстве очень любил TULIP Pork Luncheon Meat, но тут такое не купить, а если и будет - страшно дорого. И даже не знаю где достать.

    Колбасу покупаю редко, т.к. дорого, предпочитаю искать куриное филе, свинину, но если покупаю то обязательно высшего сорта.
    В частности очень понравилась сырокопченая из Бруснички с/к в/с Роганьский мясокомбинат "Московская"
    Очень понравилась варёная Добров "Любительская" из АТБ (но сейчас вроде не продают)
    Из полукопченых Глобино Салями Фуршетная покупал в ЕКО, Велмарт, Фуршет, Брусничка.

    Вот на днях брал Окорок копченый ТМ Мясная Лавка в АТБ по акции - вроде нормально.

    Изредка могу взять колбасу которую нужно запекать в духовке (домашняя что ли) куриная, свиная и другие.
    Где ни брал (Велмарт, различные МАФы) - везде было достаточно неплохо.
  10. #10
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбаса. Якого виробника обираєте ви?


    Ответ Сообщение от Voland BulgakOFF Посмотреть сообщение
    Брали раніше салтівську ковбасу.
    Знайомі категорично заборонили вживати продукцію вищевказаного виробника.
    Правильно й зробили. У мене після їх продукції металевий післясмак. А це свідчить про значну кількість нітриту натрію та інших хімічних добавок, що перешкоджають втраті кольору і псуванню, а також прискорюють дозрівання. Аналогічною проблемою зараз страждає "Заря" (Гурман), у них беру іноді лише "Сервелат" виготовлений за ДСТУ. Більш-менш якісна продукція у Глобино. Деякі ковбасні вироби "Ятрань" можна вживати без застережень (зокрема варені Молочна і Лікарська виготовлені по ДСТУ - схожі на ті, що були в дитинстві). Щодо "Маяка" - більшість їх продукції смачна і до того ж майже вся виготовляється за ДСТУ. Тому рекомендую цього виробника без жодних застережень. І ще додам - м'ясо-ковбасна продукція агрофірми "Маяк" виготовляється технологами, що раніше працювали на Полтавському м'ясокомбінаті, коли він ще працював і виробляв продукцію (ех, такий суджук був класний, особливо коли з конини), що славилась не лише в Україні, а й за її межами. І їх жирний плюс - власна сировина, а не імпорт глибокої заморозки.
    Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    масло-сметана-кефір виробництва Укргазвидобування "Світанок"
    Брав усе зазначене. Кефір і сметана смачні. І скоріш за все виготовлені термостатним методом, бо мають відповідну до такого способу консистенцію (як домашній кисляк). Масло дуже схоже на домашнє.
    Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    ще в Іспанії дуже смачні
    +1.
    В осінньо-зимовий період буває змога купувати сиров'ялені ковбаси вир-ва Італії та Іспанії - нашим далеко до їх якості.

    Ответ Сообщение от Pavvert Посмотреть сообщение
    Изредка могу взять колбасу которую нужно запекать в духовке (домашняя что ли) куриная, свиная и другие.
    Где ни брал (Велмарт, различные МАФы) - везде было достаточно неплохо.
    Такі ковбаси (як і готовий шашлик) бажано не купувати.
+ Ответить в теме
Страница 1 из 5 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя

Похожие темы

  1. Ответов: 0
    Последнее сообщение: 03.09.2009, 15:03

Теги для этой темы