Вы просматриваете тему Где лучше всего покупать продукты питания в Полтаве? в подразделе Финансы, Бизнес и Экономика, который находится в форуме Творчество и Интересы; Сообщение от Meladon але незважаючи на те - ви все-таки будете просити контору виділити грошви?
Рынки, Базары
Магазины (киоски) у дома
Супермаркеты
Все равно где
вже купив, і єто только за предоплату
а суть дела не в атб
у великій кишені тоже єсть товари ізвестних проізводітелей под торговой маркой для ВК яка називається - Хит Продукт
у фуршеті така ТМ називається - Фуршет
у метро - aro
так купуйтэ где хотітє, хоть на вьетнамском ринке, или кузнечиков ведрами на седьмом километре. МНЄ ВСЕ РАВНО
не знаю, як кому, а мені подобається універсам "Полтава". Саме та велика самаєдка шо на 23 вересня. якшо треба не дрібничку, а всьо і багато, то вдіваєм варюшки і прем за трідєвятьзімєль на 23 вересня. поряд на базарчику можна прикупить всякої там цибульки-капустинки.
я канєшно не куркуль, але готова переплатить цьому гамазіну. поки ще не стикалася з простроченими продуктами, або в’ялим лимоном. в прібрєжном АТБ постійно є шось несвіже. та і вапше мені якось не дуже сімпатішно брать молокопродукти з промислових регіонів.
про інші нічо канкретного сказать не мо, через те, шо користуюся ними вкрай рідко.
вообще я проголосовал- какая разница-контроль качества везде одинаковый. раньше работал в фирме, поставляли продукцию от рынков до "метро", в "метро" только за сроки и поддоны со знаком евро приклепываються...