Ви переглядаєте тему Які наслідки Вашого відпочинку на природі? в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; Ми не можемо чекати милости від природи після того, що ми з нею зробили. © ...
| Результати опитування: Чи прибираєте Ви сміття за собою після відпочинку на природі? | |||
| Так | | 22 | 100,00% |
| Ні | | 0 | 0% |
| Ще чого? | | 0 | 0% |
Кінця відпочинка я зазвичай не пам’ятаю | | 0 | 0% |
| Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.06.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
![]() Тяжкий відпочинок у Вас екологів, бо ж є такі галявинки, що коли заходитися їх прибирати, то і на сам відпочинок часу не стачить. Востаннє редагував Odo: 05.06.2008 о 10:16. | |||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Я вже писала, що після того, як ми завели собі в сім"ї еколога, нам навіть думати про те, щоб можна було залишити сміття після себе -заборонили! Ніззя нам тепер спалювати пляшки пластикові, папірці залишати ну і взагалі-псувати природу ![]() Раніше теж не дуже насмічували, а тепер не мусоримо свідомо! | ||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Є. Але хто ж обирає такі галявини? Зрештою, екологія і прибирання - трохи різне. Якшо тихесенько прибирати за кожним, люди просто будуть цим користуватися і накидати далі. Нехай ті, шо відпочивають на найулюбленіших, звичних галявинах, постійно повертаються у залишений самими ж собою бруд. | ||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Завше прибираємо після себе все, що притягли. Порожні пластикові баклашки й інші відходи складУємо у пакети, спалюємо лише папір. Мені дуже пощастило з компанією, у яку ми постійно вхожі. Там основу складають хлопці, але вони всі як один - ніколи не лишають по собі непотребу, щоб можна було ще раз повернутися на те ж місце і не почуватися останньою свинею. | ||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Очень удивлюсь если в открытом опросе кто-то выберет не первй вариант... А тех, кто не убирает после себя я бы отстреливал... | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |