Ви переглядаєте тему Які наслідки Вашого відпочинку на природі? в розділі Екологія, що є підрозділом форума Світ та Природа; Відповідь: Допис від Гость Вы не так меня поняли,я говорил про наказание в наше время(если ...
| Результати опитування: Чи прибираєте Ви сміття за собою після відпочинку на природі? | |||
| Так | | 22 | 100,00% |
| Ні | | 0 | 0% |
| Ще чого? | | 0 | 0% |
Кінця відпочинка я зазвичай не пам’ятаю | | 0 | 0% |
| Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.06.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
щодо безробітних, суть, здається, у тому, що коли безробітний хоче отримувати грошову допомогу, то мусить відпрацювати якусь кількість днів на державу. От ті бідаки і чистять вулиці і у спеку і у холод. | |||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
09.06.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
| |||
09.06.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
Але це тільки значить, що на форумі підібрались культурні, екологічно підковані люди. ![]() Ми не є показником всього суспільства. Что есть приятно. | |||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| - |
Фігасє. І шо теж чистять вулиці? Якось не помічав, щиро кажучи. Думаю, що це швидше результат того, що я зробив голосування відчиненим. Инакше результати могли би бути трохи иншими. НМСД. Востаннє редагував Odo: 09.06.2008 о 16:47. Причина: Automerged Doublepost | ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Случайно не путаете с такими видами наказаний как исправительные, общественные работы (криминальная ответственность)? Законодатель, рассматривая условия выплаты помощи по безработице, в условиях не предусматривает подобных аналогий (в ЗУ "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття", ст.22) . | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |