Ви переглядаєте тему Які наслідки Вашого відпочинку на природі? в розділі Екологія, що є підрозділом форума Інтереси; А який жахливий вигляд мала земля біля входу на Співоче поле вчора.... Гори сміття!...
| Результати опитування: Чи прибираєте Ви сміття за собою після відпочинку на природі? | |||
| Так | | 22 | 100,00% |
| Ні | | 0 | 0% |
| Ще чого? | | 0 | 0% |
Кінця відпочинка я зазвичай не пам’ятаю | | 0 | 0% |
| Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.06.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
З.Ы. Хотя пример с урной не совсем корректен, так как за бугром тоже навливают мусор рядом с урной, если в ней нет места. Но система утилизации и уборки там работает более четко (если нет забастовок). | |||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
| ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| - |
За "бугром" не за кожним звісно, але за багатьма, громадяни намагаються не смітити, а комунальні служби намагаються вчасно прибирати те, що все ж впало на землю, виходить досить незле і ніхто ні на кого не киває, мовляв це не моя справа. Всі за все відчувають якусь свою частку відповідальности. Ментальність визначає, як притомну поведінку одних, так і якісну роботу инших. Востаннє редагував Odo: 09.06.2008 о 16:12. | ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
| ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
черешня, до речі, я не знаю напевно, але... Оскільки вхід на фест з пивом був заборонений, з батлів обдирали етикетки, а урну завбачливо не поставили. Ми заходили не з центрального входу, але пробігали поряд тих розкиданих етикеток... це триндець І в цьому винні організатори, в першу чергу!!! | ||
09.06.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
09.06.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
в общественных местах. И что, кто-нить его выполняет, или следит за его выполнением? Как уже писалось - менталитет люмпенизированный (так сложилось исторически). | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |